Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 21 989
  • 290
  •   1
Отговори
# 15

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ДАНЧО на Ави, Даная на Кузманка,  Данчо на Рени и всички които празнуват днес!

# 16
Благодаря за пожеланията, момичета!
Да са живи и здрави двамата иминици на Рени - Бобо и татко му Данчо, Даная, ако празнува днес и всички останали именици!

Асита, колко е пораснала Ивана! Много отдавна не сме ви виждали!

Денис, Арен е голям човек вече!

Марлелка, ах тази Мими! Ако мислиш, че Сашко се поддава на приказки, лъжеш се! Той трябва да има винаги последната дума. На кого ли се е метнал?  Wink

Бремелинки 2009, термините наближават! Леко и безпроблемно раждане ви пожелавам! Коя ще бъде първа? Алина, ти ли?

Много целувки от нас в този снежен ден!

# 17
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН Данчо на Ави, Даная,  2-та именици на Рени и всички които празнуват днес!

П.С. Ще се включа по-късно отново,че сега не мога да се вредя за рс-то! Rolling Eyes

# 18
  • София
Хайде и аз да честитя именния ден на малкия Дани, Даная, на татко Данчо и Бобо ги честитих вече WinkДа им е живо и здраво името дълги години !!!
Ави, Алина е първа по план график, ако не я изпреваря Hug Но май ще устискам до термин, колкото и да ми тежи вече...
Денис, "Арин" си е едно голямо и разумно момче. Явно е имало причина да ступа баткото. Децата усещат, кой е агресивен към тях и отговарят със същото. Хриси винаги е резервиран към деца, които преди това не е виждал, но бързо се приобщава.
Поли, Часът на мама в петък от 10.00. То само аз да не се отплесна и да забравя Joy
Марлелка, просто си имаш една бойна мадама, която си отстоява своето. Heart Eyes
Хриси не е на ясла, заради продължаващия ремонт. Горкия, много е нещастен и постоянно с якето на вратата да ходел при чицата...Скучно му е вече в къщи, още повече, че и аз не мога кой знае колко да играя с него. Вчера сме играли футбол в хола(добре, че има място Joy) Днес беше на разходка с шейна, но човека си иска контакт с деца...
Хайде лек ви ден и какво стана със срещата сега последно?

# 19
ехооо

Благодаря за пожеланията  Hug Много мило наистина  Heart Eyes
Да отправим и ние към малкия Дани и Даная, ако празнува, пожелания за здраве и радости   bouquet

Днес за половината час, в който се оправяхме за ясла изживяхме толкова емоции... ех, как се вживяват вече децата. Боян от снощи повтаря как с тати утре имат Ден-Ден, а после и Ичи, и дадо... е толкова разбира човечето, но пък с подаръци и торта... какво друго да е  Laughing Довечера ще има веселби, утре също... така да сме  Whistling

Явно всички се втрещаваме от кръвожадните приказки, сега, когато гледаме вече деца... Ами и аз ги избягвам. Има Франклин, супер възпитателен и за родители, и за деца, Питър Пан, Далматинци, изобщо книжките на Дисни поне не са с кръвожадни приказки, приказките от Бърборино също са хубави, Житена питка, Медена питка, Мама Мецана, Горската сладкарница и поредица, и други, и други, за които сега не се сещам.

Денис страхотен е този Арен беее, хубаво е, че ще сте си заедно пак...

Асита, много сладка госпожица си имаш  Hug

Марлелка, ах тази Мими! Ако мислиш, че Сашко се поддава на приказки, лъжеш се! Той трябва да има винаги последната дума. На кого ли се е метнал?  Wink
На кого ли наистина  Mr. Green

Ивайли ръси глупости от сорта... Мамо, не се смей, защото ме дразниш   ooooh! или Мамо, не се смей, защото ме заболява гърба  Mr. Green Разбира се е компетентен вече по всички въпроси... и въпреки това може да задава въпроса Защооо? доооо  #Crazy

# 20
Честит имен ден на празнуващите !  Здраве и щастие !
Момичета , под секрет да кажа, добре че е този форум , да се информирам за именните дни !  Blush Тук като не се празнуват, няма от къде да ги знам..
И Филип е чуствителен към приказките, след като плака за червената шапчица, когато вълка я изяде и вика 'Не така, мамо, не така'.
Говори много, пее песни и постоянно пита: Какво е това, Какво е станало? Какво казва чичкото? Разпознава Саркози и Обама и други извзестни , като ги вижда по ТВ и пита  Crazy
Марлелка, Филип не налита на бой, но аз се радвам че се защитава, когато него го удрят. Размахва пръст с 'Не така', пази се, но и отвръща. Радвам се, защото е момче и по-добре да бие, отколкото него да го бият. Колкото и да е егойстично.  Twisted Evil
И така, при нас новото е че имаме сняг от 3 дни, 3 см дълбок и -10. Невероятно! Тъкмо да излизаме на пързалки  с шейнички , и съседите го изринаха  Mr. Green Ходихме де, но в парка..

# 21
  • Пловдив
Така, здравейте и от мен в този снежен ден!!! Hug

Стенли е болен /ангина и възпалена 3-та сливица/ и е на антбиотик... Sad от 3дни! Разминаха му се снежните игри и пързалки,но днес вече е по-добре. Аз съм си вкъщи с него и вече подивяваме и 2-та.... Whistling
Иначе прекарахме страхотна НГ...купонясвахме до ранно утро с приятели първо на ресторант, после на домашна обстановка! Додо беше научил доста голяма част от думичките за сурвакане и на 1-ви доста ни поступа всички.... Laughing
Записахме се и на детска градина, но да видим дали ще има проблеми, като излязат оконочателните списъци.
Доника, малко ти остана! Ще стискам палци! Да напомниш отново на деняза предаването! И на Стенли му е много скучно вкъщи и вече се чуда как да го разнообразявам!
Rени , весело празнуване! Любимата приказка на моят разбойник е Червената шапчица, но като стигна до срещата на вълка с ловеца и измислям друг край,защото и на мен ми е доста кръвожадно....Затова пък я разказвам поне по 5 пъти на вечер.... ooooh!
Ави , радвам се,че се включваш по-често...липсваше... Hug Приятно прекарване и на вас! И при нас последната дума обикновено е на Стенли.... Mr. Green
Assita, с много неща си се нагърбила и е достойно за възхищение как се справяш! Браво и на съпруга ти за помощта! Много е пораснала Ивана!
dennis , много разумен е сладкия Арен! Но и ти имаш страхотен подход! Аз да си призная съм доста припряна и нетърпелива и доста се карам на Додо....Ние с мъжа ми също пробваме да го наказваме /повечето пъти успешно/ да стои в детската си къщичка докато обещае че ще "сушам, няма повече праи бели"..Но не винаги се получава! И се е научил да идва да плаче или да се оплаква да му простя хванат здраво за крака ми, за да престана да се сърдя!
Марлела, чудесни снимки разгледах! Пораснала е много Мария, а ти ми се стори поотслабнала.... Wink!!! Явно повечето деца минават през този по-агресивен период и се надявам скоро да се нормализират нещата!

Пловдивски мами никакви не пишете........ Rolling Eyes
Отивам да нагледам вечерята преди Додо да се е събудил .....Забравих да се оплача,че заради болестта и празниците той не си ляга по-рано от 12ч /даже 12,30ч/, сутрин в 10ч не иска да става, а обедния му сън стана следобеден!!! #Crazy

Чао!

П.С. Мария ме  изпревари!!! Hug

# 22
  • София
Честита Нова година, мили момичета! Да сте живи и здрави, много радост в домовете ви, търпение във възпитанието на малките съкровища и много късмет и благодат!

Ние се завърнахме от УК след триседмично гостуване. Голяма почивка за мен, имах нужда. Свекървата готви, глези ни. Само разходки из града, ходихме да плуваме в един спортен център, то пързалки, то чудо. Вики много се забавлява, ако можеше, всеки ден щеше да е там. Другото е любимия ми шопинг, големи намаления, накупих дрехи за Вики за 2 години напред, майките на момиченца ще ме разберат  Embarassed просто не мога да се спра  Embarassed

Мног хубави теми сте подхвнали , и мен ме вълнуват - е как Wink
денис, за пореден път се възхищавам на начина ти на мислене.  Hug На същото мнение съм, не обичам безумното втурване към цели, гледам баланса, а напоследък държа на хармония та вътре в себе си , защото имах период на страхотни нерви, и видях, че няма смисъл.
алексал, хубаов е че все пак работиш, защото трудно се наваксва според мен, аз не работих 1,5 година и това и коства доста четене, да възстановя, но не съжалявам, защото беше незабравима 1,5г, и то с вас.

за гърнето - и ние сме от тези на периоди, но мога смело да кажа, че не сме отказали памперсите Embarassed

Assita , страготна сладуранка е Ивана.

Ренка, много хубави приказки си изброила, и ние избягваме страшните, а пък и има някакви англииски щуротии, дето баща й и чете - Mr. Happy, Mr. Bump, Mr. Greedy и т,н, различни мистъри с разни характери и случки, много са забавни...

ох, не ме оставят ще продължа друг път...

# 23
Добро, утро!

Момичета, благодаря за пожеланията за Дани! Наистина по логика трябва Даная според мен на Йорданов ден да празнува, обаче нали е кръстена на Димитър и правим именния ден на Димитровден  Embarassed Не съм ви казала, съжелявам...Това не съм го измислила, аз дълга история е... Rolling Eyes

Цитат
Публикувана от: bazelГоляма почивка за мен, имах нужда. Свекървата готви, глези ни.
Завиждам ти за свекървата, честно... И ние сме така, като идем при тях, обаче ако тя само готви и аз не и помагам, ме гледат всички на криво, е без мъжо де...

# 24
За много години, момичета и дечица! Много здраве, късмет и безброй щастливи мигове през Новата 2009 година пожелаваме с Ники!
Честит Имен Ден на всички, които пропуснахме и на всички, които имат днес!    bouquet Hug
Та чак сега ви казвам: Добро утро! и ви севирам кафето:

Днес дойдох малко по-рано на работа, та успях даже и да ви попрочета!
Много ви се радвам на всички  Hug
Иначе ние изкарахме една страхотна Нова година с всички баби и дядовци. Ники беше на седмото небе - то не бяха наздравици, концерти, хора, сурвакане, игри!

Пожелавам ви един лек и пълен с много усмивки ден!

П.С. Кажете, какво точно решихте за срещичката и ще го вмъкна на 1-ва страничка, ако желаете.

# 25
  • Пловдив
Добро утро, отново от мен!!! Wink

Днес имам няколко много скъпи и обичани именници и по този повод ви черпя!!!

П.С. Чочи, от няколко дни се сещам за вас!!! Как сте?! Пиши!!! Hug

# 26
Привет момичета! ЧНГ, да сте много здрави, здрави а пък другото ще е ок!
Страхотни дечурлига видях, а на мамите 2 в 1 стискам палци!
Невероятно, точно гледам темичката и последния ред  - за мен, Стели, благодаря, че питаш.
Децата са зле, и двамата на АБ, ужасен вирус, всъщност Яни вече е по-добре, на малката вчера едвам дишаше Sad голямя ваканция изкарахме. За съжаление няма да можем да се видим, отлитаме на 11.01. На прага на отчаянието съм с тези болести, но все се надявам да е за последно, дано.
Децата бяхя здрави само 3 дни покрай нова година, супер беше, за първи път всички заедно, на гости на кумците ни, и те имат един бандит. Невероятно чувство сред зарята и шампанското да гледаш 2 чифта грейнали очички + любимия.
Не можахме да изпълним БГ програмата на макс, но другия път...
И Честит ви Ивановден!
Целувам ви!

# 27
Привет, момичета!

Празниците продължават! Да са живи и здрави Ивана, Ичи, Ваньо и Ванко! Както и всички останали, които празнуват днес! Аз ви черпя с каквото си пожелаете, но след обилната почерпка от Стели, не знам какво още да ви предложа.

Стели, Чочи, прегръдки за вас и болничките дечица! Съчувствам ви! Дани изкара една 10-дневна вътрешна хрема и ме подлуди, а мога да си представя, ако беше нещо по-сериозно.

Сашко непрекъснато пита откъде е това и онова, включително "Мамо, откъде е Дани?", "Мамо, откъде си?" Онзи ден ми рече: "Мамо, хълцам. Сложи ми нещо, че ми изстина главата!"  Mr. Green

Базел, браво за пътешествието до Острова! Звучи чудесно. Цунки за Вики!
Зоват ме! Целувам ви и ви пожелавам много хубав и весел ден!

П.П. Поздрави на всички от Алфира!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 11:42 от Ави

# 28
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ НАС НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ, ДА ВИ СЕ СВЕТИ ИМЕТО И ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Здравейте и от нас!
Честит празник на всички, празнуващи на този хубав ден! smile3525

За мен също е прекрасен ден, празнуваме на Ивето и на баща ми празника!
Ще празнуваме довечера, подготвили сме подаръците, трапезата! newsm18
Предишните празници също прекарахме много хубаво, много емоции, подаръци, в София си бяхме и най-важното е, че прекарахме повече време с децата.
За неделната среща- живи и здрави да сме, ще бъдем и ние на линия. Вчера проверих и в Барбарони3, но имаше свободен час само между 14 и 15ч, а предвид следобедния сън, доста е неудобно по това време. Така че дано някой има късмет за клубче.

Общи условия

Активация на акаунт