Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 879
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Свидла!  Crossing Arms

# 46
  • Варна
А аз се притеснявам за адреналинката. Гледам и коремчето и си мисля - да не вземе да стъпи я накриво, я нещо друго да стане. Уф. На вас, естествено, може да ви се стори странно, но бременните също правят секс. Простете тая мръсна дума. На всичко отгоре ми се струва, че на околните мъжове фактът, че си с корем не им влияе особено. Знам, че ще ме оборите (особено мъжката част), но очите ми виждат друго.
Споделям готина разходка днес с колата. Отидохме до едно градче и се върнахме. А после се мотахме из Варна, като не пропуснахме ни Метро, ни Кауфланд. Да ви кажа, изглежда иде краят на света. Нямам друго обяснение за тълпите народ. Утре се очертава да готвя. И вдруги ден също. Ох.

Щях да забравя. До кого да напиша молба да махне този грозен черен правоъгълник, служещ за край на страницата?

# 47
  • UK
Какъв грозен черен правоъгълник?

# 48
Какво коментирате моля. Каква адреаналинка?
Като гръмна бомбата в Софето в публичния дом имаше жена в напреднала бременност.
Сексът с бременна е на най-яката тарифа.

# 49
И аз за това гадно черно каре попитах миналата вечер, ама никой не ме осветли. Като некролог ми изглежда, много гадно.

# 50
Имам чувството, че споделяме в различни форуми, аз и черен правоъгълник не виждам.
Помислих, че МГМ говори за интимен черен правоъгълник на адреаналинката,
която също не виждам. Време е да си лягам.
Страницата ми завършва с център за работа с деца Пумпелия.

# 51
  • UK
Четох още веднъж - два пъти за тоя черен правоъгълник (Вълк, онова е триъгълник, има малко по малко ъгли Simple Smile ), ама при мен такова нещо няма.

# 52
  • London, baby
Тази вечер в Ахтопол беше прекрасно.  Heart Eyes

# 53
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Искам и аз пък в Ахтопуууууууууул   Mr. Green
Не виждам никакъв черен правоъгълник  Shocked
Траях си, ама щом се разприказвахте вие, и аз да призная, че милутуми ми подари епилатор за РД.
Първо реших, че  е твърде обидно, предвид очакванията ми за прекрасно бижу, след туй си затраях,
защото се сетих, че туй означава може би не че му приличам на дългокосмест късоопашат опосум,
а че все пак отвреме-навреме чува какво говоря, и се е сетил, че съм споменала, че стария Брауни едвам мърца.
Иначе ние сме добре.
Аз съм обзета от ентусиазъм да посрещна новата година с много подредена къща, и съм се завряла, разбира се,
в един неподозирани дебри, където, предполагам, тя ще ме свари.
Споделам, че 3Д-то в Арена няма нищо общо с 3Д-то в IMAX в Mall of Sofia, да не се прецакате да дадете 12 лева.
Най-много да си докарате главоболие и няколкочасово дефокусиране на погледа.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 01:38 от LemonDesi

# 54
Много ми е будно  Rolling Eyes, направо се чудя дали да си лягам или да си направя едно кафе и да чакам утрото  Thinking.

# 55
Мър, скролни си страницата чак до долу.
Деси, и ти. Там е правоъгълника.

# 56
  • Варна
Добрютро!
От два дни се зверя да го видя тоз кофти правоъгълник, но докъдето и да скролвам- няма и няма!
Днес трябва да пазарувам и да се мятам да готвя. За първи път от раждането на Мишо ще се събираме вкъщи новогодишно няколко семейства с деца, най- голямото от които е на пет прясно навършени.
Споделям, че вчера ме ошашкаха сладкарниците из Варна- никой не пожела и срещу дву и трикратно завишена сума на тортата да ми я направи и достави/или да си я взема/ за втори януари/рождения ден на Мишо/. Явно четвърта подред година ще правя торта. То хубаво, на вкус винаги ги докарвам чудни, но човечета и животинки не мога да правя. Да взема да се разходя до тортената тема. Може някоя милозлива съфорумка да помогне с обяснения.

# 57
Споделям 3 насметени шоколадови бонбона с късмети в кутиййката,и на 3-те имаше еднакво послание:"Посрещни Новата Година с радост,изживей я с любов,изпрати я с успехи!" Пожелавам го на всички ви! Ние предпразнично се поукротихме,та избягваме да пресъздаваме сценки от "Войната на сем.Роуз",дано и през идната година се задържи положението,че да не ми се налага да ходя непрекъснато "въоръжена" с разнообразна домашна посуда Joy
Летяща,здравей! Hug Спомних си това,което каза веднъж,че в темата трябва да могат да пишат всички,но да мислим какво пишем и най-тържествено обещавам да не лялям толкова вече Embarassed Rolling Eyes Hug ,пък вие ако видите рошава фигура на балкона на една тиха,скоро осветена централна софийска улица в 4сутринта да знаете-аз съм Mr. Green
Весело изкарване на празника желая на всички ви!  Drunk newsm19 lalalala

# 58
  • До хладилника, който обичам
На вас, естествено, може да ви се стори странно, но бременните също правят секс. Простете тая мръсна дума. На всичко отгоре ми се струва, че на околните мъжове фактът, че си с корем не им влияе особено. Знам, че ще ме оборите (особено мъжката част), но очите ми виждат друго.
...
Щях да забравя. До кого да напиша молба да махне този грозен черен правоъгълник, служещ за край на страницата?
Естествено, че правят, не ставай смешна. Особено първите и последните месеци.
Аз в последните два месеца бях много желателна, за тих потрес на Законният, който леко се смущаваше от самостоятелния живот на корема ми... но какво да прави Mr. Green
Това, че бременните правят секс се подразбира - но да излизат в еротична роля ми е неприятно някак... не знам защо точно, нещо за ролята на майката, новия живот и блабла сигурно ме тревожи.

Предполагам, че в ролята на черен правоъгълник виждате някое незаредило се рекламно каре, особено ако е по размер като събратята си? Иначе и аз не виждам, само предполагам.

# 59
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала, но вчера след като отметнах работа за целия китайски народ, днес мисля с колегите да пием по едно вино в офиса и да си ходим по-рано.

Споделям - майка ми прави страхотни торти. Накарахме я да направи торта "Гараш". Не беше правила от незнам колко години. Снощи с такъв кеф изядох едно гооолямо парче. Страхотна, страхотна беше. Добре, ама като ми стана лошо после...сто пъти си проклех лакомията.
Предният път като ядох от тази торта на мама, ме ужили пчела по устата и тичах в Бърза помощ(че съм алергична).
Както казва мъжът ми - подсказва ми се друг път да се замисля дали да ям торта. Grinning

И аз виждам черния правоъгълник - вярно като некролог стои.

Общи условия

Активация на акаунт