Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 266
  • 867
  •   1
Отговори
# 795
Дами, още си търся психотерапевт за моята тревожност..ако не се сещате за някой добър, кажете някой метод, които ви помага, когато сте в такава страхова криза...и друго какви успокоителни пиете? Мен ме притеснява, че ефекта на хапчетата е моментен, а проблема си стои..всичко е в главата...

# 796
Някой има ли впечатления от Ани Михайлова като психотерапевт?

# 797
  • Варна
Здравейте.
Имам, може да се каже, спешна нужда от съвет и мнения , как да подходя към психически нестабилен човек. За целта към психолог ли трябва да се обърна? Бих описала ситуацията и тук, но е неудобно, тъй като е възможно хората обвързани със случая да намерят историята ми и да се досетят коя съм, след което вероятно ще има последствия за моя сметка  Confused
Ако има някой желаещ да даде мнение или съвет, нека да ми пише на лично съобщение. Нямам никакъв опит с психолози/ психотерапевти и незнам дали е нормално да посещавам такъв, ако проблемът не е в мен, но ме засяга пряко?

# 798
Моля за мнения за д-р Емилия Симеонова - клиничен психолог и терапевт.

# 799
Моля, и тук , ако някой може да ми препоръча добър психолог в Пловдив?
 Sad

# 800
препоръчайте ми психолог в софия и варна  Praynig

# 801
В София - психотерапевт д-р Петър Василев и Мира Кантутис.

# 802
Някой ползвал ли е услугите на Георги Балджиев и какви са ви впечатленията?Фактът,че е диетолог (дори не съм сигурна,че има диплом като психолог) не ми вдъхва особено доверие.

# 803
Здравейте,

Имам нужда от съвет и мнение, какво се случва с мен. Работя в една фирма доста години, но наскоро 
ходих на интервю за работа, на което ми провериха компютърната грамотност , като проверката се
състоеше да си напиша името и адреса на  Word, а аз по цял ден работя на компютър и нямам проблем. Обаче на интервюто страшно много се притесних, разтреперих се много, което ми пречеше да работя добре с ръцете си, не успях да намеря точката на клавиатурата, не проверих даже какво съм написала, принтирах го и го предадох.По принцип съм притеснителна, имам много страхове, все си мисля, че не съм се справила добре, че постоянно греша ,че не ставам за нищо, много често се тревожа за различни неща, а след това се оказва че не е имало нужда от тази тревога, паникьосвам се. На сегашната ми работа също ми беше много трдно в началото. Трябва ли да се обърна към психолог? Cry Sad
Благодаря , предварително!

# 804
Здравейте!
Може би е обсъждано някъде назад по темите за психолози , но ситуацията е такава,че нямам време да чета всички коментари. Ако някой има желание да ми помогне, нека го направи. Чета резултатите на Гугъл за психолози във Варна, но пиша тук, с надеждата някой да ме ориентира от опит.
Ситуацията е следната - преди 10 дни родителите ми претърпяха ужасна катастрофа, за която нямат грам вина. Баща ми почина на място, а майка ми , слава Богу, оцеля , но притесненията ми за нея са огромни. Тя от първо лице е видяла случващото се, ужасната гледка на катастрофата, погреба баща ми.... Тя също има телесни повреди, в момента е на домашно лечение... Претърпяната психологична травма е огромна, и се страхувам от последиците,които  може да отключи преживяното.
Имам молба - препоръчайте ми психолог от ВАРНА.
Благодаря на чистосърдечно отзовалите се!

# 805
  • София
Здравейте,

Брат ми е с ОКР и търсим съвестен психиатър. На психолози и подобни доверие нямам. По възможност да работи със здавна каса, но ще приемем и платен, стига да може да му се има доверие.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 09:46 от Деси@Димитрова

# 806
  • София
Здравейте искам само да споделя че, от предишната тема взех данни на една добре препоръчана терапевтка

Аура Гост
Re: Психолози и психотерапевти
♥0 ср, 08 авг 2007, 21:41   #199 
Здравейте момичета!
В този форум не видях името на един отличен специалист!

Казва се Станислава Тончева. Много добър психолог и изключително емпатийна личност!
Успява да вникне в проблема и да помогне. Зная, че работи с различни психични и невротични проблеми и разстройства.
И нещо важно - добър човек е!
МТел. 0888 980818. Работи в София. Работи на разумни цени.

Искрено ви желая успех!   bouquet

Обадих с днес преди обед, казах и че съм погледнала че обажданията за записване са преди обяд, питах я колко време е един термин, каза че е 50 мин, и на чисто информативният ми въпрос каква е сумата за такъв, тя се озъби казвайки ми "ама моля ви, това да не ви е някакво маркетингово проучване, какви са тези въпроси, прекрачвате границата" при което буквално и преносно онемях,а  тя ми затвори телефона.

... нямам думи.

# 807
Някой знае ли нещо за психоложката Пламена Александрова от Варна? Не мога да избера при кого да отиде приятеля ми. Хареса ми какво е написала в сайта си, но не мога да преценя дали е добра. Ако може да ми препоръчате психолог от Варна ще се радвам. Simple Smile
Виж тук, ако вече не ти е твърде късно. Тоя е уникален като терапевтичен стил и най-важното е че работи краткосрочно - не повече от 10-12 сесии - т.е.приблизително 3 месеца. Казва се Петър Петров и е от Варна, но работи и онлайн. Благодарение на него се справих с паническите си атаки.
www.petertrifonov.com

# 808
Мога да кажа за д-р Замфирова, че е жизнена, красива и добронамерена, което е едно добро начало за кой да е лекар. Разговорът с нея върви добре, докато след 10 минути, точно преди да намериш отговор на въпроса, който те занимава не каже, хайде, че следващият пациент чака... Така поне е в кабинета и в Свети Наум, в частния и кабинет не съм ходил, там вероятно отделя повече време. Комуникативна е, с радост ще Ви изпише лекарства, но няма да говори достатъчно дълго с Вас, и тя като повечето си колеги на заплата гледа да си оправи компютърно нещата, в смисъл документи и отчетност, епикризи, амбулаторни листа, за което тя няма никаква вина, такава е системата. Обича живота. Не мога да преценя доколко е наясно с диагнозите, мене ако питате диагнози в психиатрията няма, ИМА МОМЕНТНО СЪСТОЯНИЕ.

# 809
Моля, препоръчайте ми добър клиничен психолог или психотерапевт от Русе. Ако някой има мнение за Аксиния Бешева да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт