Споделете хубав филм, драма, романтика - 3

• 32 918
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
Какво си гледала? Може ли и аз да знам?
Не всички си теглим от това място филмите, толкова ли е трудно да се напише името?
На линка си пише много ясно как се казва филма - "Ще танцуваме ли? "
Или не се отваря?

# 286
Не всички си теглим от това място филмите, толкова ли е трудно да се напише името?
Или не се отваря?
И как се предполага това да го знае някой, който няма регистрация в замунда?
Пробвай да се разлогнеш в замунда и тогава отвори линка, за да видиш какво излиза.

# 287
Отваря се, паца. Просто отнасяш негативите, защото и мен ужасно ме дразни, когато се налага да отворя линк към филм, който отдавна съм гледала и е доста тъп.

# 288
Или не се отваря?
И как се предполага това да го знае някой, който няма регистрация в замунда?
Съжалявам, че нямате регистрация в замунда! При мен се отваря автоматично, но това е дело на регистрацията на моя син.  Grinning Не се бях сетила. Хайде да  не се заяждаме, все пак написах името на филма и Ви пожелавам приятно гледане!

# 289
Отваря се, паца. Просто отнасяш негативите, защото и мен ужасно ме дразни, когато се налага да отворя линк към филм, който отдавна съм гледала и е доста тъп.
Филма не е чак толкова тъп! Има далеч по-тъпи! Аз рядко гледам филми и веднъж да споделя нещо, вие ме нападнахте! Може ли да ми препоръчате нещо по-интересно?

# 290
Филма не е чак толкова тъп! Има далеч по-тъпи! Аз рядко гледам филми и веднъж да споделя нещо, вие ме нападнахте! Може ли да ми препоръчате нещо по-интересно?

Съжалявам, паца.  bouquet Писах ти, че отнесе негативите от много такива случаи.

# 291
Филма не е чак толкова тъп! Има далеч по-тъпи!
Вярно е, че има далеч по-тъпи. Обаче има и далеч по-хубави  Mr. Green.
На мен лично не ми хареса особено. Сюжетът е твърде скучен. В интерес на истината, хванах се да го гледам заради Ричърд Гиър, обаче въобще не съм очарована. Особено след "Нощи в Роданте"  Heart Eyes, който е пак с негово участие.

# 292

Съжалявам, паца.  bouquet Писах ти, че отнесе негативите от много такива случаи.
  bouquet

# 293
  • Ямбол
Аз нямам регистрация в Замунда, защото не си тегля филми от там, а и не ми трябва. Имам си място, откъдето бързо тегля(за минути) и имам голям избор. Така с превода на български също не ми помогна много, но нищо, няма да го търся този филм, то се е видяло.

Изгледах този филм: Swing Vote с Кевин Костнър: Филм за самотен баща, който се оказва в центъра на вниманието, когато става ясно, че неговият глас е решаващ за финалния резултат на изборите.
Средна работа за мен, имаше хубави моменти с дъщерята и бащата, но нещо американското натякване не ми допадна много. Филмът като че ли се старае да внуши ползата от гласуване и че всеки вот е важен, но нещо не можаха да ме убедят.

# 294
Ей, голяма драма се получи!
"Shall we dance?" се казва филмът.  Peace

# 295
  • София
Препоръчвам:

"Подмяната"(Changeling) - по кината. Страхотна игра на Анджелина, сигурна бях, че това момиче може да играе още от "Gia".
Дядо Клинт Ийстууд за пореден път доказа, че е ненадминат като режисьор. А като прочетох, че и музиката към "Подмяната" е негова,
направо занемях.

"The Reader" - мисля, че го свалихме от Замунда (не съм сигурна). Великолепен филм. Препоръчвам, без да разказвам каквото и  да е, не
искам да развалям удоволствието на никого предварително...

# 296
 Снощи гледах P.S. I love you, страхотен филм
  Embarassed Не се сещам коя от вас го беше препоръчала тук,
 исках да й благодаря за хубавото филмче   bouquet

# 297
  • София
Беки и аз съм го гледала, също много ми хареса.

А току що пък изгледах Когато един мъж обича една жена със участието на Анди Гарсия и Мег Раян, оххх разкошно филмче, няма такъв мъж просто като героя във филма, страхотен.Анди Гарсия се нарежда в челната ми тройка за любим герой.

# 298
  • Ямбол
Може ли филмите на английски?
Благодаря за разбирането!

# 299
  • Стара Загора
When A Man Loves A Woman - когато едни мъж обича една жена.

Общи условия

Активация на акаунт