1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 3

• 68 448
  • 463
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 Тази серия ме разби ! Кой ще даде резюме на dtti?

# 181
Ха, сега...Шехи май ще я дърпат от две страни... Joy

Бедният Онур...  Heart Eyes

На Али Кемал, много скъпо му излиза таз лИбовница...на нея златно ланче, на шурея кола...а, никой не му оставя време да се потопи в прегръдките на изгората... Laughing

# 182
в последните сцени Онур е като разбяснял се лъв -  как ревнува само Crazy

# 183
Ооо,много хубава серия....
Шеф защо те разби,в смисъл?
Много смешно ми стана когато Керем каза-май ще прекараме ноща в асансьора и физиономията на Шехерезада.
дааа,как страда Онур,горкичкия.. Crazy
Бе няма ли кой тук да го утеши? Mr. Green

# 184
Бе няма ли кой тук да го утеши? Mr. Green
как да няма? Whistling днес е вторник и е МОЙ Mr. Green

# 185
  • София
sundey, серия на много страсти, емоции, любими мелодии.... Младоста е пеперуда - бързо отлита и се оказваш сам - думите на Мехрибан към Шехи -  думите са едни, а сърцето казва друго .  Взаимоотношенията между майка и син  - Периде и Онур  -  и двамата са предадени от свои любими хора. Свекървата Надиде - е просто няма такава ! - аз като знам каква съм..... Ревност , надежда .. това е

# 186
  • София-Лагера
Aуууууууууууу,видяхте ли мъжът на Шехерезада колко е красив Heart Eyes

# 187
  • София
Ама защо махнахме анкетката - през цялото време ви агитирам за гласувате за Онур - а сега какво - разпределете го , но знайте че - стара любов ръжда не хваща - доказа го и наяве!

# 188
  • Ботевград
А може ли отнякъде да се гледа онлайн в деня на излъчването?
Намерих   Peace

Къде го намери онлайн в реално време?
Ето заповядай
http://mysite-bg.com/file.php?f=134
трябва регистрация в сайта и на нова ТВ дават в реално време  Hug

# 189
Aуууууууууууу,видяхте ли мъжът на Шехерезада колко е красив Heart Eyes

аз това още в първа серия го установих Peace

днешния епизод за дтти Heart Eyes:
Шехи каза на Онур, че нещата са прекалено сложи за да имат връзка, но Онур и заяви с многокрасиви думи( и през самия епизод ) няколко пъти, че я обича и няма да се откаже току тъй от нея!
Фьосьон я тресе следродилна треска и не иска да си гледа бебка! Мъжа и ходи при любовницата си с марково украшение, по случая и Брата на Фьосьон намаза кола..
Надиде отиде да гледа внука си понеже Мехлибан беше вдигнала температура и Шехи я заведе на преглед! После Шехи отиде на работа..
 където имаше бизнес среща извън офиса, включваща Керем... и двамата заседнаха в асансьора, а Онур ревнуваше ужасно, че керем е с нея ...
Даваха и Бену със сестра и  -  сестра и много нахално се запозна с Керем и той ги покани на вечеря, където си пролича , че сестричката много съжелява за отношението си в миналото към Бену... и накрая Бену омекна и я прибра в апартамента си!

мисля, че всичко описах... не ме бива много в преразказа, надявам се, че си разбрала нещо Hug

Ама защо махнахме анкетката - през цялото време ви агитирам за гласувате за Онур - а сега какво - разпределете го , но знайте че - стара любов ръжда не хваща - доказа го и наяве!
аз за Онур ( с ЛаБомба отдавна сме направили график...ама нея нали я хваща липсата.. Whistling)... за актьора претенции нямам Mr. Green.. анкетата я махнах, понеже е повече от ясно-  ако искате друга -  в следващата тема пакще пусна Hug Hug

# 190
Забелязахте ли,днес на 2 пъти ми направи впечатление нещо смешно   Grinning-Когато примерно Онур казва "Добре дошла" и му отговарят "Добре заварила"  Crazy Joyвместо Добре заварил!и то на 2 пъти и в обратния вариант-жена към мъж.Преводач нещо  Grinning,пък и дубльорите и те не са се усетили Laughing
Аз посредата на филма трябваше да приспивам детето на ръце Crazyче се омотах после в кабели докато вкльоча слушалките към телевизора така да гледам,да не се събуди детето-че изпуснах някои неща ooooh!дове4ера пак ще гледам в Vbox7

# 191
здравейте!
Егати филма ...   Hug
Вчера щях да кажа, че чак съжалявам Керем-чо, ама днес работата отива на ... съжалявам Онур  Mr. Green
Днешната серия беше много ...  newsm78 ... странна .. хм

# 192
Май Онур трябва да хване Каан за ушите и да си поговорят по мъжки  WinkТака и Шехи ще се успокои и няма да се чувства виновна.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 15:32 от TraYkovA

# 193
Днешната серия беше много ...  newsm78 ... странна .. хм

Защо странна?!
...напрежение трябва да има, напрежение... Laughing

Аз, се чудя, дали Керем въобще ще каже на Шехи за чувствата си...

# 194
и керем почна много да се надява
ше пострада приятелството май

Общи условия

Активация на акаунт