Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 554
  • 526
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нелсън, мерси!  Hug Май само ти си ме видяла Laughing

И аз и аз, ама ме мързеше да пиша.... виждам още разлика от последната н исреща!!! Браво! Чудесна си!

# 106
Goody  душко ...усмихни се ... я помисли ... идвам "грабвам те "....и отлитаме ....на лов за "протеини"...
чочосан .... ужасно е да работиш когато всички празнуват ... много уважавам хора като теб, които извършват такъв подвиг ..
aynur ...мила ... ако са ти останали само 1-3 килограма ...влизай в трета ...нооо не влизай с идеята че ще постоиш известно време в трета и пак ще се връщаш във втора ... а относно метаморфозите на моите поставени цели ...аз като почнах режима бях "Тома Неверни" ...и си бях казала ако успея да докарам до 92-93 кг ...ще е добре ... но ме досрамя да си напиша за цел 90кг ...понеже огледах линийките на другите ..коя писала 65 кг коя 60 ...че и 50кг ... СРАМОТА ЩЕШЕ да е да се изпиша почвам от 101кг искам да стана 90кг ...и написах 75 цифра която ВЪОБЩЕ не вярвах че някога ще видя на кантара .....като свалих под 90 ...ииииииии почнах да вярвам че може и до 80 да стигна ...когато бях 82 иии тогава имах едно голямо задържане около месец ...вече бях убедена в това че режима действа и твърдо бях решила да стигна целта 75кг .....а когато станах 76кг ..тихичко преместих крайната цел на 70кг .... когато станах 69,5кг ...влязох в ТРЕТА .... а днес сутринта бях 67,8 кг ...значи виж от 16.11 съм в ТРЕТА и неусетно гътнах още кило и нещо ...еееее вярно е че аз не я карам "КЛАСИЧЕСКА ТРЕТА " ...а Модификация тип Цоци ....значи не ям хляб просто не ми се яде ...също и не ям въглехидратни ( ами отвикнах от картофите и ориза ) .....ноооооооо по често от две вечери седмично пия вино ...вкарах и свински пържоли ..нооо от филе ( без тлъстички части) ...и превишавам разрешените дози на сиренето и плодовете ( ето вчера ометох поне 5 круши) .... така че след много писания да ти го кажа кратко ....ВЛИЗАЙ В ТРЕТА ....НО НЕ С ФОЙЕРВЕРКИ ...А ВНИМАТЕЛНО ...( както правят секс таралежите - ВНИМАТЕЛНО ) ....

Момичета ...да ви се похваля сега ходих на кафе с една близка моя дружка, която не ме виждала точно един месец ..... милата мига зад очилата 5 мин като се срещнахме .... и въпреки че тя е свидетел на целия процес на моето режимстване каза че за последния месец ...имам ГОЛЯМА ПРОМЯНА ... и направо тотална промяна на визията имам ........ееееее трябва да ви кажа приех го като голям комплимент ....

# 107
               МАЦКИ и МАЦОК - привет, идвам да ви нагледам как я карате, дали сте режимни или напротив. Щот Филюдката май иска тиган ми се чини.
            newsm51  ura  party023 newsm59
            ОБИЧАМ СИ ВИ ВСИЧКИ! ГУШКИ И ФИЛЮДКИ!

# 108
Благодаря ви мнооого момичета за съветите за третата фаза  Hug
Цоци, най-вече благодаря за изчерпателния ти отговор и обяснението   bouquet. А между другото днес една и мен  Shocked така ме изгледа. Каза че не ме познала  Mr. Green, да бе да  Mr. Green
Утре вечер ако не устискам hahaha значи влизам в трета  Joy

Patalinka, честит рожден ден   bouquet

Тонито, недей така това кафе де  Crossing Arms

# 109
И аз не устоях на изкушението - хваля се - вече съм 61.5 кг!!!  Embarassed Това беше последното ми теглене за годината, дано и през другата продължат минусите!!! Желая ви го на всички от сърце!!!   bouquet

# 110
Ейййййййй, муцуни, как я карате? Hug

Аз да се хвална малко, бях почти режимна през всички празници досега (единственото ми прегрешение са по половин чаша вино в двата дни на Коледа Embarassed) и днес на кантара видях най-накрая дългоочакваната цифра 60 newsm44 smile3501. Искам само да ви кажа, благодаря ви, обичам ви, без вас това никога нямаше да се случи newsm20. Знам, че вече са клише тия изрази, ама просто така го чувствам. Трябваше да съм П до втори, ама реших и днес си карах ПЗ, утре мисля да ми е първата гала, че така ми е домъчняло за червено винце, че чак ми се реве. Понеже утре изчезвам поне до 3-ти искам да ви пожелая на всичките приятно изпращане на старата и посрещане на новата година, и дано тя ви донесе цели купища сбъднати мечти. Много ви обичам всиките, затова няма да изброявам поименно newsm51

# 111
Момичета не мога да се сдържа и да не попитам дали и някой друг освен мен забеляза и то отведнъж форма на какво има каймака на кафето което Тонито26 ни почерпи вечерно  newsm78 Blush Mr. Green Laughing

# 112
           О, Молинка, мче какво й е на фОрмата, много си е убавичка значи, тамън добре да изпратим и посрещнем новата година. Хаха направо утрепа рибата - Тони имам подозрения, че го направи нарочно.
            Обичам ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ((

# 113
ФИЛЮДКА   Ох тъкмо се замислих дали пък само аз не я виждам така формата.  Ама аз поради липса на гадже  Joy hahaha bowuu

# 114
Ехо-Добро утро Flutter

Фарфалинко Hugбраво честито влизане в трета фаза и успешно задържане Heart EyesСъжалявам видях ти снимките прочетох поста, ама се отплеснах по едно вечерно кафе  Shockedи до там бях. Joy Joy Joy
nel nel,dodojoro Peace
MoLinKa Hugна теб пожелавам през Новата година да срещнеш любовта,по точно тя да те подхване . Whistling
Някой да се хване и да събира на Цоци Heart Eyesпремеждията.И заглавие съм измислила-Роман от небивалиците-сътворени покрай Дюкан. Flutter bowuu
Вещи,Филюдка,Нелсън,Тони Кри,Мерито,Веси,Коте,Дари и всички прекрасни бандитки Hug Hug Hug Hug

# 115
Добро утро    bouquet

Приятно посрещане на новата 2009-та година  Heart Eyes

Пожелавам на всички една успешна година, изпълнена с усмивки, свалени килограми и сбъднати мечти! Бъдете щастливи!   bouquet[/color]

НЕ СПИРАЙТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ !   bouquet

# 116
Ха добрУтро   Hug

Ривелка  Heart Eyes Ама винаги правиш,най вкусното кафе.....няма да пия вече,ако не е твойто.....не за друго,ми малко съм гнуслива  Mr. Green

Момичета не мога да се сдържа и да не попитам дали и някой друг освен мен забеляза и то отведнъж форма на какво има каймака на кафето което Тонито26 ни почерпи вечерно  newsm78 Blush Mr. Green Laughing

Ко има У кафетУ....майкооооооо аз аз не съм го видяла  Mr. Green
Ма снощи като го слагах,го нямаше туй бе ....от де е изкочило,не знам  Mr. Green

О, Молинка, мче какво й е на фОрмата, много си е убавичка значи, тамън добре да изпратим и посрещнем новата година. Хаха направо утрепа рибата - Тони имам подозрения, че го направи нарочно.
            Обичам ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ((

Филюдка   Heart Eyes Как нарочно бе....аз такива неща не мОА да правЪ  hahaha
Такова примерно момиче съм  Mr. Green

# 117

Добро утро, народе! Mr. Green И аз да почерпя едно истинско кафенце /велинградско/ плюс водичка! Ще имаме нужда днес и от двете! Laughing Тони, пийни си, това е хубаво, беее!

Ох, ако знаете как съм изморена, ужасно ми се спи, но трябва да отида на работа до 13ч. Close Съдба....

Ривелка и Катенце, благодаря ви много! Hug Големи да пораснете, ама слабинки! Crazy

Имам една специално пожелание към всички необвързани дюканки: сега след като свалихме излишните килца /някои изцяло, други по-малко/ и станахме красотни, през 2009та да срещнем по един сладур, такъв добричък, свестничък и да сме мноого хепи!  Heart Eyes

Силвърфокс, жестока новина!!! Поздравявам те горещо, резултатът ти е прекрасен, давай напред! И сложи снимки да те видим каква си фиданка! Mr. Green

Засега желая на всички успешен ден, някои ще готвят, други ще бачкат - на кой каквото си му е ред! Laughing
Ще се включа пак по-късно! Бау! Wink

# 118
  • при моите деца .....
Добро утро!
Брей, четох снощи, но то след 4-часовата лудница с 5 крещащи деца, пък и нали след 17 не пия кафе, но..... можеше да се прежаля с едно Mr. Green

farfallina, браво, страхотен резултат! Честита трета! Разумна първа гала - може да прекалиш с виното, но с яденето - разумно!
Цоци, слабост си ми, как мина шопинга? newsm78
Момичета днес ще се възползвам и от двете кафета
farfallina, rivela, мерси, ма много ранобудни, а мъж ме поспалив - няма кой вкъщи да ми сервира!
Хубав ден - аз ще творя - свекърва ми има ресторант - ще правя 230 късмети за баница - съчинени, написани, рпазпечатани - започвам труд и творчество - да ги изрежа и приготвя.
Лек ден, тук съм и ви натреждам! 

# 119
  • София
Дбро утро!  Hug
Последен ден на годината... искам да ми върви така, както се чувствам днешния ден - прекрасно!  Laughing
Как сте? В празнично настроение? Дори и някой да е на работа - също може да си го направи празнично!
Silverfox  Hug браво за резултата! Супер!
farfallina Hug мерси за кафенцето! Много хубаво!   bouquet
Цоци  Hug с голям интерес прочетох историята на килограмите ти! Браво!   bouquet
То и на tonito26 вчера беше хубаво, преди да го пийна - бая го... поогледах  Laughing  Wink  Hug
Музичка  Hug благодаря за пожеланиета! Дано!
Divana  Hug ще успеем! Трябва да успеем!!!  Hug
Фоли  Hug   bouquet И аз се радвам да те видя! Веднъж се мернахме отдалече, аз бях в трамвая и нямах възможност да ви кажа, че не съм ви забравила!  Hug
Да ви кажа... имам една дилема дето уж знам, ама в този случай не знам какво да реша!
Меря се аз днес на кнтара и си викам в момента, в който стъпвам с дебелото краче "дано да съм смъкнала нещичко от вчера... може би 200 гр" стъпвам с другото краче и мълниеносни мисли ми минават" пнищо не съм смъкнала", повече от 200 грама" Гледам  Shocked 1200 гр! Пак го изключвам, включвам, качвам се, трети път същата процедура - даже ми показа и повече... кантарът работи! Много съм щастлива! Та... чуденката ми е - за 4 дни съм смъкнала 4.800 гр, довечера си карам само на протеини, ама ако и утре рано-рано има такъв добър резултат - да продължа ли докато настъпи някакво затишие, или да скачам във втора фаза. Какво смятате вие?
Интересното е, че вчера вечерята ми се състоеше в... 3 големи купи шкембе чорба! Направена диетично /без масло/ - само шкембе, прясно мляко и подправките.
Не знам, чудя се... ама не му мислете много! Важното е да празнуваме и настроението да е ведро!
Пожелавам ви хубава подготовка и настроение! Пак ще се включа и тогава ще пожелая за прекарването!  Sunglasses  Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 08:13 от Snow4eva

Общи условия

Активация на акаунт