1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 3

• 68 339
  • 463
  •   1
Отговори
# 105
шеф,
 страхотна вила Heart Eyes

# 106
  • София
Шеф, благодаря много за информацията.   bouquet

# 107
Впечатляващо!Определено не са пожалили средства за сериала,обаче и крайния резултат е налице-развълнувани и изпопрепадали фенки като нас Crazy Joy Joy Joy

# 108
  • София
Мили Дами,

Тази вечер малко за Тарду Флордун  (Kerem İnceoğlu).
36-годишен ерген , роден в Анкара , един от 10-те  най-добри в класацията за актьори в турските сериали. Активно работи и в татъра заедно с екранната си партньорка Джейда.  Обожава да носи шапки , затова има ник „ Шапката”! . 
Баща му Macit Flordun е известен театрален актьор.
Последните му централни роли са във филмите :
„ Имало едно време” -  с Джейда  - 2005г. - ONCE UPON A TIME (Bir Varmış Bir Yokmuş) Production : KEMAL FILM (2005; Fog and Night - Sis ve gece (2007);O kadin (2007) – снимка с партньорката си Selin Demiratar
Много добри приятели и в живота : снимка от филмовия фестивал  в Истанбул „ The Golden Tulip „ „ ( 'Златното лале"  - звездичка  , не само притеб има лалета !!! Grinning

И последно – действително , Тарду е бил при прителите си в Париж , макар и само за 2 дни! А защо ? Сега той е дневен ред за „ разработка” от папараците. Забелязан и затова е атакуван – има още една любовна афера между актьори от филма – Тарду и ..... един противен персонаж, който се появява в последните епизоди. Някои ще се досетят – слагам снимка:

Това е , броя вече дните ....

# 109
здрвейте и от мен
шефче и аз благодаря много исках да разбера повече за живота на онур и шехерезада  Hug Hug
дано да е вярно че са се сабрали много хубава двойка са но жалкото е че такова отношение между влюбени е само на филми

# 110
Сега той е дневен ред за „ разработка” от папараците. Забелязан и затова е атакуван – има още една любовна афера между актьори от филма – Тарду и ..... един противен персонаж, който се появява в последните епизоди. Някои ще се досетят –

Здравейте красавици   bouquet   bouquet   bouquet
Надявам се това, че играе негативна роля в сериала не означава,че и в релния живот е кофти  Laughing
Дано не е !  Thinking ,че Тарду..... е доста готин тип  Rolling Eyes

# 111
ох веднаж да дойде 5.01 всичко друго си дават само сериала им пречеше едвам го чакам
а да питам сега окончателния брой серии 78 ли е ?
айде дами приятен ден и едвам чакам още коментари  Simple Smile

# 112
Честита Нова Година, момичета!

Пожелавам на всички ЗДРАВЕ, и приятно гледане на любимия сериал  Grinning

# 113
честита нова година момичета!
и аз се записвам към феновете  Crazy

# 114
  • Варна и...духом на Босфора
Честита Нова Година и от мен!Бъдете живи и здрави,желая ви много късмет,много любов и сбъдване на всички ваши мечти!Шеф,много ти благодаря,за супер информацията относно къщата на Шехи и Онур в трети сезон на нашия филм.Сериала не е 78 серии,нов епизод предстои по Канал Д от 22ч във вторник. За тая русата гадина на снимката до Тарду преди малко научих,че е била бившо гадже на Ахмет-първият съпруг на Шехи.   bouquet

# 115
чЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!Да сте живи и здрави!Утре наближава чакам с нетърпение 13:30ч.

# 116
чЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!Да сте живи и здрави!Утре наближава чакам с нетърпение 13:30ч.

Не утре а в понеделник от 13ч! Peace

# 117
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис.

Страхотен сериал, а за актьорската игра да не говорим. Много добре  е направен и откъм визията на актьорите - дрехи, грим....много добри стилисти имат явно. Всичко е направено с много вкус.

# 118
  • София
Мили Дами,
Фен клуба на „ 1001 нощи’ се увеличава! Радостна съм , че успях да запълня дните до  започването отново на сериала – изпълних обещанието си  пред всички мами, а вашите „ съкровища” слушкаха ли?
Нямам все още  достатъчно инфо за :
Efe Çinar ( Каан Евлияоглу)
Bartu Küçükçaglayan ( Гани)
Metin Çekmez - ( Бурхан Евлияоглу)
Yonca Cevher Yenel - (Фюсун Евлияоглу)
Ergün Demir - (Али Кемал Евлияоглу)
Tomris İncer - (Надиде Евлияоглу)

От понеделник- спирам с монолога- диалог трябва да има ! А аз ще се включвам само, когато имам инфо за всички Вас.

# 119
шеф и на нас ни се "говори", ама като няма какво да "кажем", само те четем... Simple Smile

Скоро ще се активираме, само да започнат сериите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт