1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 3

• 68 462
  • 463
  •   1
Отговори
# 195
Серията днес е по-скоро много чуствена.Най ме трогнаха думите на Мехлибан към Шехи - " Очите на Онур говорят " тези очи така говорят ,че наистина няма смисъл от думи.
Приятелството им наистина не е както в първата серия и на мен ми е странно как ще процедира Керем от тук нататък.Ддали ще придприеме нещо ?
За тези които имат канал Д и искат да гледат напред довечера в 10 пред екраните за най новата серия.
Забелязахте ли,днес на 2 пъти ми направи впечатление нещо смешно   Grinning-Когато примерно Онур казва "Добре дошла" и му отговарят "Добре заварила"  Crazy Joyвместо Добре заварил!и то на 2 пъти и в обратния вариант-жена към мъж.

Аз също не съм наястно как трябва да е обръщението точно, но според мен замислейки се в момента тя отговаря, че добре го е заварила тя него. Затова е така.
Лек ден на всички до утрешната серия или до нова новина от Шеф.

# 196

Аз, се чудя, дали Керем въобще ще каже на Шехи за чувствата си...
ако каже веднага го мятам в графата" е*а ти приятеля" Naughty Mr. Green

# 197
Забелязахте ли,днес на 2 пъти ми направи впечатление нещо смешно   Grinning-Когато примерно Онур казва "Добре дошла" и му отговарят "Добре заварила"  Crazy Joyвместо Добре заварил!и то на 2 пъти и в обратния вариант-жена към мъж.

Аз също не съм наястно как трябва да е обръщението точно, но според мен замислейки се в момента тя отговаря, че добре го е заварила тя него. Затова е така.
Лек ден на всички до утрешната серия или до нова новина от Шеф.

Thinking newsm78хм.....аз мисля че мъжа казва на жената-Добре дошла в женски род,така!а жената му отговаря че Той Добре я е Заварил!хм...нали..почнах да се оплитам нещо
Айде и другите да кажат Flutter

А забелязвате ли когато Онур си влиза в стаята и Как си затвяря вратата?!много ми прави впечатление-едни такива отсечени жестове има,без никакво колебание,и нерешителност,абе направоо Crazy ...ох Blushтака играе простооо..или пък му идва отвътре-сигурно си е такъв и в живота Crossing Arms
отплеснах се ooooh!

# 198
хахах...мятам го и аз, ама човека тръпне...как само притвори очи, докато натискаше копчето на асансьора, през Шехи... Joy А, тя се държи така, все едно него го няма... hahaha

# 199
Мен пък ми е жал за Керем Sad
Както и в живота, по нахалните и по ностоятелните са по успели в живота
Иначе и двамата са ми положителни герои
Иначе аз съм си влюбена в Керемчо Heart Eyes

# 200
хахах...мятам го и аз, ама човека тръпне...как само притвори очи, докато натискаше копчето на асансьора, през Шехи... Joy А, тя се държи така, все едно него го няма... hahaha

ами да ама... днес пак като ги гледах Онурчо по и приляга bowuu

пък и Бену не е грозна... с нея  повърви да са двойка Mr. Green

# 201
Съгласна съм. Спор няма  Simple Smile...да вземе вече да се огледа в Бену, че много ми е жал за нея....
...ама мисля, че сега ще се огледа първо в сестрата...така аз, си мисля де... Thinking Нали интрига трябва да има...

# 202
  • София
И аз мисля, че Керем ще се заиграе със сестрата, пък Бену ще се пропие съвсем след това.

# 203
И аз мисля, че Керем ще се заиграе със сестрата, пък Бену ще се пропие съвсем след това.
лично на мен Бену повече ми харесва... и ще ми е жал, ако карем хареса сестра и Rolling Eyes

# 204
  • София
И на мен Бену ми харесва повече от сестра и. Обаче ако ми падне хубаво ще я пооскубя, аааа, закача се с моя човек Керем.  Laughing

# 205
  • В моята приказка
Привет и от мен  Grinning
Аз също съм фенка на сериала. Страхотен е и като актьори, и като игра, идобщо всичко е супер за разлика от друг сериал по НТ.
Прочетох темите на един дъх и благодаря на шефчето за инфото.
Очаквам с нетърпение утрешната серия.
Честит Йордановден на всички   bouquet

# 206
А на мен ми се стори, че Керем беше доста щастлив от факта, че асансьора спря и той остана насаме с Шехи. Така я гледаше и се въртеше около нея... и се чудеше какво да и каже, но не посмя...
А колкото до израза "Добре дошла"  към жена, тя отговаря "Добре заварила", т.е. добре съм те заварила. Този, който идва, заварва домакина, в случая жената е заварила, затова в женски род. Според мен няма грешка при превода на филма. Wink

# 207
А на мен ми се стори, че Керем беше доста щастлив от факта, че асансьора спря и той остана насаме с Шехи. Така я гледаше и се въртеше около нея... и се чудеше какво да и каже, но не посмя...
А колкото до израза "Добре дошла"  към жена, тя отговаря "Добре заварила", т.е. добре съм те заварила. Този, който идва, заварва домакина, в случая жената е заварила, затова в женски род. Според мен няма грешка при превода на филма. Wink

хм newsm78значи аз съм в грешка Rolling Eyes

# 208
  • София
хм newsm78значи аз съм в грешка Rolling Eyes

И аз бях в същото заблуждение и от него ме извади ... Софи Маринова! Rolling Eyes
На откриването на "Пей с мен" я чух че го казва и ми се стори странно, после проверих и установих че Софи Маринова говори български по-добре от мен! Срам! Embarassed

И на мен ми се стори, че Керем е много щастлив че заседнаха, чак се зачудих дали няма пръст в тази работа при условие че той настоя да се качат на асансьора!

# 209
За мен на 100% Керем има пръст в засядането на асансьора.
Много се искефих на Онур като разбра, че са заседнали ...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт