Синди Крауфорд-"Предизвикателството" -продължение(3-та тема)

• 33 846
  • 252
  •   1
Отговори
# 90
mira1001 правилото е: 1 ден правиш 1 почиваш. Peace
Така мускулите се оформят по-добре.

# 91
Момичета, а след колко време почнахте да усещате ефекта от упражненията, имам предвид намаляне на килограми и обиколки?
Знам, че е рано още за мен (правя ги от една седмица), но нямам търпение - имам да свалям 7 кг  Embarassed

# 92
  • Пловдив
По принцип килограми се свалят с диета, а с упражнения се стяга тялото. При малко килограми за сваляне, като при теб ще е достатъчно да ограничиш сладкото и тестените продукти и естествено да си правиш упражненията Simple Smile

# 93
добре,а с по колко кг гирички правите упражненията

# 94
Аз ги правя с килограм и половина, но са ми леки, а не ми се купуват нови.
Имам чувството, че като правя упражненията всеки ден наддавам в обиколки.

# 95
  • някъде в орбита...
Аз съм с много слаби китки, за това ползвам едни гирички от 1,1кг, и едни от 5 - според случая. Когато усетя, че почват да ме болят, хващам гиричките от 1.1кг, а когато не ме болят си ползвам 5-килограмовите Wink

# 96
  • София
Моите също са 1,5. Първата седмица ми бяха тежки, сега вече ми олекват (на краткитите серии). За по-дългия диск мисля ще са ми ОК.
Едно време с 3 кг играех и ми беше доста тругно на някои... InaV направо ми скри топката с твоите 5кг #Crazy Hug

# 97
добре,а с по колко кг гирички правите упражненията

2 кг.Може и с 1 кг, въпроса е на теб да ти е удобно....
По принцип килограми се свалят с диета, а с упражнения се стяга тялото. При малко килограми за сваляне, като при теб ще е достатъчно да ограничиш сладкото и тестените продукти и естествено да си правиш упражненията Simple Smile
Така е, спор няма...
viv-miv редувай програмите.Ако зациклиш със свалянето сменяш режима на хранене и упражнения.
Аз така по едно време си бях зациклила на 55 кила, а исках да стана 52 и въпреки, че си правех всеки ден упражненията на Синди, ефекта беше един и същ.
Тогава започнах да плувам.
За 1-2 седмици ги стопих 3-те кила.
Но гледам, че аз свалям много бързо.
Примерно от 2 дни вечерям само черита с моцарела и  свалих 1 кило.
Така, че си е до обмяна.

# 98
добре а следващото предизвикателство каква степен на трудност се води-струва ми се че упражненията за крака са лекички

# 99
Вече 5 дни правя упражненията и съм се подложила на диета. За момента освен, че имам лека мускулна треска , драстична разлика все още не се забелязва. Според кантара съм -500гр. но външно разлика няма. Продължавам , трябва да сваля онези досадни 2-3 кг. , които мъчат почти всяка жена.Желая успех на всички момичета!

# 100
  • Пловдив
При положение, че имаш да сваляш само 3 кг 500 грама си е много добро постижение. Измервай се и с шивашки сантиметър, понякога обиколките спадат по-бързо от килограмите. Особено при спортуване.

# 101
  • някъде в орбита...
ara75, аз едно време тренирах наравно с брат ми, а той билдър си пада (така ли се пише???). Та бицепсите и трицепсите са ми доста здрави. Ама тез китки ще ме убият Crazy

А относно мерките, незнам как се движа - от както тренирам не съм погледнала кантара или метъра. Предпочитам да не гледам поне първия месец  Rolling Eyes.

# 102
  • София
С риск да кажа голяма глупост - дали няма да е по-ненатоварващо за китките ти ако ползваш тежести с лепки, могат и на ръка и на крак да се сложат newsm78 Само незнам дали има 5 кг Wink
Днес играх Предизвикателството- на еднотипните упражнения (които има и в другия диск) тук темпото е доста по-бавно... дали защото е с повече повторения?

# 103
  • някъде в орбита...
Незнам, никога не съм ползвала такива, незнам и как изглеждат  Embarassed. Но така или иначе 5-те кг ги използвам само за три от упражненията, та говорих с брат ми да ми донесе от 2,5кг. Мисля, че е по-добре да си правя цялата серия с еднакви тежести.

# 104
Днес играх Предизвикателството- на еднотипните упражнения (които има и в другия диск) тук темпото е доста по-бавно... дали защото е с повече повторения?
Да права си.
А относно по-големите тежести. Когато се тренира с повече килограми се трупа маса, когато искаш само да стегнеш се използват по-леки гири. Peace
Тук вече всеки решава какво иска да направи с тялото си.
Аз всяка сутрин започвам деня си с 10 минутната програма на Синди( е понякога, когато много бързам я пропускам, но гледам това да се случва рядко).
Много ме зарежда.
Още едно предизвикателство.Ако са ви писнали програмите на Синди има още една много добра.  Mr. Green
Когато бях бременна мъжа на една приятелка ми изтегли от нета платената версия на "FIT MAMA"
Страхотна програма за бременни!!!Освен това в диска има гимнастика и за вече родили мамчета, много са леки и щадящи.Има упражнения за родили естествено и секцио. Peace
Ако някой го интересува може да се разрови, но знам, че със сигурност е платена.знам ли може и вече да са я пуснали за свободно теглене в замунда.....

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 09:45 от sladkish4e

Общи условия

Активация на акаунт