1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 3

• 68 333
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
ей сега изгледах епизода, че не можах по рано.
тоя али кемал ако ми беше пред очите  bash box Rage
щях да гръмна, жена му когато раждаше а тоя чвор си правеше кефа.
тези женки от фирмата много ревнуват бе......
дано шехито да не нарани моя онурчо, че ще види тя.
малко ми е постно днес филмчето, но това ще е от празничната пауза.

# 166
почвам да гледам със страшна сила Simple Smile)

# 167
  • София
Mили дами,
 Започна се..............Ще става все по- интересно! Имам много инфо за Вас, ама -------работа.Явно новини ще има и паралелно с филма , ще продължат и  "репортажите". Прегледах и други форуми , явно и те разчитат на нашата информираност, Няма лошо - такъв сериал  ни е липсвал и на млади , и на стари. НАЙ-НОВАТА НОВИНА - Халит и Берг са оповестили, че ще  има СВАТБА на пролет.

А аз все повече съм убедена , че сериала е към своя край. Утре вечер ( вторник) трябваше да има поредния 79 епизод. Но всички сериали по Canal D са във ваканция , очаква се подновяването на 20 или 27 януари.  Така че тогава ще има яснота още колко серии ще излъчат. Не знам - дали е бизнес стратегия - сега сериала е на първо място по рейтинг и рекламни приходи , или наистина актьорите и целия състав са уморени и ускоряват развръзката с останалите персонажи. 
Не съм ви забравила - ще пускам по малко клюки....

# 168
Шеф страхотна новина. А и днешната серия направо ме разстресе след дългата пауза, малко не ми пасва часовото време.
Ти направо от извора ни сервираш новините. Страхотна си.Дано не забравя за серията утре вечер по канал Д и да си я включа.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 169
оле, оле Crazy
така се радвам шевче, все едно аз ще се женя!
последно да добавя как днес още веднъж се възхитих от уважението  в думите и действията помежду им.

# 170
Шеф мерси за бързите и топли новини!  bouquet
Аз отначало си казах "Ухааа" Party
Обаче после се замислих Thinking-как така изведнъж сватба,като съвсем наскоро са започнали връзка? newsm78Много бързо се развиват нещата newsm78Папараците ли пак нещо... Crossing Arms

# 171
  • Варна и...духом на Босфора
Епизод 79 е обявен за 20 януари ,вторник Шеф,страхотна новина !Напролет, значи ... Ами да ни поканят за шаферки !  Crazy

# 172
  • София-в сърцата на моите деца
 1dating luvbed Браво , шефче, нека младите се вземат и обичат дълго, дълго, както е и в приказката за Шехе Hugрезада!!!

# 173
ееееее шефче ама наистина ли са двойка в живота  Simple Smile
и аз искам такъв мъж но няма  за сажаление иначе по интервута като гледам все бену е до онурчо шехи стои на стани така малко  Hugдавай още инфо аз направо съм откачила по този сериал
айде чао за сега

# 174
  • София-в сърцата на моите деца
Днес от колко е часът сериала? newsm78

# 175
момичета имам една молба
идиотите от ИТВ ,ми развалиха настроението така 4е поне една седмица няма да  имам тв,та ако може да разказвате набързо какво става в основни линии,най важните неща Praynig Praynig Praynig,ще съм ви много благодарна  bouquet

# 176
Ето от тук може да си теглиш сериите и да ги гледаш.

http://tvnovelasbg.4.forumer.com/index.php?s=3ae2c2ad11ce7fceb6e … ic=8936&st=15

# 177
  • Ботевград
А може ли отнякъде да се гледа онлайн в деня на излъчването?
Намерих   Peace

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 13:49 от ZLATNA

# 178
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бену милата съвсем се пропи.

# 179
  • София
А може ли отнякъде да се гледа онлайн в деня на излъчването?
Намерих   Peace

Къде го намери онлайн в реално време?

Общи условия

Активация на акаунт