Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 003
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички!
Благодаря ви за подкрепата!Вече съм по-добре откъм сърбежи.Иначе до петък съм под карантина.Приличам на вафла морена.Ками е все още добре и не е проявила симптоми,но я спрях от ясла до 02.02.2009 за да не заразим някое дете и ще я чакам и нея да се ошари.
Малко ви завиждам за вчерашното събиране WinkРазгледах снимките,които Доника и venush са сложили.Как вилнеят само малките съкровища.
mama_meggie,пожелавам ти скоро да влезете в новата къща и наистина да изкарате един хубав свети валентин пред камината.
Кузманка, скорошно оздравяване на Даная.И на нас ни се е случвало и ни бяха изписали Хомеожен.
леле поли, пропуснах вчера да ти пратя и на теб едно гуш!!! направо е лудница "на дърти години" детски болести д асе карат. Аз самата също изкарах варицелата в една непривична за таци болест възраст. Спомням си, че в края вече изглеждах като клошар /от некъпане и неизлизане на въздух/. дано скоро се оправиш и най-вече - дано домочадието е в добра кондиция покрай теб!
  Joy Joy JoyТова за клошара много ме разсмя,защото наистина така изглеждам.
Прегръдки на всички:dennis,Кузманка,mama_meggie,venush,Ави ,Доника,bazel,Amaretto,alexal ,Фибичка,M_Nik,irinii !Дано не пропускам някой,но ако съм пропуснала и за него  Hug
Хубав ден!

# 76
Иги се влюби според мен защото говори само за Мишето и иска да гледа неговите снимки - Амаретке , какво ще правим. Не бива да пречим на любовта  Wink Joy

Peace      Joy
Добре, че сме си наблизо! Тия дни ще проуча и нашето ново клубче, че ми е по терлички. Пък като стане апартамента, може и в къщи да им направм среща.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:51 от Amaretto

# 77
Страхотно сте изкарали, момичета! И дечицата са чудесни, весели, засмени... Да са живи и здрави и все така усмихнати! Съжалявам, че не успяхме да дойдем. Оказа се, че баткото бил на рожден ден предния ден, но затова пък кума празнува до 24 часа в събота и малкия заспа в 24.30 часа. Разбира се на сутринта си стана в 8.30 и към 12 часа в неделя вече не беше за парти със сигурност.  Party Надявам се другият път да се видим.
Venush, за задна хрема давам освен нещо за носа (Стеримар, Низита, Олинт) и сиропче Хустагил (от мащерка) за кашлица по 0.5 ч.л. преди сън следобяд и вечер. То спомага да оттичат сополките и детето не се дави през нощта и спи по-спокойно, а и действа противовъзпалително на гърлото.

# 78
Като сме с възпаление на ларингса, мога ли да сложа загряващ компрес на гърлото??? newsm78

# 79
Кузманка, настръхвам.. дано Даная се оправи скоро,   Praynig какво пиете? Не и позволявай да си напряга гласчето, да плаче или да крещи.  Нямам идея за компрес, ние карахме ларингита през лятото и беше горещо, не съм слагала..
poli_ch, така разказваш за шарката, че и аз се почесвах... Оздравяавай бързо!
Разгледах снимките от срещата, големи дечица сладурковци..  Толкова са пораснали..  Hug

# 80
MariaF, ами не и позволявам, ама то все се тръшка за нещо ето сега пак плаче защото седнах на компютъра, но общо взето се пазим...с малки изключения... Мисля, че е по добре. Пие само "Проспан", "Панадол" и "Ейриус" и едно хомеопатично "Хомеовокс". Гледах да я запазя от антибиотик и затова днес пак ще я водя на преглед, за да я проследяваме по честичко, пък и лекарката ми е до блока, блико  ми е и не ми пречи и всеки ден да я водя.

# 81
Момичета страхотни са дечицата,вярвам че и вие сте се наприказвали,ние сме по-добре,но с новата работа си е друго-детенце болно,аз вкъщи при него,после работя повече,работата ме чака не е избягала,чувствам се добре! Simple Smile
venush,писах ти на лични Peace
Кузманка ,не се слага топло на възпаление на ларингса и не се загрява,защото при възпалението имаме оток,а топлината го влошава,като се задълбочава още повече,чист въздух,стаята за спане около 19-20 градуса и добра влажност!
Ави,като се оправи Мишето и мога да изляза,ще мина да взема дисковете,ама вие сте били съвсем близо до нас! Hug
Доника ,къде си?????? baby_neutral Laughing

# 82
  • София
Тук съм. Преди малко се прибрах от болницата - взеха ме за 24 часа за изследвания - стандартните за секцио...Полежах, схванах се от лежане...И сега в къщи в трепетно очакване на деня Х...понеже не можах да се реша на дата за секцио - писах 30-ти, пък ще чакам бебо да реши Joy
Кузманка, бързо излекуване на Дани Praynig
Та така от мен Simple Smile

# 83
Доничка, толкова вълнения покрай теб... Heart Eyes Ще чакаме добра новинка!!! Hug

alexal, и аз така мисля, и не съм и слагала, но за всеки случай реших да попитам, гледам да и направя всичко с което да и помогна да се оправи по бързо...

# 84
Доника, моя голям син е на 30 януари, едно свободолюбиво водолейче! А малкия е на датата на Хриси - на 7 септември! Simple Smile
Леко да ти, че малко остана!  Peace

# 85
Добро утро!

Поздрав за мама...
                                и за децата !

# 86
  А добър ден.. днес съм на работа и мога за се разпиша..
 Денис, хубаво правиш с приказките, а също често разказвам вместо да чета , но не се отклонявам много от смисъла на текста, още повече , че Лаци много харесва да има някой лош и ме кара да му чета за лошия вълк, за лошата и голяма баба меца и за лудата баба разбира се.. това с лудата баба вече е напълно по мой текст.. скоро включих и един луд дядо и той е на седмото небе.. и само вика," аз съм лошияяаааа, аз съм много силен и срашен" , което не съм го целяла , но то така стана.. Например приказката за трите прасенца е по скоро приказката за лошия вълк през комина... според него. Аз се радвам, че обожава приказки и книжки и историйки и си развива фантазията, като вече той ми ги разказва и си ги измисля. Определено ги предпочита пред филмчетата, което е доста уморително за мен , но пък е за неговото добро. Вечер сме на "мамо, скажи ми скажи ми, за лудата баба, с лудите кучета и лудата шейна и лудия дядо" и мама започва да твори... а ако нещо изменя историята той ме поправя, неее и една буря снежана излезнала и те се загубили... и тн тн .. стига толкова извинете
 Кузманка, много гот сте се оредили.. лекувайте се и бързо да оздравява
 Алексал, ти не разказа за новата си работа,  Hug за Минчо, дано е по - дбре
 Доника , стискам ти палци да е така както ти го планираш, какво казаха за бебето, колко е голямо , нали имаше шанс за нормално раждане, ти ли избра 30- ти , що не пита някой астролог, чувала съм , че го правят , за да изберат най- добрата дата за детето.. като не решава само
 Ние снощи бяхме на ресторант до 12 часа, посрещнахме новата година по стария календар - както руснаците посрещат и Лаци дивя яко, тича търкаля се , игра с приятели те си от нашата компания, нали на нашата си нова година той беше болен изпусна всички забави, та снощи навакса, заспа чак в 12 :30 , а сутринта мама го раздига в 8 за градина.. Да ви кажа на мама купонджийчето ще е, дай му купон на него.. н мога да го прибера хехе
 Исках да ви питам как се оправяте с цветовете, ние от известно време ги тренираме и мога да кажа , че Лаци близо на 90 % ги познава, със сигурност знае зелено, червено, синьо (тъмно и светло) розово, кяфяво.. малко бърка оранжевото и жълтото ама има време и за това.. Та вие как сте, учите ли ги и на това..
 Пожелавам ви приятен ден и до скоро
П.П. Амаретка, много красив поздрав, благодаря ти, в клипа видях една приятелка , която не съм виждала няколко години вече, последно ми каза, че си има сериозен приятел, а вече явно и бебе.. много мил клип, браво на Ваня Костова

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:55 от mama_meggie

# 87
mama_meggie, наистина е много гот това дето сме го хванали, ама слава богу сме по добре вече Wink Сега скача на спалнята и си играе с баща си, а аз реших да се възползвам да драсна няколко реда.

Днес беше такава поледица, че едвам стигнах до работата...Аз такава поледица не помня, едва се ходеше, хората бяха хукнали по улиците, колите им свирят минава, заминават, пълен хаус. Градския транспорт изобщо не вървеше, виждаха се така по улицата от спирката закъсали автобуси, коли... Най-накрая поне асфалта се пооправи, от самото движение на колите, пък и по асфалта беше хвърляно нещо, а по тротоарите стъкло, чисто стъкло бяха... мръзнах 1 час да чакам автобус и най-накрая цялата мокра се върнах в къщи и помолих съседката да дойде за 5 мин. при дани за да слезе мъжо и да ме закара с колата, и така стигнах. После шефката на обед ни покани у тях да обясваме, и като слезнахме в офиса, ни извика таксита и ни изпрати да си тръгваме... Утре ако е пак така, каза изобщо да не ходим на работа.

Amaretto, благодаря за поздравчето и за мамите и за децата... На Дани много и хареса, а за песента, винаги съм я харесвала, и за първи път видях клипа на "седмицата на кърменето" и от тогава исках да си я намеря и да си я запиша, даже незнаех, че Ваня костова я изпълнява, а тя е една страхотна певица, аз много я харесвам..Е благодарение на теб си я записах. Wink Hug

Доничка, как си? Къде си? Hug

За сега е това, покрай нас... Чао и лека нощ на всички!!! Hug Flutter

# 88
  • Пловдив
Добро утро!

Днес моята сестричка има РД и влизам да почерпя за нейно здраве:

Да ме прощавам бременлийките

Доника, стискам палци! Малко остана до Голямата среща..... Hug
mama_meggie и Стенли все обича да му имитирам какво казал или направил големия лош вълк, или баба меца...Явно момченцата повече ги впечатляват тези неща!
Цветовете ги разпознавам и почти всички, но му е трудно да прави разлики м/у тъмно и светлосиньо, например... Thinking
- Тази игра ни я подариха за Коледа и е много занимателна и подходяща за целта.
Amaretto , скоро и вие ще сте новодомци! Говори ли повече Мишето?!
Кузманка, аз все се надявам че като наближим 3г. вече ще ми е по-лесно да комуникирам с Додо и че въобще той ще поспре с инатите..... Rolling Eyes
poli_ch , как си?!

Ох, още щях да пиша,но работата ме зове.....До скоро

П.С. Прекрасно парти, много пораснали дечица видях..... Hug

# 89
Аууу срам пак изпуснах темата ooooh!
Викам не ми избиза на посленди побликации и никой не пише.
Добре че Амаретка ми прати линк Crazy
Не че имам много време де .В къщи мъжо ми преинсталира компа ,на работа правя проекти.Ники всяка сутрин хленчи че не иска на ясла.Все едно и също при нас.
Видях снимки от срещата -много сте пораснали всички.
Целувки и лек ден -нямам време да ви изчета Tired

Общи условия

Активация на акаунт