Отговори
# 255
Добър ден от нашата къща!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАЛОЯН НА БРУНО, МАРИЕТА, ИВОНЧЕТО, ИВАН НА РЕБУСЧЕ, ЙОАН НА МЕНТИНА И ВСИЧКИ ДРУГИ, КОИТО ПРОПУСКАМ! ДА СА ИМ БЛАГОСЛОВЕНИ ИМЕНАТА И С МНОГО ЗДРАВЕ ДА ГИ НОСЯТ!

[/size]
Мариета-благодаря за почерпката!
Морска, Шоши, Мариета-страхотни деца!
Илияна-стискам палци да не се окаже нещо сериозно!
За кризата-просто няма да говоря! Вкъщи е 16 градуса, но този голям хамбар направо няма отопляне, ще полудея вече. Носът ми от вчера тече и ми е много студено.

Хайде и аз да почерпя за Именния Ден на моя татко:

# 256
  • Видин
Ето ни и нас.
Не сме писали защото нямах никакво време.
Честит имен ден на всички Йоановци, Ивановци и призводни.
Пиванова, честито и на твоя татко
Да ви почерпя и аз, защото и моя татко днес е именник, и да пожелая на всички да си носят името със здраве и да не забравят че ИВАН НЕ Е ИМЕ А ТИТЛА И НАЧИН НА ЖИВОТ

# 257
Честито на Именниците и от мен, нека бъдат много здрави!

Янакр, Или е права, веднага щом се усетят ще трябва да ги връщаш. Независимо дали детето е болно, давайки го на ясла ти се прекратява ползването на гледане на дете до 2 години, а ако не си фиктивно някъде на работа, трябва да излезеш в някакъв вид отпуск или да се върнеш  Peace

Лъвичке супер можем двете да се менкаме да си ги гледаме  Mr. Green така и малко ще можем да поработваме  Whistling А Ребуса е ясна тя ще бачка, Ванката при нас  Laughing

# 258
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕННИЦИ,ИВОНКАТА,ВАНКО НА МИРА,ВАНКО НА РЕБУС,ЙОАНЧО НА МЕНТИНА И ВСИЧКИ ДРУГИ КОИТО ПРАЗНУВАТ,НО СЪМ ПРОПУСНАЛА...

# 259
  • София
Честит имен ден на всички които празнуват!  bouquet

# 260
Здравейте!
Днес моето Иве също е именничка. Grinning Заповядайте да се почерпите за нейно здраве!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 261
  • Пловдив
Здравейте.
честито на всички,които носят най-българското име-Иван.
И на всички останали именници,разбира се.
Ние бяхме на консултация,нали днес  Стилиян става на годинка и половина.Тежи 11,500,но като ме питаха колко зъба има,аз  Rolling Eyes отговорих,че не мога да ги преброя.Около 15,но тъкмо започвам да броя и той се крие.
Направихме си една разходка,времето е много приятно.По-късно ще го водя на уролог,защото до сега все отлагахме отварянето на пилето,но вече е крайно време и това да се направи.Много ми е притеснено после,как ще зараства.Той изобщо не дава да го пипам там.
Ох с тези бонбони,потекоха ми лигите.Сега ще си хапна нещо сладичко.
Приятно празнуване на всички.

# 262
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАЛКИ И ГОЛЕМИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА! ДА ВИ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ХУБАВОТО ИМЕ, ДА ПОЛУЧИТЕ МНОГО РАДОСТИ И ПОДАРЪЦИ В ЖИВОТА И ДА ИМАТЕ НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ СПОМЕНИ ОТ СЪВМЕСТНИТЕ СИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ! ИЗПРАЩАМЕ ВИ НАЙ-ТОПЛАТА СИ ОБИЧ И ЦЕЛУВКИ!

# 263
всички деца са ни много хубави Heart Eyes

Честит имен ден на Ванко на Ребуса,на Иван на Мира да не се скатават и да почерпят,честит имен ден и на Ивето на Бини ог, Пиванова да е жив и здрав баща ти Hug  bouquet

# 264
Лулу, драго ми е да те видя пак тук  wavey Понеже не бих могла да го кажа по-добре от теб, се присъединявам към поздрава за всички именници и бъдете благословени  Heart Eyes
Шоши, много красиви дечица имаш, а големият направо манекен може да стане след някоя година ! Wink
Мариета, твоето човече е много напреднало с материала, то така гледа екрана, сякаш всичко разбира  Innocent
Момичета, настана студ, и вали сняг, не спира, урааа Mr. GreenТази сутрин ходих по магазините и направо всичко ми измръзна, нищо че се бях омотала като ескимос. Обаче намерих едни боти за батето на нищожна цена, та съм доволна. Flutter

# 265
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ! СЪС ЗДРАВЕ НА НОСИТЕ ИМЕТО СИ!

Ето скромна почерпка за здравето на Йоан, благодаря на всички   bouquet

Лъвице, все още вкъщи сме на топло, не са спряли газта. Но Йоан от утре не е на училище, докога - не се знае...
Шоши, Каке, Морска, имате разкошни деца  Heart Eyes

# 266
Или,казвай бързо,какво стана?Не е нещо сериозно нали?Цял ден го мисля тоя Яни,дано сме му пратили достаръчно позитивна енергия Praynig

Ние се помотахме днес доволно,спретнах и тортата и сега ще поподредя,че не ми се разправя,каква лудница е у нас.

Ето я тортата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=9868078
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=9868072

Специални благодарности на Слънчогледка,за разяснението на технологията  bouquet

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 17:32 от ***Ивон-бонбон***

# 267
Ади ,много хубава торта Hug

абе днес и Калояновците имали имен ден Thinking

аууу Ментина как можах да забравя за ЙОАН ooooh!,АМИ ТО ОТ ЕГН  то ще да е,да ти е жив и здрав и много ученолюбив Hug

# 268
И ОТ НАС ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

bouquet  bouquet  bouquet

# 269
абе днес и Калояновците имали имен ден Thinking
аууу Ментина как можах да забравя за ЙОАН ooooh!,АМИ ТО ОТ ЕГН  то ще да е,да ти е жив и здрав и много ученолюбив Hug
Embarassed  Embarassed  Embarassed аууууу сориЧЕСТИТО И ОТ МЕН! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ПАЛАВИ!
за мамите -   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт