Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 906
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Тая сутрин не бях автоматично влязъл, не знам защо. А като влязох - честито черен правоъгълник. Като ония, преди некролозите, от плат.

# 61
  • Дива Индия
Снощи бях на банкет. Лошо ми е, ше умра... Sick
Имам работа, трябва да купувам подаръци и др. неща за утре. И да направя нов избор на личен лекар на съпругът и свекървата. Значи...трябва да ида и до лекарката.
Прочем: Днес е последният ден, в който желаещите да сменят личния си лекар могат да направят това като подадат при новоизбрания лекар регистрационна форма за постоянен избор.
Лек и хубав ден ви желая.
...ох...какво да пия малко да ми олекне...

# 62
Алка Зелцер пий. В краен случай зелев сок.

# 63
Крушенца, студена. Зелева чорба, студена. Айрян с щипка сол, студен. Шкембе чорба. Бира, студена. Едно от горните, не всички. Гъз глава затрива.

# 64
  • Дива Индия
ъх... не е от алкохола, аз не пия ...нещо храната май е била кофти - още две колежки са зле.
Май ние сме изтеглили голямата печалба от празничното меню. И като си помисля, че дори не дочаках тортата, която, казват, била повече от прекрасна. Само описанието на крема със стафидите влошава хептен положението. Може би трябва да кажа още повече, а не хептен.
Вълкът с дълъг ник, интересно какво е крушеница  newsm78.
Донa Флор, благодарско!

# 65
Може и Нурофен или Деган. Mr. Green

Днес съм си у дома, доста ми се насъбра и за туй ще си почивам.
Всъщност няма да си почивам, а ще подредя, изчистя, изпера, сготвя и напазарувам в този ред. От утре нищо няма да върша до другата седмица - кеф!

Ние, всъщност, ще сме извън града за два дни, заради пиратките най-вече. Детето миналата година рева два часа и не искам това да се повтори. После няколко дни обяснява и показва колко било страшно и не щеше да се отлепи от мен - и това няма да преживея. Освен това мога да ви споделя сополи и бактериална инфекция, но няма да го направя, защото няма да съм себе си. Grinning

И да н припивати. Laughing /това пък малко лелско прозвуча, простете!/ Simple Smile

# 66
Диви круши. В делва или голям стъклен съд, на тъмно и хладно. 1:1:4 диви круши, захар, вода. Отгоре се затисват да не изплуват с венче от клончета на вишна, дюля, мушмула. Тръгва ферментация, може да се бутилира, тогава става газирано. Напитка с резлив, тръпчив, леко сладъс вкус.
По същия начин се прави и с шипки или вишни. Аз имам лош метаболизъм на алкохол, по гореописания вачин се чувствам след 100гр концентрат.

# 67
Аз предлагам всички, които са на по стограмка вече да се захванат и с крушеницата, та барем до надвечер я стъкнат и погълнат, за да са готови за други подвизи и пиратски прояви. Joy

# 68
Споделям, че отивам на Червен бряг на лов за детски играчки. Малко да се повозим с Яна, а майка ми да я видим как ще се справи с бебето.

Онази прасковена ракия на дядо е над 50 градуса.

# 69
Споделям, че се радвам да видя Имелда и съм възхитена от харизматичните й способности връз нейния благоверен съпруг  Laughing .
Споделям, че днес ще правя Тирамису за празничната нощ, реших тази година да не се моря със сложни сладкиши. В дилема съм обаче, още не знам дали ще ходим в нашите - ако да, трябва да го наредя в кутия. Но вроденото ми чувство за естетика крещи, че е нужно да бъде в красив поднос, обаче как тогава да го замъкнем до нашите. А и питка ще пека, ако сме вкъщи и още куп неща. Днес е денят на истината, както се казва.

Споделям, че се чувствам прозаична. Снощи стигнах до дълбокия извод как се развива живота ни в следните етапи: Желай --> Притежавай --> Давай --> Душа. Не мога точно да преценя на кой етап съм, ама май на консуматорския. Простено ми е, млада съм още.

# 70
Да се разпиша малко неадекватно за духа на темата. Ние боядисваме вкъщи. Снощи в 6 вечерта купувахме бои и тапети от бай Бриколаж. В 9 вечерта започнахме, в 3.30 аз лично си легнах направо с бояджийската забрадка. Понеже всичко е опаковано в найлони, включително календарът и часовникът, снощи си мислех,ако случайно съм объркала датите и днес е 31ви, можем ли да посрещнем Новата година омазани в боя.

Имам страхотна зелена стена. Аз не боядисвам де,изпълнявам дребни поръчки за Кирето ми и  един наш приятел,  които въртят валяците. Сервирам храна, наливам в чашите и им подавам каквото ми поискат.

О, да, леля Фло днес ще намине и първа ще види зелената  ми стена.

# 71
Чета ви за епилаторите и се замислих какво искам за подарък, най подходящо за момента ми се струва комплект тапи за уши. Дядо Мраз, чети, моля те.

Прави ми се парти, но е крайно време да спра да каня гости  у дома, докато антрето ми боядисва всеки допрял се в стените му в бяло, докато нямам лампи и столове, докато щорите ми са все още само в главата ми.

# 72

След ултиматум, че искам подарък - внезапно получих подарък. Женска му работа.

Аз пък се рабрах с мъж ми да не си подаряваме, пък после се разстроих, като не намерих нищо под елхата за мен. Аз му бях приготвила  Laughing

Моят мъж също смята, че адреналинката се е очовечила от как се е забременила. Имала си вече цици и всичко.

Не мога да си представя, че ще позволя на децата да изгонят мен или мъж ми от спалнята. Ще се боря с подобна неправда до край. Спалнята е само за мен и него. Не че не ми се прибутва и на мен малкия под чаршафите, ама търся методи за безвъзвратно изгонване.

Правоъгълникът сигурно има общо и с браузъра който ползвате. За справка - Мозила - не виждам некролози.

п.п. Почти във всяко от горните изречения фигурира "мъж ми". Ужас!

# 73
  • о`майна лунна нощ е
Преди малко купих поредния подарък за дребното. Как да му ги дам всички наведнъж като на нищо няма да се зарадва най-накрая. Ще ги разтеглям във времето по случай слушането му.

Калина - о, мечта за моят дом! В неделя се събудих с мисълта да се отърча до Бриколажа и да си купя кофа с латекс по мой вкус, а не с цвят на спаначена крем супа, какъвто докарахме домашному. Накрая се изпокарах с милото, защото упорито се противопоставя на идеята да виси по стените предновогодишно. И без това достатъчно мъжка работа му се е събрала и накрая пак нищо няма да свърши преди празниците.

# 74
Зарових се в блога на Умбра. Имам чувството, че е ужасно романтична и мила. И може да готви. Напомнете ми никога да не я запознавам с Перфектния. Твърде висока летва ще ми постави.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт