Синди Крауфорд-"Предизвикателството" -продължение(3-та тема)

• 33 894
  • 252
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде в орбита...
Ами аз по принцип тренирам често, по възможност всеки ден по около час. Не издържам на интензивни тренировки тип Тае-бо, но пък и трудно получавам мускулна треска. Иначе казано, тялото ми издържа на силови тренировки доста, и не мисля, че ми стига да тренирам да кажем три пъти в седмицата. По-скоро може би трябва да променя храненето. Сега съм на балансиран, и се чудя дали да не мина на ниско-въглехидратна  newsm78 Иначе относно психологическият момент - няма такъв при мен. Не ме притесняват килограмите, а сантиметрите  Confused

# 61
Момичета здравейте, изчетох ви на един дъх и реших да се включа във вашите редици. Изтеглих си двата диска от тук от СД1 и СД2, ама чета че има и трети от къде да си го намеря и изтегля. Иначе упражненията ми допадат снощи правих за първи път и сега нямам мускулна треска, ама ме боли кръста, но няма да се отказвам довечера пак. Благодаря предварително.

# 62
polq28 това с болките в кръста ме притеснява.
Може би си се натоварила неправилно.
Не би трябвало да те боли.Аз като започнах в самото начало да тренирам ме болеше зверски кръста, но не от упражненията от раждането.Но чрез упражненията нещата си дойдоха на мястото и нямам проблеми.
Според мен не правиш правилно упражненията и за това си натоварила излишно кръста.
В краят на всеки диск има указания как правилно да се изпълняват упражненията.Обърни внимание на това, защото  е важно!!!
Трети диск, не знам от къде се тегли, нека каже някой друг.Аз съм си ги купувала 3-те в комплект, не съм ги теглила от нета. Peace

# 63
Благодаря много за отговора, сигурно не ги правя както трябва, то не съм се занимавала с физ упражнения от 10г сигурно и по цял ден на бюро, абе много съм се застояла, довечера ще продължа и ще видя как е

# 64
Здравейте, много ми допаднаха your best butt Kra и Slim adn Sleek, след тях се чувствам много бодра и ми се струва, че ако се правят редовно ще има голям ефект. Успех  Peace

# 65
и аз започвам от утре Grinning днес си взех "следващото предизвикателство"дано не ме хване мързела пак Sadуспех  bouquet

# 66
  • София
polq28, третия диск е с упражнения за възстановяване след раждане. Като гледам лентичката ти - късно е за него (или рано, ако ни изненадаш с втора Wink)
Кръста по време на упр ли боли или след това? Ако е първото - наистина прегледай техниката за изпълнение!
kowalski, mira1001 - добре дошли!  bouquet

# 67
Добро утро прекрасни дами, благодаря  и на ara75 за отговора, от който разбирам, че третия деск не ми трябва. Снощи пак правих упражненията и установих, че не ме боли кръста, а всички мускули около кръста и краката, мислих си, че нямам мускулна треска, но като взех да правя упражненията и аха много ми беше трудно, ама няма отказване смело напред. Успешен ден от мен.

# 68
  • някъде в орбита...
Спокойно, Поля Simple Smile Минава бързо, а после вече нямаш проблеми (поне при мен беше така). Ама гледай да не се претоварваш - по-добре по-леки тренировки, но редовни, отколкото веднъж да се смажеш, и после една седмица да не правиш нищо  Peace
А пък аз тази вечер си взимам почивка  Embarassed (ногу мъ е срам, ма ше търпа  Crazy)

# 69
  • София
Снощи зарибих и половинката да опита с мен Laughing Голям смях Mr. Green
Остана изненадан от големия зор (като за 1 път) и коремните само ги гледа - болял го кръста и неможел Wink
И днес с мускулна и той на местата, които не натоварва при неговото спортуване.

# 70
Това за плоският корем много ме впечатли.Знаете ли от къде мога да си купя този диск?Предварително мерси !По повод упражненията на Синди, още преди години ми подариха видеокасетка мисля, че беше 1 част и от тогава започнах да ги правя(преди по-редовно),но след като родих установих, че не мога съвсем да прибера коремът си.Преди беше направо супер,а сега не е като тесто, но си е отпуснат. Месеци наред правих коремни преси, а резултат...почти нулев.Готова съм да легна под ножа за да ми оправят корема, но половинката ми твърди, че тези операции могат да доведат до усложнения.Е, както и да е при някои генът е такъв, при други не. Laughing

# 71
Това за плоският корем много ме впечатли.Знаете ли от къде мога да си купя този диск?
И без операция можеш да се стегнеш.Гаранция....
Диска се тегли от нета.Имаше някъде в началото линк.А иначе в "Скай сити" съм виждала.

# 72
  • Пловдив
Момичета, не ви се меся, вие си знаете най-добре, но ако искате да добавя към първия пост и другите дискове - "За идеален ханш" и "Стройни и красиви". И ако има и други също. И може би и да се добави към заглавието нещо и за тях.  newsm78

# 73
Момичета, не ви се меся, вие си знаете най-добре, но ако искате да добавя към първия пост и другите дискове - "За идеален ханш" и "Стройни и красиви". И ако има и други също. И може би и да се добави към заглавието нещо и за тях.  newsm78

Вещи  Heart Eyes както винаги си много грижовна.

# 74
Добро утро момичета, да ви кажа в събота правих втората част от диск1, мале каква мускулна треска имам не е истина, вчера стъпах като пате и затова си починах, не можех да си вдигна крака да ходя, камо ли да правя на ново упражнения. И да ви се похваля не ме боли кръста, всичко е ок.
Вещи ще сме ти благодарни, ако ги поставиш и другите линкове, за такива като мен, който не разбират английски и не могат да се справят сами си е голяма помощ, благодаря предвалително.
Лек и усмихнат ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт