Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 548
  • 526
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и от мен, няма да кажа добро утро, че някои вече обядват, не мързелуват като мен Simple Smile
Тази сутрин Кантарев ми направи закъснял новогодишен подарък - не само, 4е задържах минуса от вчера, ами ми показа и още по-малко - 55.9кг! Местя веднага лентичката  Flutter
Да ви кажа, като прочетох в книгата за чувството за еуфория, ми стана чак смешно, но сега направо летя - даже се качвах 2-3 пъти на кантара, за да съм сигурна - и всеки път като видя тези цифрички и грейва една усмивка на лицето ми Simple Smile
Поздрави за минусите на всички, стриктни през празниците Simple Smile Другите - ще се поздравим след няколко дни, нали така  Hug
Сега, за да е перфектен деня до край - след вкусното кафенце отивам на масажче, че и целулит имам да боря, а пролетта съм си обещала да си купя секси къси панталонки и да покажа дюканско слабо краче!  Twisted Evil

# 331
  • Sofia, BG
Здравейте приятели

Аз ще мога да се измеря чак в понеделник, защото тогава съм на работа - очаквам да тежа същите кг, с които се записах преди празниците  Confused Радвам се, че устисках на яденето и бях много режимна, за липсата на минус и дългото задържане главна вина ще има винцето на тате за Бъдни вечер и Коледа и 100те гр уиски на НГ  Embarassed  Ще си изтърпя последствията, няма как.  ooooh!
А тия дни по цял ден си готвя (най-накрая се понаучих как се готви, в началото какви буламачи си правех..  Joy) и се тъпча, не мога да се спра направо..Добре, че всичко е режимно, иначе с друга храна досега да съм метнала 3-4 кила отгоре си.  Crazy

Stelxen
добре дошла и се приготви за броени месеци да се разделиш с бузките си  Grinning Много мои близки жалят за меките ми бузи, които бяха само за щипане, а пък аз сега се радвам на скулите си, които не бях виждала няколко години  Joy Повече от 5 дни ударни не се мъчи, няма да постигнеш по-добри резултати. Според мен за много кг най-удачна е класическата схема 5/5, но ти си решаваш..

Petinka` успех и на теб, 10 дни ударни си е наистина чиста лакомия, 5 са достатъчни  Peace

Monroe  Hug Честита ти 6та пейка! Много добър подарък за Нова година. За пролетта ще си мацка-трепач  Grinning

zorita-zoraide браво за празничния минус!

музичка Възхищавам се на упоритостта и постоянството ти! Не се отказа и беше оптимист, въпреки по-бавното сваляне и ето - много малко ти остана до целта!  Hug

Цоци За такава примерна дюканка като теб е простено в трета фаза мъъъничко залитане  Laughing Сега ще влезеш в крачка и всичко ще се оправи  Peace

EVA x 2 добро начало! все така да продължаваш!

Вещи  newsm43 само така! Това заслужаваме ние   Joy

patalinka  #Crazy е как успя да качиш толкова кила  ooooh! Направо ме уби  Shocked

# 332
ВЕЩИ ....запази 2-3 тигана за утре сутрин за моята глава ....довечера пак съм на купон....

ванесса йо ...благодаря за укоражителните думи ....аз просто си събрах всички полагащи ми се гала вечери ...накуп около нова година ...сега ми предстои да си събера на куп протеиновите

# 333
Здравейте

Браво за всички, които са зарадвани от кантара, на останалите успех с борбата   bouquet

На новите- добре дошли и да бъдат режимни

Аз днес отчет няма да давам-  чакам МЦ до два-три дни и положението е плачевно, освен това съм подвижна и мърдам благодарение на литрите кола лайт и кафе, от които съм подпухнала чак на клепачите, очите ми едва се виждат, все още имам гости и мазалото е пълно.

Отивам да подремна, ако успея - ще пиша пак в близките дни

Лек ден   bouquet

# 334
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте приятели
честита ви нова година пожелавам мн здраве и парички и желаните килограми.Аз по нова година бях режимна всеки от компанията беше донесъл нещичко за мен .Само ,че имаше малко сол , но я изхвърлих, нямаше шанс да ям нещо нережимно и шампанско не докоснах, голяма работа няма цял живот да ходя кат освиня.
След малко ще видя как са ми мерките ,че не съм в къщи за да видя табличката
целувки на всички
п.с сега 10 дена съм само на скумрия мисля да поогранича зеленчуците за известно време ..............

# 335
  • София
Хайде и аз на редичката за отчета
преди всички видове празници - 71.5
днес на голо с празен корем - 70.0
Цел постигната  Blush
Време е да мисля за трета  newsm78

# 336
 Embarassed аз да питам нещичко
пише че може бульон и сол и подправки, обаче аз реших да се наказвам и нищо не слагам за вкус и всичко ми е едноооо та за това се сетих какво ще кажете за на маги апетит - онова като на пикантина - разрешено ли е?

# 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Embarassed аз да питам нещичко
пише че може бульон и сол и подправки, обаче аз реших да се наказвам и нищо не слагам за вкус и всичко ми е едноооо та за това се сетих какво ще кажете за на маги апетит - онова като на пикантина - разрешено ли е?

по-добре зелени подправки, черен пипер и малко сол. тези чудеа съдържат всякакви добавки, понякога и брашно  Rolling Eyes за допълване на обема  Peace

Благодаря момичета.  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 338
ЛориХю , браво, хайде при мен в трета  Heart Eyes
Ядох първата си филия пълнозърнест хляб току, що  Mr. Green
shanel1982 , най-добре бульонче от твое лично сварено месо  Peace. Сол може но мъничко, да не е солено, ще задържиш вода. Има и лека сол, потърси си.

# 339
Купи си диетична сол LOSALT струва къде 6лв или Калас около 3лв,не си мъчи душичката и ползвай подправки,чисти и сушени и сурови.Разните му там пикантини-микантини,магита и прочие бъкат от нишестета и брашна,кат уличен пес от бълхи,да ме прощават за сравнението.В дните П е позволено символично количество лук ,колкото за овкусяване.

Какво ще ми кажете за хайвер,натурален,едрозърнест,мммммм,само леко посолен? Върху филийка дюки хляб? Е ли е режимно това нещенце? Подминавам го в хладилника.
III. Риби
За тази категория храни няма никакви ограничения.   newsm78 newsm78Всички риби са позволени, все едно дали постни или тлъсти, пушени или сушени, може и консервирани в собствен сос, без олио.

Може да се свари в бяло вино и подправки, да се опече във фолио, на скара...но без мазнина!
И изпадам в двусмислие.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 14:29 от zorita-zoraide

# 340
Здравейте и от мен! И аз да се отчета - задържах си кг - 57 по време на всички празници /въпреки че доста попрекалих с яденето и пийването, осебено на НГ/. Та може да се каже че и мен днес кантара ме зарадва Wink. Имам обаче едно притеснение - някой беше писал, че натрупаните кг няма да се отразят веднага. Вярно ли е? И още нещо - тъй като почти влязох в 3-та мисля там да си остана, но ми останаха още 2 кг за сваляне...Кажете ми моля, в 3-та ще успея ли да ги сваля?
Благодаря Ви предварително, момичета и ви желая много минусчета! Hug

# 341
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте момичета!
Днес напазарувах най-основните неща, защото след празниците по магазините като че ли е минала хала, нищо не се намира...
Мотивацията ми е на ниво, утре сутрин стартирам с овесени трици с кисесло мляко.  Peace
Сноучева и аз се радвам, че ще сме заедно. Ти си човекът който не веднъж ме е вкарвал в правия път и ме е мотивирал да продължа да се боря.
Между другото, момичета, аз вече имам -25 кг, за 8 месеца, но с различни други режими. Сега искам да сваля поне още толкова, дано да успея. Обещавам да съм стриктна, мен като ме хване ината и нямам равна на себе си, а и в предстоящите 20 дни съм сам у дома, така че смятам че и това ще помогне. Аз устискам ли първите 10 дни, после минусите на кантара само ме надъхват да продължа.  Laughing
Ванеса, ще видим дали ще са 5/5 или 4/3, кантарът ще покаже.
Ето ви за начало една снимка да видите каква бях миналата година по това време (от двете страни)  и как започвам Дюкан ( в средата).
http://www.orach.snimka.bg/album.php?album_id=272391

# 342
Лелеееееее.....кВо става тук бреее  Mr. Green
Май празниците доста зле са се отразили Mr. Green...имаме доста нови попълнения  Hug
Привет на всички новички  Hug Бъдете стриктни и сериозни и ще успеете   bouquet

Stelxen Поздрави за свалените килограми.Ще успееш да свалиш и останалите  Hug

Поздрави на всички със задържани и свалени килограми по празниците  Hug
А на тези,които им беше сладко Naughty ... да ссе сещат по често за тези дни,при следващото евентуално прегрешаване  Mr. Green

# 343
Здравейте, хубавици!!!

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!!!

Шуши дано си вече по добре Hug
dodojorо твоята метаморфоза е впечатляваща  Shocked чудесна си и сладурката ти също
Мерито изглеждаш невероятно
zorita-zoraide ама наистина много ме радваш с постовете си, все едни такива готини, зареждащи, а вече и съвети даваш, бравус на теб  bouquet
мами 73 цвети три деца, уаууу. Моите поздравления на всички мами на три деца. newsm51
Цоци отново много се забавлявах на поста ти, но вижда се от снимките и ти си се забавлявала много тез дни Hug
nel nel успех в осъществяването на желанието newsm10 и аз това искам

И сега:
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ, КОИТО УДЪРЖАХА ПО ПРАЗНИЦИТЕ newsm20 Искрено ви се възхищавам. Аз успях да съм супер стриктна по Коледа, но малко след това едничък път се изкуших. После пак стриктна и бях сигурна, че ще успея и на НГ. Да ама не... Съвсееем по малко си опитах само, но... За отчета днес съм само с 200г отгоре, т.е. 62,600, което не ми е страшно, почти съм сигурна, че бях и повече, но влязох в релси. Сигурна съм обаче, че това ще има последствия. Само като си представя колко задържане ще имам и ми иде да заплача. Ама кой ми е виновен. Сама си се налагам с тиганите из къщи, но са ми малко, та си взех и от тия на Вещи.
ЗлаВещица давай, давай... само това заслужаваме

Дълбоко се гмурнах в протеиновия Януари и няма да се глезя с 4/3, а тъпо и упорито ще съм на 5/5, въпреки малкото ми кг за сваляне. Така съм ядосана на себе си...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.  Хи, хи, представете си колко време съм писала newsm78

# 344
Привет и от мен  Hug
Честита нова година ! Пожелавам на всички много усмивки , щастие и любов  Heart Eyes
Признавам - не съм чела темата и сега ще наваксвам .
Ударете по един глас  за статията на колежката ето тук  Hug http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10645 .

Общи условия

Активация на акаунт