Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 974
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Аз пък ще карам Нова Година на вилата с майка ми, баща ми, леля ми, свако ми и шестгодишния ми братовчед, който има само две състояния - спане и викане. Ненормално много викане. Как да не се чувствам като най задръстеното същество на земята, кажете ми.

# 196
Здравейте!
Споделям получено съобщение в пощата ми, в което има "мъдър съвет" как да се възползват непълнолетните от "далаверата". Според вас, на кой държавен орган мога да го препратя?
Цитат
www.***.org - Вземи Коледен Подарък - 10 лева за спортни залози : ))) Ако нямаш 18 год., направи регистрация с данните на някои твой родител/роднина !!!!! Тук имаш 10 лева безплатен старт, който мl 6;жеш да УМНОЖИШ МНОГОКРАТНО !!!!! Кажи и на твоите приятели и роднини, които обичат спорта и печалбите ; ))) Желаем Ви Весели Празници и всичко най-хубаво през Новата 2009 година.

Сезирай тези. Това им е работата. Да дебнат за подобни злоупотреби.  Grinning

Умбра, потъвам в земята от срам, че не мога да готвя така.

# 197
Здрасти, много ми залипсваха всички форумци, не съм влизала 1000 години.  Hug

Весел празник на всички!

# 198
Аз пък мога да готвя, но не искам. Сега съм кърмеща, изморена и неспяща нощем жена, мъжът ми и приятелите му са се постарали, аз само ще хапна и ще си легна Laughing
Маникюрът ми е от вчера, прическа нямам, не ми и трябва. Ще сложа една красива блуза и ще се усмихвам цяла вечер.

# 199
  • UK
Айде хора, чао, приятно посрещане на Новата година на всички. Simple Smile

# 200
Здравейте Simple Smile,аз готвя в момента и хвърлям по едно око тук Flutter
Весело посрещане на 2009 Simple Smile

# 201
Аз пък ще карам Нова Година на вилата с майка ми, баща ми, леля ми, свако ми и шестгодишния ми братовчед, който има само две състояния - спане и викане. Ненормално много викане. Как да не се чувствам като най задръстеното същество на земята, кажете ми.
Laughing Споко, има и по-задръстени. Аз например. Ти едва ли ще си с плетени шушони и застрелян анцунг, заровена в бумаги и пишеща скучнотии, касаещи антикорупционни практики. И за да е пълна картинката на упадъка, ще ти кажа, че съм в компанията на дебела котка и че дори майка ми и баща ми ще прекарат по-весело от мен  Laughing

Приятно папкане, братчета прасенца, да не забравите да си пожелаете нещо точно в полунощ!

Късмет през Новата, майната й на старата, да сте живи и здрави Hug

# 202
  • Linz
Аз какво да кажа?! Confused... В къщи сме, мъжа ми се подлага на абсолютен глад от няколко дена, седнал е настрана от масата да е по-далече от яденето, пие вода и гледа телевизия. Децата са пощурели, разровиха ми баницата в търсене на късмети, без да хапнат от нея... Докато напиша горното и счупиха чашата ми с вино. Идилия отвсякъде Mr. Green

# 203
 Ние малко се изпокарахме около приготовленията,  сега Димана е сърдита, Мълчаливия е сърдит и аз съм сърдита, Момчил още не е сърдит, но натам върви. Въобще голяма веселба.
  Айде Весело посрещане и от мен , наздраве и за много здраве!

# 204
Видях заглавието и ми се  прииска да споделя.. Щастливо ми е, две баници се пекат, в родината съм си и отиваме да празнуваме с приятели веднага щом дядо завърти тукашната баница.. Heart Eyes  Grinning  Направих сурвакница със сушени сливи и пуканки за утре. А, напълнях с 2 кила за седмица от плюскане. Laughing Друго няма.. Искам на тръгване да ви пожелая много щастие, хармония и късмет през 2009-та.. и бъдете здрави!

# 205
  • Майничка
Уф, робинята Изаура приключи с шетнята, окъпа бебето и чака да се стопли вода за душ. Ако почакам още 15 минути, ще си изям домашната фанела, толкова фантастично ухае, въпреки че готвих на терасата. В същото време в съседния апартамент 2бр.баби, нашминкани, натокани и окъпани са се курдисали пред телевизора и щракат каналите. Групово чакаме третата баба и №1 да се върнат от кино. Филмът беше от 12,30, ама после кафенца, арменски гостита... По такива мероприятия не сядаме на маса преди 9ч. И по-добре, де, че иначе ще се трупясам в 9,30, с бебе или без. Laughing

Имелда, страхотни са сурвачките! Открадвам си идеята за някои елементи. Откакто се е родила голямата, традицията повелява на 1 сутринта майка й да прави сурвачка от подръчни материали, без да се подготвям предварително. Ще видим утре какво ще изровя.

Весело изпращане, хора! И още по-весело посрещане! Peace

# 206
И аз изчезвам, весело на всички, не препивайте, не преяждайте, само се превеселете, да ви е весела, здрава и пълна с хубавини новата година! Наздраве от мен! До догодина  Laughing

# 207
Хайде извънредно включване и от клуб "пишман-домакинА" Mr. Green Ида само да ви кажа наздраве и да споделя специален поздрав за всички ви  bouquet http://vbox7.com/play:7748ff81   superuu Drunk newsm44 И умната с пиратките Crazy

# 208
Елист, с огромно удоволствие бих се присъединила по шушони и анцуг.
Едва се удържам да не пусна една пералня. Шетливо ми е нещо.
Весело посрещане на Новата! Наздраве от мен! Да не забравяте, ако кихнете утре на масата, роднините трябва да ви харижат нещо.

# 209
Аз съм стара, праисторическа просто. Децата пораснаха и отлетяха... Едното чак в Дупница ще посреща Новата година. И съм по анцуг. И ми е много добре и спокойно да съм си у дома Heart Eyes Масата е сложена. Някаква мръвка се готви сама във фурната. Добре, че хората вече всичко продават готово. Весело посрещане хора! Бъдете здрави, късмета да е с вас през цялата, идваща след часове, 2009 година и нека в дванайстия час всеки от вас си пожелае най-съкровеното за него нещо, за да не може съдбата да откаже да го изпълни! А пък после ще споделяме тук.
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт