Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 897
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Флоро, питаш ли ме! Пътуващият познава Умбра с нейните тарталети - вертолети, торти по шорти, но и Рокси с нейните мъфини -бъфини, кифли-мифли, кексове-мексове. Налага ми се на четна седмица да сменям капачетата на токчетата.

Споделям, че камината бумти така, че заедно с пералнята отиват заедно да простират. Имам черен нос, черни ръце, черно.... Толкоз за удоволствието на живия огън. Доктореса, но и огняр - въглищар.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 12:02 от Имелда Маркос

# 76
 за да успея да прочета нормално форума, трябва постоянно да затварям рекламни каренца, прозорци и дори клипчета  newsm78 това сигурно е част от удоволствието да съм тук  Thinking

# 77
  • До хладилника, който обичам
за да успея да прочета нормално форума, трябва постоянно да затварям рекламни каренца, прозорци и дори клипчета  newsm78 това сигурно е част от удоволствието да съм тук  Thinking
Бих казала, че си прихванала вируси. Провери с някой ад-бот.

# 78
Аз нямам каренца-маренца.
Като казахте боядисване - през пролетта съм решила основен ремонт да правя на апартамента, в който сме в момента. Понеже балконът е 11м и не се използва тази площ ползотворно зимъска, смятам 1/3 да го затворя като зимна градина. Ще си насложа цветята и платаните столове. смятам също да отворя свод и да направя кухнята и дневна.
Пиша тези неща, защото ми се ще непрофесионално мнение за това хубаво ли е куФнята да е И дневна и дали зимната градина ще е удачна.

А, и още нещо да попитам, защо не може АБ да се пият с вино или бира, примерно?

# 79
ще, Бу  Peace

# 80
Не ходете в Пикадили Център. Не знам дали ще може да поеме повече хора.

Лудницата наоколо е пълна, коли по шосето, коли по тротоарите, коли по стълбите, по рампите за колички, само във входа ни не са влезли. Хората хаотично вървят, вероятно заради нахлупените шапки, блъскат се, опитват се да се промушат през някой свободен от автомобил процеп.

След почти успешно маневриране в магазина с количка и дете, и навън с количка и дете се прибрах, а малкото торнадо беше заспало. Мъкнах покупки, раница и навлечено дете 4 етажа (не броя междинните).

В главата ми още ечи викът му "Мама титити" (Мама спечели) при гледката на кашони с шоколад от рекламирания вид.
Какво спечелих?  Thinking

# 81
Бих казала, че си прихванала вируси. Провери с някой ад-бот.
Бу ме е изпреварила. Ако имаш комплексна антивирусна,. пусни я да поошета.

Пия прахчета за наченки на грип и главата ми непрекъснато е като пазарско кило. Каква съставка има в тях, която успива? newsm78

# 82
Мишон, ако наистина готвиш у вас, не ти препоръчвам кухнята да е и дневна. Миризмата на манджа неминуемо попива навсякъде и е ужасно неприятно.

# 83
Аз пък се рабрах с мъж ми да не си подаряваме, пък после се разстроих, като не намерих нищо под елхата за мен. Аз му бях приготвила  Laughing
Окочовица да са яви в изповедалнята(съответната прОграма,в която ме призова да говоря,а не само да мятам молива Mr. Green),или под балкона ми преди,или след новогодишната нощ за да и метна няколко бонбони с късмети,докато хЪрковатия не ги е изпратил всичките на мама в розово писъмце,запечатано с целувка Mr. Green

# 84
Мишон, ако наистина готвиш у вас, не ти препоръчвам кухнята да е и дневна. Миризмата на манджа неминуемо попива навсякъде и е ужасно неприятно. ...

Флоро, а ти от де знайш, ма? Laughing Hug
А аспиратора действа безотказно, но смятам да отделя малък бокс, да.
Иначе си права!

# 85
Ще си насложа цветята и платаните столове. смятам също да отворя свод и да направя кухнята и дневна.
Пиша тези неща, защото ми се ще непрофесионално мнение за това хубаво ли е куФнята да е И дневна и дали зимната градина ще е удачна.
Хм. Зимна градина е 100% удачна, но след като в предния апартамент съвсем сама, по своя инициатива, направих кухнята да е в дневната, не знам дали бих повторила. Веднъж, че стаята се стеснява много, като се наредят кухненските мебели, второ, че дори с екстрасилен абсорбатор миризми се носят... Това е не само професионално, но и лично пробвано мнение.
Ако стаята дава възможност, по-добре е кухненската ниша да е отделена някак - с Кнауф, плъзгаща врата... нещо, което не само да скрие куп мръсна посуда при нужда, но и да поспре аромата на манджа.

# 86
Мишон, моите приятелки готвят, а аз им ходя на гости.  Mr. Green

# 87
 Ох, Флор дано сега Калина не разбере погрешно, че мислиш че мебелите и миришат на манджа, неловко ще се получи  Rolling Eyes.

# 88
Калпазанка си ти, Флоро!

Идеята на Бу да смаля до бокс куфнята си струва да се обмисли. Бе, прави сте за манджите и това си е.

# 89
Като чета някои мнения, ми става едно уютничко, топличко, пухкавко, розовко и отчетно на душата. Странно усещане. Дано мине с отминаването на празниците...

Получавам предложения от някакъв Мето на смс - да му адна скайпа, а също и да обсъдим въпроса с пиенето, че отдавна искал да поркаме заедно... Ако не познавах само един отдавнашен Мето и ако не бях уверена, че е грешка, кой знае, кой знае...

Общи условия

Активация на акаунт