Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 23 003
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
   ЧНГ на всички, и наздраве на именниците  bouquet

# 271
  • UK
Аз пък изгледах Булката труп и Жените, сега ще гледам Тя е пич. Като изключим Жените (но в него играят две от любимите ми актриси, дето не играят по принцип много много, нищо че само в епизодични роли), първия знаех, че ще ми хареса, но не го бях гледала още, просто е невероятен с тази прекрасна анимация, а последния... Ами всички казват, че е готин за разпускане и тн, а аз това искам в момента. После ще видим дали ще ми се гледа още, но толкова рядко ми се гледат филми, а не примерно сериали или ситкоми, че се възползвам от настроението си за да гледам някакви неща, дето все не ми остава време. Simple Smile

# 272
Цял ден се въргаляте из къщи и разпускате, пък аз и на работа ходих даже Laughing Затова пък работих ползотворно и качествено, особено от 2 до 4, както си му е реда Wink
Честито на всички празнуващи! Да сте здрави и щастливи!  bouquet

# 273
  • Майничка
Честито на всички именици и рожденици! Здрав дух в здраво тяло им желая!

Насладихме се на дълга и мързелива разходка по главната. Единствената работеща книжарница се оказа сергията на наша (вече) приятелка (какъв е аналогът на "верен клиент", "верен продавач" ли?). Избрахме си по една книга, да й е на берекет през годината. След 15-на минути минахме на обратно покрай нея и се оказа, че 1/3 от изложените книги вече са продадени.

Сутринта бях приготвила 5-6 торбички с лакомства за сурвакарчета от блока. Мина само едно комшийче, на 5г. По-големите срамуват ли се вече, що ли? А на Хелоуин се събраха цяла сюрия.

# 274
Хамериканчим, Гаргамела. Тая година гърбината ми остана неотупана.
Пък и няма чалъм сам, не е като

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 20:44 от Вълкът с дълъг ник

# 275
Гледате филма по Нова нали? И е в списъка ви с 10-тте най-любими?

# 276
Бинго, ДеЩо, но не само, че ми е в списъка, ами всеки път като го гледам се убеждавам, че не може се помръдне от първото място  Grinning

# 277
  • София
За много години! Здраве и внимание желая!

"Наистина любов" гледам и аз.
Споделям, че го правя за първи път тази година.

Честито на именниците!

# 278
Вярно, че освен Васковците и други празнуват днес.
Да сте живи и здрави всички празнуващи!
Да са живи и здрави другарите, живеещи при камилите!   bouquet

# 279
  • UK
Бинго, ДеЩо, но не само, че ми е в списъка, ами всеки път като го гледам се убеждавам, че не може се помръдне от първото място  Grinning
Аха. Той и Междузвездните са здраво закотвени там и няма изгледи скоро нещо да се доближи до тях, какво остава да ги измести.

# 280
Да са живи и здрави другарите, живеещи при камилите!   bouquet

мерси за честитките Simple Smile

василевското пиле тази година постави рекорд по печене, 8 часа. Дадоха ми идея да го заровя в пясъка и да дойда утре, щяло да е опечено със сигурност  Mr. Green

# 281
"Наистина любов" гледам и аз.
Споделям, че го правя за първи път тази година.

Това беше най-хубавият комплимент за филма, който съм чела. Много готино, Еври  Grinning

# 282
И аз го гледам, за втори път тази година  Grinning
Много обичам момента, когато премиерът търси Натали и тя слиза и казва Where the fuck is my fucking coat пред него  Laughing И после като се целуват на сцената. Другото ми любимо е с писателя и португалката как и предложи да се оженят. Ех, ех.

От баницата ми се падна любов.

# 283
  • София
От баницата ми се падна любов.
И на мен, по точно написано беше:
Някой те обича
 Grinning Дано наистина да е любов!

Много готино, Еври  Grinning
Hug

# 284
И на Бейлис честито!

Hug