Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 21 992
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
леле поли, пропуснах вчера да ти пратя и на теб едно гуш!!! направо е лудница "на дърти години" детски болести д асе карат. Аз самата също изкарах варицелата в една непривична за таци болест възраст. Спомням си, че в края вече изглеждах като клошар /от некъпане и неизлизане на въздух/. дано скоро се оправиш и най-вече - дано домочадието е в добра кондиция покрай теб!

# 61
Благодаря ви за поканата!  bouquet Ще гледаме да дойдем, макар че баткото ми сервира някакъв рожден ден на съученичка, точно по това време...
Колкото до варицелата аз взимах Рус токсикодендрон и може би затова беше по-леко.
http://www.lekar.bg/lek-114/info-138/%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1 … 0%B5%D0%BB%D0%B0/

# 62
Здравейте, мили момичета!

При нас потокът от гости не стихва. Влизам само да ви кажа, че с нетърпение очакваме утрешната среща.

Вени, що се отнася до дисковете от РД, отдавна съм ги пъхнала в чантата си, за да не ги забравя.

Лека вечер и целувки на всички!

# 63
     Ей, годината свърши докато намеря време да вляза и да ви пожелая....
.... една щастлива и късметлийска 2009 година. Да е мирна и любовна, да донесе на всички ви всичко онова което сте си пожелали! Пожелавам също прекрасното ни септемврийско семейство да се увеличава с нови пухкави попълнения, а всички ние все така да се събираме тук и да споделяме много радости и щастливи моменти!

Ние Нова Година я посрещнахме подобаващо с фоерверки, сняг, винце и страшно приятна компания в Триград. Донесахме снега и насам и по този повод Димитър и Йони изкараха дългата работна седмица вкъщи двамцата в комплект. На него му се случва за пръв път да споделя толкова пълно ежедневието си с Йоана, но се справи геройски. Друг е въпросът, че тя самата не е на същото мнение, щото като я питам след работа "Тати играе ли си с теб?", казва "Изобщо" Mr. Green Димитър твърди, че съвсем не е така и аз приемам, че истината е по средата.  Stop Иначе новата ни година започна доста екстремно, щото Йоана естествено пак беше болна. Водихме я посред нощ в спешното, но за щастие бързо овладяхме положението и вече си ОК сладкото ми съкровище. Но покрай притесненията ми с нея, така ми пълни сърцето с милите си думи, сладките си въпроси и невероятните си констатации. Един ден така приятно ме изненада, когато пътувайки в колата по едно време каза "Мамо, виж обаците! Касиви са! Трябва тати да ги снима!" Обърнах се и видях един прекрасен залез и ми стана тъй драго на душата, че е само на две, а вече умее да забелязва красотата на живота....
  Иначе искам да дам един глас в подкрепа на Денис и това, че с говорене се постига много. На мен също в началото ми се виждаше кауза-пертута, но с времето се убедих, че Йоана много добре разбира за какво иде реч при разговорите ни. Тя също в последствие пресъздава някои ситуации и от разказите и виждам, че много добре знае къде е сгрешила и какво не е трябвало да прави. Използвам за разговори (монолози) моменти в които е спокойна и приемаща информация - докато играе, докато яде и даже докато спи. Grinning За сега не мога да се оплача от държанието и .... то и затуй Димитър така добре се справи тази седмица, че той не е от търпеливите  Mr. Green
Сега ви желая:
На Ави - домът и все така да е пълен с приятели!
На irinii - все така да е влюбена в малките си съкровища и в любимият!
На Доника - мила, роматнична и щастлива среща в най-скоро време!
На poli_ch - скорострелно оздравяване и по-малко сърбежи! Hug
На Марлела - много поводи да се сеща с радост за милата родина!
На alexal - голямото и момче бързо да оздравява и скоро да съобщи и за някое малко такова, защото аз от всеки неин пост усещам, че това е, което я прави щастлива!
На всички празнуващи утре без нас - весело изкарване!
На останалите приятна зимна, вечер и един прекрасен единствен почивен ден утре!
Чао!

# 64
Топър фечер.. ави
Аз също съм на  линия утре, но пък след като чинно прочетох всичко и даже още не съм заспала и мъжете гледат 3-тия войн реших че ако си почеша пръстите няма да е зле...
Марлелка, търпение и само търпение.. сигурно ти е бая трудно, аз самата незнам дали бих издържала така, но ти си пич ще се справиш. Аз съм останала с впечатление, че колкото на моменти като обяснявам нещо на Лаци и си мисля, че е безмислено да му пълня главата на тоя етап от възрастта му с глупости все пак нещо е останало там и си заслужава всяка дума, дори в момента да ти се струва , че даже не си чута... говори й , обяснявай, един ден ще установиш , че не е било напразно. Те са толкова жадни за информация точно сега
Денис, ти наистина винаги си била супер спокойна и балансирана и затова плода на твоя труд е така озрял... винаги е приятно да виждаш, че си се страл за нещо и то се е получило, дори е приятно да установиш, че подхода ти е бил правилния.. Арен е страхотно дете
Доника, аз напълно бях забравила, въпреки, че ти каза, но и аз неволно не "хвана" по би ти вито.. хехех беше много сияйна наистина и много хубаво говори, Хриси също беше много сладък .. не се прояви като бандит , а като нормално сладко весело момченце..
Ирини, и ти голам товар носиш с две мишки , всяко от свойта страна
Поли, това с болестта е много гадно, аз писах, че изкарах една гнойна ангина, от която като малка постоянно боледувах , много гадно ми беше, ама пъпките от варицелата още си ги следя по челото, тогава майка ми не успя да ме накара да не се чеша... ти сега внимавай
Ние днес изкарахме един лежащ безцелен ден в къщи.. много ми хареса. Само това с въпросите на Лаци малко ме изнервя сега сме основно на ЩО? и Къде? и всякакъв тип въпроси, мамо това птиче лошо ли е , мамо, котето защо плаче - особено ако не праче и ме пита по 100 пъти докато не клекна и не кажа защо плаче, да обяснявам че не плаче е безмислено. Оня ден - мамо, децата тръгнаха ли с буса - да, къде - по къщите им, къде, - ами у тях, къде - ами където живеят , къде..... и така до откат вкичко е къде и защо. Направо ме убива с приказки, много ги ръси, много странни въпроси задава и помни страшно неща дори, които не съм и очаквала... голям философ е ..
С апартамента напредваме, коледни чудеса нямаше както знаете , но сега вече на спокойствие довършваме, незнам дали ще стане до края на януари, но вече твърдо вярвам , че за деня на влюбените ще сме пред камината... вече почти оснаха финалните щрихи, имаме спирки като това, че фирмата, която ще ни докара почти вчики мебели била закъсала с транспорта и ги чакаме още, но обещаха до средата на седмицата да дойдат. Хубавото  е , че всичко е поръчано и измислено, сега остава пъзела да се сглоби и да се пренесем. Много е приятно вече , защото можеш да видиш реално как ще изглежда... ееех още малко и режем лентата
Някой път си мисля Лаци като казва някакви бисери , че трябва да ви го напиша и вие да се посмеете, но е то сега не се сещам нищо...
Стели, дано Додо бързо да оздравее, жалко е че тоя вирус тръшка наред, честито за детската градина
Базел, Венуш мислех си за вас, развам се , че утре ще се видим...
е айде Мамо стана вече много често чувано и трябва да бягам... но само до утре
Лека нощ

# 65
Е,здравейте,аз се включвам виртуално по време на срещичката! Grinning
Малкият вече е по-добре,но все още не сме за навън venush ,ами през зимните месеци прави нещо като ларингеални пристъпи и задна хрема,дишането му се затруднява и при кашляне стига чак до повръщане SadБързо се овладява с противоалергични,но при него винаги има и насложена вирусна компонента,която също лекуваме т.е. вирусът отключва пристъпите!Аз,след първия път,вече знаех за какво става въпрос и втори пристъп не е правил,защото веднага започвам терапията,щом усетя,че нещо не е наред!
mama_meggie ,и ние сме пълни с бисери,аз вече даже ги забравям,но вчера се разиграва следната случка-той скача по леглото,за което се карам всеки ден,вчера скача точно до ръба,аз правя хиляда устни спокойни забележки,той продължава,при което ми избиват балансите,хващам го,удрям го леко по памперса Embarassedи го наказвам!Той идва и казва,извинявай,че скачах по леглото-прости ми!Аз го гушкам и му прощавам-той се обръща-надупва се и казва,сега и ти ме цункай по дупето Embarassedза да ми мине! Joy
Фибичка,ами Winkправилно си усетила,къде ми е щастието на мен,но въпросът е,че много си обичам професията и нещо балансирането не ми се отдава на 100 %, а аз страдам малко от перфектционизъм Embarassed
Доника,хайде,служба не остана,чакам с нетърпение хубавата вест! Hug
poli_ch ,ох,направо си представям какво ти е!Много е гадно да сърби,аз тази шарка май съм я карала като дете newsm78Стискам палци бързо да минава! Hug
irinii,съгласна съм с всичко,което си написала,явно при мен нещата са точно така!Важното е,че взех решение и сега се чувствам страхотно!Точно ти наистина стана супер мама,като помня как работеше преди! WinkКак е Спаси,как реагира на Джинджи,свикна ли?Мишето от няколко дни ме гони и казва-охо,имаш бебе пупата,аз обяснявам,че не е така,но кой ли слуша и продължава-извади го де,малко само да го гушкам JoyМоже би е впечатлен,защото имаме позната бременна в 6-7 месец и аз му обяснявах!
bebe_dundi,ти как си?Как се чувстваш? Hug
Леле,колко прекалих,но така е като малечко спи!
До скоро,чакаме снимки! Hug

# 66
 Успяхме да отидем на партито, свеки сготвила за гостите (все пак дъщеря й ще идва)  Mr. Green. Aaa, от нас с Миши пазаруването, не е без хич. Ние с Миши се забавлявахме и сега, ако кажа че е непослушен никой няма да ми повярва. Беше същинско ангелче, както и другите дечица.
 За белите му - всичко хвърля по земята, в къщи сме като на таверна. Най-обича да излее останалата неизпита вода на земята. След Коледа започна да повтаря думички след нас, вече ми казва името  на галено, но своето име не иска да каже, нарича се "бебе". Обичаме да слушаме  музика и  когато го приспивам казва "пей" и аз пея. Обича да сочи нещо и да му се повтаря   думата по 5-6 пъти поне. Обича да ни прегръща, а тази сутрин направо скочи на врата на батко си, все едно не го е виждал от дни.
 Преди няколко дни му казах да извика батко си и понеже видя, че слагам масата му каза"Бате, бате, ам-ам!
 ....Снощи ми беше дошла музата да пиша и беше доста по-дълъг постинга, но се затри. Бях писала на Меги, че ще ни изпреварят, дала съм дала срок  Mr. Green за апартамента - моя р.д. , сиреч края на февруари. Предколедно поръчахме мебели, които ще дойдат средата на II, така че имаме план за изпълняване.
 poli_ch, пробвала съм рус токсикодендрона, но не мога да кажа дали има полза.
 Лека вечер на всички и  ще чакам среша без повод!

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 17:52 от Amaretto

# 67
  • София
Хоп,
досега спах  Embarassed тати се грижи за Вики.
Много се радвам, че ви видях днес...хей така по-често да се организираме. Много е мило да видиш порасналите главици, ама колко разбират вечеее Grinning
Амаретка, и ние сме на тема прегръщане, явно това е още един от периодите. Обичта при нас се изразява и с милване по-ръката и гледане в очите като кученце.

Хайде, успешна седмица на всички!

# 68
  • София
Хайде малко и снимков материал от днес Simple Smile
Амаретка, и Хриси разлива като невидял. Дори днес преди да тръгнем изсипа цяла кутия със сок върху килима #Cussing out Принудена съм да му давам вода с биберон, за да не може да разлива. Е, вие днес го видяхте и как изсипа водата на диванчето...
Денис, Арен успокои ли се, че нещо "рождения ден" май не му хареса...
А Мими ми скри шапката с разпознаването на цветовете  Hug
Беше ми много приятно днес и се надявам пак да се видим Simple Smile

# 69
 Laughing Привет от нас.Супер си изкарахме.Базел Благодаря ти и от тук за намирането на терена и за вкусните сандвичета  Flutter
Арен току що стана,кога ще легне тази нощ незнам...Но е в супер настроение.Пита ме :"къде е Иги,да дава чашките?" Joy и "На Габи на колата да се вози искаааа!" Grinning
Дони,как да не му хареса "рождения ден"?Напротив плака,че искал пак"рожден ден" на тръгване и затова викаше; за последноо.Защото като прави нещо по милиард пъти после му казваме ,че този път е за последно и спира.Та направи последна обиколка из залата с играчките.Весел е много и доволен,подмята балона и казва,че днес е бил на"ожден ден".Утре незнам как ще го водя на яслата,че отдавна не е бил,да не свиква пак от начало  Thinking Ще е някаква сборна група от деца.
Амарето,никой няма да повярва за Мишето особенно така както го донесе спящо малко ангелче.ааа браво,че са се справили с готвенето и без вас  Flutter
Тук в това голямо семейство ,чакаме бебета,къщи,апартаменти да станат..въобще много емоции.
Алексал,радвам се че мишлето е по-добре   Heart Eyes
Фибичка ,ами Йо няма на кого да се метне по оценяването на тези красоти като и двмата с татко и сте такива любители на природата и красотата  Hug Триград ми е едно от любимите местенца в България.Красота е!
M_Nik ,не успяхме да те видим този път.
poli_ch,как си днес?Съжалявам много за шарката,да минава бързо,аз имам спомен когато я карах в детската градина с още една дузина деца от групата и как ми бяха върззали края на ръкавите да не се чеша.
Прегръдки  Hug

# 70
Топър фечер,

Да се присъединим и ние към списъка от доволни и щастливи септемврийци, присъствали на днешната сбирка. Базел, благодаря ти! Толкова отдавна не се бяхме виждали, че наистина ни беше домъчняло. Поприказвах си с всички по малко, но недостатъчно!!! Дечицата ни са много пораснали и им се радвам от сърце! А пък Дани се е държал чудесно в мое отсъствие, което ме окуражава да го оставям по-често с татко му. Не, че ще ви кажа нещо ново под слънцето, но със Саши сме на линия за срещи когато и където кажете.

Heart Eyes Hug  bouquet за всички!

# 71
малко снимки от вчерашното парти:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21348&AlbumId=127175

Прибрахме се много доволни и двете.
Благодаря на всички Ви за веселбата. Децата ни са много пораснали и са невероятни.
Иги се влюби според мен защото говори само за Мишето и иска да гледа неговите снимки - Амаретке , какво ще правим. Не бива да пречим на любовта  Wink Joy

Също така разпознава почти всички на снимките Ема, Мария, Арен, Сашко.... Вчера я сложих на компютъра да ги разгледа и тя не мръдна и искаше още и още... Laughing

Простооо... какво ни остава освен да се виждаме по-често. Не искам Иги да забравя приятелите си.

Денис установих, че наште две деца страдат от един и същ синдром: силна привързаност и залепналост за мама през почивните дни. Това е т.нар. яслен синдром, който ги кара да се застраховат и да не ни изпускат от поглед. За разлика от Иги обаче Арен си хлипаше кротчко и с мъка, когато не те види наоколо. А мойта хубавица изпищява с все сили, за да не остане някой нечул в махалата.

Целувки от мен и се замисляйте за нова среща.

# 72
Алексал и Иги е имала ужасни пристъпи на кашляне и задна хрема няколко пъти тази есен. Стигали сме често и до повръщане, защото има страхотни секрети, които дразнят и слизат надолу.
Кажи ми какво правиш в тези случаи  Praynig. Много е мъчително да я гледам как се дави, а нищо друго й няма, нито темп. нито зачервено гърло.  Сега сме добре, но ако пак се получи не знам как да я облекча. Нашето Джи пи казва, че това е от увеличена трета сливица.

# 73
Добър, ден!

Гледах снимките на Доника и Венуш...Толкова са пораснали всички, че ми беше трудно да ги разпозная, ама толкова са сладки, направо ми става мъчно, че неможем и ние да сме част от такива срещички! Sad Прекрасни сте всички! Peace Heart Eyes

Дани е болничка с "възпаление на ларингса". Сега си е вкъщи с тати, утре с мен и после пак с тати и т.н. Ние бяхме у едни много добри наши приятели на къщата им на Баните и там се пързаляха децата ия вно от студения въздух (макар че печеше слънце) се е разболяла. Според мен и се посъбра и сега вече изби. Първо онзи студ на яслата на 5-ти, и сега пързалката и...явно така е било писано да стане. Иначе си е бодричка, само дето нямаме глсче много, много. Сега на обед идваха с тати да обядваме заедно тримата... Питам я какво искаш, тя отговаря "кюфтенца мамо и салатка"... И яде и така/...Сега отидоха да спинкат и после като се събудила щяла да дойде да вземе мама от работа... Laughing Wink

# 74
Много хубави снимки си направила venush  Hug
Много са ни хубави всичките деца и нали си ги знаем отпреди да се родят ми е страшно интерестно при всяка среща да отбележа колко порастват и стават все по-хубави и забавни и как от едни две чертички станаха това.
Днес пуснах Арен в една сборна група в яслата,че ремонта не се знае колко ще продължава,а аз имам тази седмица няколко срещи и задачки за вършене и ще ми е невъзможно с тигър под мишница.Тъкмо щеше да има уговорки на вратата с леля Мими,но се оказа жена от друга група която не познаваме и той чинно си влезе на вътре с уговорката,че иска после шоколадово яйце и с това тихото скрибуцане под нос,че не иска да ходи на градина.Купих му яйце,за да си изпълня и моята част от уговорката.
За приказките все каня да кажа,че не чета текста,а по-скоро разказвам по  картинки и си измислям някакъв край по-различен,да не е така кръвожаден и тъжен.Лошите герои гледам да ги представя не страшни,за да не стане така ,че синоним на вълк да е лош.Напоследък разиграваме "дядо и ряпа"като се дърпаме и "дядовата ръкавичка"като изпускаме "случайно"една ръкавица на пода и после пъхам разни малки животини вътре и за гъбката под която от дъжда се скрили най-различни животинки и после разбрали как са се побрали като в началото не е имало място дори за мравката,като разтваряме бавно едно малко детско чадърче.Има и едни книжки с чувства"Добър","Щастлив"и на огледалото правим физиономии който показват дали си весел или ядосан и при всеки удобен случай казваме кое е чувството което в момента изпитваме.Като целта на това занимание най-вече ми е като например се ядоса да не си мята количките по нас или на пода и да тропа ,а да каже че е ядосан и кое го е ядосало.Целувки и лек дееен!

Общи условия

Активация на акаунт