Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Леле Балу,ми че тя ми е почти набор значи Mr. Green Иначе са възхищавам на празничното ти настроение по случай празника И  Hug Аз пък искам да си взема нови лампички за елхата,има едни,които светят като точици,такава им е и формата,някой знае ли къде ги има? Сегашните ни са много лоша изработка,имитират свещи,но са по-скоро като моливи,и им се развали копчето,та вместо да пеят вият като свеки,когато се разлае Mr. Green Обещавам,за последен път намесвам тази забележителна дама в темата Mr. Green

# 136
Еййй, голяма черна правоъгълна мистерия е нападнала Споделете!
Освен като Бу и Окоча да ви кажа да си сложите Мозила, ще ви дам и още един съвет - сложете си към нея и AddBlock и няма да виждате никакви реклами, банери-манери и простотии (сори, мили рекламодатели  Mr. Green)

На мен ми се иска да споделя една чуденка, която ме мъчи от няколко дни, но ще изчакам да се разреши евентуално... догодина.
Иначе днешният последен работен ден завърши приятно рано, но за нещастие се прибрах при дете с температура, съпруг, който изчезна на работа и Нова година, която не се знае къде ще ни свари.

# 137
Съчувствам ти, Мяу. Откакто съм женена, Перфектният е болен или на рождения си ден в началото на декември, или около 31 декември. Тази година не беше болен на рождения си ден.  Tired

# 138
Споделям, че още не съм почнала тирамисуто, но след малко му идва реда. Аз, дълбоко зад невинните си очи, съм "чума проклета", не се заблуждавайте  Grinning . Щях и да чистя, но пък излязохме на кафе.

Милото прави пица за вечеря. Той е изключително авантюристично настроен и докато не съм го гледала в ръцете е наръсил канела и изстискал портокал. Та, това било специална "италианска пица със средиземноморско влияние и северно-африканска жилка". Нека силата бъде с нас, сядаме да ядем!

# 139
Внимавайте, Умбра. На Бърза помощ не може да се разчита много по празниците. Laughing

# 140
Споделям последните си мъдри мисли за тази година.
Вие не можете да ги чуете , ама са много мъдри .
Айде Наздраве , както казва класикът на Споделете.
Весело и безаварийно !
Споделих за 2008!

# 141
  • под дъгата
Вчера, цял ден, при всеки позив да споделя нещо си, нетът си правеше гаргара с мен и желанието ми. Днес е по-благонастроен към мен.
Нищо черно не виждам аз. А уж си махнах розовите очила отдавна.
Утре чакам гости за Нова година. Ще правя питка, баница, пържоли и разни дребни нещица. Стискайте ми палци. Да ми стигне времето, не за друго.  Laughing "Умря циганката", дет' се вика.
Май забравих да споделя, че имам вече билет за Депеш. Колко му трябва на човек  Simple Smile

# 142
Загледах се и аз в адреналинките, да видя коя е бременна. 4-5 месец казвате, на мен толкова голям ми беше корема в първия още.

Нищо черно не виждам и аз, с Мозила съм, в работата с Авант, но скоро не обмислям ходене на работа, дано го оправят тоя проблем до тогава.

# 143
Скоро не съм ви навестявала тук. ))))
Споделям доста авантюристичен план за прекарване на Нова година. )) Няколко семейства с децата в дива селска къща с кюмбета - само се моля тези печки да успеят да стоплят по-бързо (не е палено с години там нищо) и децата да не се разболеят. )) Мъжете естествено подсигуриха пиенето, но женската част малко се поизложихме - все си мисля, че яденето няма да стигне. Харесвам такива екшъни, но сега с госпожица на година и малко, ми е леко притеснено. )

# 144
От три четири дни като чета темите, ми се струва, че психично здравите са отишли вече да празнуват някъде, и у форума сме останалите. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 145
Кво да Ви споделя ??? Rolling Eyes newsm78
Не обичам Нова година и поради тази причина не ми е изобщо празнично . Tired Sad
Обичам да празнувам когато ми е кеф .
Имали други такива луди като мен, дето мразят този празник ??? Crazy

# 146
Живи сме! Портокалът не се усещаше, канелата малко, но пицата беше вкусна  Laughing . Тук-таме имаше туфи босилек, които бяха изключително свежи.

И аз не го обичам този празник, не знам защо. Обикновено си мисля, че пак съм пропиляла и изгубила цяла година.

# 147
  • под дъгата
Умбра, като каза канела, си припомних. Наскоро едни гости любими /много обичам, когато гостите ми сами си приготвят яденето  Laughing/, ми правиха едно специално пиле - с къри, пипер и канела. Първоначално, бях много подозрителна, но след като опитах, чинията ми бързо се опразни. Явно, трябва по-често да се разчупват рамките.

# 148
  • Варна
Някъде из готварския се мъдреше рецепта за пиле с канела.
Споделям, че отдавна не са ме боляли бъбреци, обаче ето на, баш сега ме присвиха.  Tired
Продължавам да се чудя за тоя черен правоъгълник. Да не би тези, които го виждаме да сме в тайния списък с бъдещите банове?  Mr. Green Ходих до Правила, условия и указания, не видях да има тема по тоя въпрос. Догодина ако никой не е питал там, ще питам аз.

# 149
Някъде из готварския се мъдреше рецепта за пиле с канела.
Споделям, че отдавна не са ме боляли бъбреци, обаче ето на, баш сега ме присвиха.  Tired
Продължавам да се чудя за тоя черен правоъгълник. Да не би тези, които го виждаме да сме в тайния списък с бъдещите бановеMr. Green Ходих до Правила, условия и указания, не видях да има тема по тоя въпрос. Догодина ако никой не е питал там, ще питам аз.
Не вярвам,аз не го виждам Mr. Green Една приятелка каза,че идат утре у нас,много се радвам,само да посмее да ми върже тенекия ще я изплющя Mr. Green Ще я помоля да ме снима с черпака и най-изразителната ми отегчена физиономия за да ви поздравя новогодишно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт