1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 3

• 68 337
  • 463
  •   1
Отговори
# 120
Нямам все още  достатъчно инфо за :
Tomris İncer - (Надиде Евлияоглу)

Вярно ли е, че е от нашите турци?  newsm78

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tomris_%C4%B0ncer

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 19:46 от Г-жа Шуши

# 121
запис,че нещо ви изгубих Simple Smile

# 122
  • София
Г-жа Шуши,
Това което предполагам, че е от първата вълна преселници, кариерата в театъра започва от 70-те години. Живее в Ялова ( град, с много голяма диаспора от преселници от Балканите и черноморските страни ( чеченци, грузинци, азърбайджанци)  и работи в тамошния театър. Нищо  друго.

# 123
  • Отвъд алеята зад шкафа
Радвам се, че сериалът си има вече фенове, защото когато търсех в началото информация за него, попаднах на доста негативни коментари, затова, че е турски сериал.

Иначе доколкото разбрах сериалът е доста дълъг, няколко сезона, дали от НТВ ще го пуснат целия? И продължава ли да се снима в момента? Представям си да ни пуснат само първия сезон, а следващите - не  #Cussing out

# 124
  • София
gadamer, именно липсата на всякаква инфо за сериала ме въодешеви  да почна да ровя в нета, да ангажирам мои приятели. Надявам се не само да изгледаме изцяло сериала, а да гледаме и други такива. Турските сериали са цяла индустрия , за жалост ние едва сега преоткриваме. Има на много да се учат нашите от професията - артисти, операторство, режисура, музика, дори и на бизнес ! Може би ще го забравим след време , но съм сигурна че ще го запомним като първия турски семеен сериал по Българската телевизия.

# 125
Радвам се, че сериалът си има вече фенове, защото когато търсех в началото информация за него, попаднах на доста негативни коментари, затова, че е турски сериал.

Иначе доколкото разбрах сериалът е доста дълъг, няколко сезона, дали от НТВ ще го пуснат целия? И продължава ли да се снима в момента? Представям си да ни пуснат само първия сезон, а следващите - не  #Cussing out

За сега сериите са 78 или 79 и продължават да снимат. Искрено се надявам да го пуснат целия (иначе на тези от нова лошо им се пише Laughing #2gunfire)

# 126
шефче, от понеделник пак  сме на линия Joy

а иначе маа а селям, това май беше поздрав, за теб  bouquet

# 127
  • Кубрат/ Пишурка

А верно ли са му сменили часа?Щял да бъде от 13,а не от 13,30.Ако е така ще пропускам половин час от началото.Язък!

# 128
Привет и от мен! И аз съм от върлите фенове на сериала и чакам с нетърпение да дойде утре:)
Момичета, някъде тук бях мярнала, че го дават и по МСАТ, но в програмата не го намирам  Cry

# 129
Привет и от мен! И аз съм от върлите фенове на сериала и чакам с нетърпение да дойде утре:)
Момичета, някъде тук бях мярнала, че го дават и по МСАТ, но в програмата не го намирам  Cry
Това,което дават по МСАТ няма нищо общо с нашия сериал Naughty

# 130
Честита Нова Година момичета!Да стее живи и здрави!Нека година ни донесе много щастие, усмивки и сбъднати мечти!
Аз най-после изчетох всичко и от двете темички, искам да благодаря на Шефче, че ни държеше в течение на най-горещите клюки  bouquet, на Звездичка, за хубавите темички  bouquet и на всички останали момичета, които поддържаха толкова интересна и забавнатемичката ни   bouquet
Включвам се и към нетърпеливите за утре, направо не мога да повярвам, че отмина почивката и след няколко часа отново ще се вълнуваме с новите серийки  Simple Smile

# 131
шефче ти така добре пишеш че ние няма какво да кажем а и знаеш пикантерии които само ни радват така че не спирай напротив чакам с нетарпение друго нещо интересно да напишеш Hug Hug Hug

# 132
  • София-в сърцата на моите деца
Шефче, Честита Нова Година и много приятни емоции с нашият сериал!!  bouquet

# 133
ЗА МНОГО ГОДИНИ на всички фенки на нашия готин филм! Hug Нямаше ме десетина дни и сега виждам нова тема, е - изчетох всичко до сега!  Grinning
Доживяхме отново до гледаме от утре. Някой да каже точно от колко часа е. ooooh!

# 134
  • София-в сърцата на моите деца
13часа  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт