Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 21 987
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Девойки- французойки - само да напомня, че след малко почва предаването Simple Smile

# 46
  • Пловдив
На линия съм....Ще гледам.... Party

Момичета, благородно завиждам за срещата. И аз ще чакам снимки и разказчета! Hug

# 47
Ей,че съм смотана!Как забравих за предаването? doh
Доника ще има ли повторение?Аз се бях нагласила да го гледам на работа,че в офиса си имаме кафененце за отдих с телевизор и щях да отида да позяпам малко.Обаче се наложи да си остана в къщи и съвсем се отплеснах.Момичета да ви се оплача болна съм от варицела.Снощи вдигнах температура и за отрицателно време ми избиха един куп пъпки.Днес вече толкоз изкукуригах че седнах да ги броя - някъде около 130бр. досега и ме сърбят ужасно и се опитвам да мисля за друго,обаче ще полудея.Ками все още е добре,но няма начин и тя да не лепне от мен.Следобед съм при лекарката и тя каза ,че във Варна има доста боледуващи от шарка.И аз сега като не съм я карала като малка на дърти години се ошарих.Ужас направо.
Хубав ден от мен!
Отивам да върша домакинска работа някаква за да се разсейвам и да не мисля за сърбежа. cry

# 48
  • София
Момичета,

запазих клуба, оказа се от 12:30 че е свободно, до 2:30. Ще поръчам само 2 плата сандвичи, да има все пак нещо за хапване.

Значи, чакам ви на 11.1. -неделя - в Младост 1А -"В страната на чудесата" - от 12:30.

# 49
Момичета,преди малко се връщам от педиатъра-ние сме болни,не ни бройте за партито Cryтолкова време го чаках Confusedмного ме хвана яд,но сега се надявам да оздравее по-бързо,защото много ми е мъчно когато не е добре Мишето Cry
Пожелавам ви приятно прекарване и не ни забравяйте! Hug

# 50
Доника, гледах ви с Хриси в Часът на мама - страхотни бяхте, а на теб определено не ти личеше, че си бременна, даже се зачудих дали не е снимано предаването доста отдавна, но се сетих, че ти скоро се похвали... Hug

# 51
Здравейте, момичета! Аз също гледах предаването, макар че сега разбрах че сте вие. Страхотно се представихте  Peace
Дали ще е удобно и ние да дойдем на партито? Живеем наблизо в Дианабад и се чудим къде да разнообразим на студа.
poli_ch, аз също карах варицела миналата година с малкия и баткото. В интерес на истината ме бяха уплашили че на стари години е страшно, но двмата с малкия я изкарахме много леко. Виж баткото 7 дни държа 39 градуса, докато избият пъпките. Бързо излекуване! Бях чела, че хомеопатията помага за варицела, ако имаш познат хомеопат питай, пият се 2 препарата и се кара по-леко.

# 52
  • София
Поли, ето линка http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=9909
Абе не си е работа на "стари години " варицела да се кара...Майка не помни карала ли съм и затова съм решила, че такива подробности ще ги пиша някъде...
За срещата...не знам...Зависи от доста неща...Но все се надявам да се видим Simple Smile

# 53
  • София
M_Nik, заповядайте на партито Hug Младост1А, бл.529

# 54
Доника, и аз сега ще гледам предаването, защото през деня съм на работа и не съм го гледала... Wink

# 55
И аз го гледах - няма начин клюкарката в мен да пропусне  Mr. Green "Мама Доника", наистина както bebe_dundi каза, ако не знаех, че си бременна нямаше и да разбера. Ама лъчезарна както винаги. Радвам се много, че те познавам и лично!  Hug Гледах и другите части - за "сценариста" ще си спестя коментарите, за професор Кафтанджиев мога само хубави думи да кажа - четох точно тази негова книга "Жените в рекламата" преди години и го считам наистина за изключителен професионалист. Иначе Доничка, и аз записвах всичко докъм година и половина на Мими, после... уйде коня у ряката. Да бе, забравих - Хриси е страхотен сладур, според мен се държа повече от възпитано.

Поли, хайде и ти с карантия.  Mr. Green Това е шега, за която може би не знаеш, но да ти пожелая бързо оправяне и леко проболедуване!

М_Nik, привет и от мен!

alexal, бързо оздравяване желая!

Днес получихме малко колетче от баба и дядо за Мими - най се радвам на българските книжки - римувана "Дядовата ръкавичка" и още нещо. И песничката за Моливко, която не ми говори нищо, но като стане от сън ще я преслушаме. Денят мина в готвене на леща, малко игра на слънце в парка и ... вечерта ще си рисуваме у дома.

Желая ви хубав уикенд!

П.П. Мари_Анка, ако съм проявила нетактичност, моля да ме извиниш!  Blush

# 56
Дони, душко, и аз без да искам те "хванах" по БТВ-то  Wink За съжаление почти не можах да чуя разговора, но поне визуално ти се порадвах - кат на другар. Е, личи си, че чакаме беб, просто си те знам каква фиданка си в небременна кондиция, но не мога да отрека, че имаш особено сияещо излъчване  Hug
Асита, радвам се, че не се появи! Ивана е прекрасна, порастнала е, но аз винаги бих я  познала.
Дениско, да разбирам ли, че вече сте напълно на линия с арен да ни погостувате на по кайве? гуш и енджой!
АлексаЛ, дано Мишето се оправи бързо! Относно питането ти - аз от работохолик станах супер мама.. какво да ти кажа - въпрос на устройство. Явно при мен нещата трудно са "в центъра на игрището", т.е. хармонично балансирани, защото досега или съм бачкала, или съм гледала деца.няколкото месеца на Спаси с гледачката - не ги броя. Промяната е шокираща първоначално, но когато чакаш бебе, така или иначе вниманието ти е разконцентрирано от служебното поприще. А и, както Щастливка беше писала - важно е да си вземеш своето от майчинството, за да може после да се върнеш обратно в кариерата като пълноценен човек, без угризения, страдание по пропуснати моменти; с ясно съзнание,че ти си имал такава нужда и затова е станало така. Превключването от единия режим на другия също става бързо и завихрящо и не мисл че ще ти е сложно. Важно е да приемеш, че всичко е ритмично а не статично,т.е. ако се наложи и решиш можеш бързо да промениш всяко взето решение за твоя живот. Цун и успех!

болните другари - да оздравяват!!!

Иначе, аз ви чета постоянно, но не отговарям веднага и после забравям ковентарите си... При нас - Дните не минават, а летяяят. Спаси е в период на силна любов към мама и общо взето си го гуша и нося наравно със сестричката му. Аз независимо, че следно по 1 път на  ден подвиквам  съм сащо във силновлюбен период  - както в тях , така и в мъжа ми. Джинджи е прекрасна зън.зън фея - добра, усмихната, търпелива...Пуска по 1-2 нови думи на няколко дни, но само ако го помолим а ги каже - така сам да реши да повтори нещо, просто от любопитство, за да види дали може - нье  Naughty, хич не се и сеща  Rolling Eyes Иначе днес имахме прелюбопитна история. оф... налага се да приключа с поста си тук. Друг път явно ще я споделя...

Ще се видим в неделя. Базел, ако минаваш през клуба или ги чуеш, помоли ги да затоплят салона за игри, че си спомням, че беше доста хладичко. Точно миналата година след партито ни на 12.01 със Спаси легнахме мнооого болни... е не от температурите  клуба, а от някакъв вирус... дано сме само наши деца, че да съм спокойна за  отоговорността на родителите.  Simple Smile

# 57
Не мога да заспя от сърбежи и седнах на компа да позяпам малко.Не знаех че не трябвало да се къпеш като имаш варицела и сега пъпките се размножиха и се усили сърбежа.Не можах да се стърпя и някои ги разчесах,особено тези дето са ми в косата.И на устните ми излязоха даже.Чувствам се ужасно и не мога да си намеря място smile3511 smile3518
Доника, благодаря за линка.Сега ще си го пусна да гледам,че и без това не мога да спя.Пък и по това време на нощите компютърът е само мой. Mr. Green
Марлелка,благодаря за пожеланието!Май няма да е леко,но дано поне да е бързо.
M_Nik,благодаря и на теб за пожеланието!А лекар хомеопат не познавам.Отдавна се каня да намеря някой добър за Ками и май е крайно време вече да имаме и такъв лекар.
Ох,отивам да се почеша малко Wink
Спокойна нощ на всички!

# 58
  • София
Ха добро утро, докато си пийна кафенцето, а Хриси се е заиграл...мда, до тук...Итой напоследък иска само да го гушкам, явно усеща, че царството свършва и вече няма всички да са само на негово разположение. Прегръщани, целува ни...Вчера направи поредната беля и му казвам-не те обичам, щом си лош,а той с ехидна усмивка ми вика - Ааа бичи, бичи и идва и ми целува корема...Ей това най-ще ми липсва след няколко дни...Засега е много добре настроен към бебето в корема, наяве как ще е - не знам...
Поли, съчувствам ти, та чак и мен почна да ме сърби Sick
Марлелка, и аз останах с много добри впечатления от професора, както и той от Хриси Joy То всички го харесаха-като видях колко пъти го дадоха в кадър, а бяха 2 деца... Hug Наше лошо няма де Joy
Ще се радвам утре да се видим с доста от вас Mr. Green

# 59
Здравейте мацки!

Отдавна не съм се разписвала поради многото ангажименти, но редовно влизам да ви чета.

Честита нова година на всички, бъдете здрави и все така усмихнати и продължавайте да ми носите радост! Миговете, прекарани с вас са едни от най-хубавите за мен и Игличка.

Честито на патерица и на всички именници, пожелавам им много щастливи мигове!

За партито - аз и Иги сме на линия, bazel благодаря ти за организацията.

Ави мила, нали ще донесеш дисковете от предишното парти, че някои от нас още не са си ги взели.

Денис Hug Heart Eyes за работата - горе главата - наистина всяко зло за добро- през новата година ще поставиш ново начало. Ще ви видим ли с Арен на партито?

Алексал много съжалявм, че няма да можете да дойдете. Какво му е на Минчо?

Доника ще те гледам довечера онлайн - много ми е любопитно.

Ние с Иги сме добре, тя на ясла аз на работа. По празниците беше болна с някакъв ужасен вирус, от който вдигна 39.5 и не можах да я сваля 4 дни. Малко изперках точно по коледа и вече си представях влизане в болница и прочее ужасии. Но на петия ден тя се събуди без никаква температура,весела и ... гладна. Защото тези дни караше само на кисело мляко, ако изобщо нещо хапне. Дори любимия си шоколад отказваше.  ooooh! Crazy

Чакам с нетърпение да ви видя всички утре.
Целувки, нямам време , ще си говорим на воля на партито!

Общи условия

Активация на акаунт