Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 010
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Стели, и аз така се надявам, дано PraynigАма, да ти кажа честно не и обръщам внимание, защото тя когато види, че ме ядосва по този начин започва още повече да ми прави напук и да се тръшка и инати...Оставям я просто да си прави каквото си иска...

# 91
Аууу срам пак изпуснах темата ooooh!
Викам не ми избиза на посленди побликации и никой не пише.
Добре че Амаретка ми прати линк Crazy

Какво става, да не би да има някакъв проблем? Неможем да пишем в темата или, какво? newsm78

# 92
Ехинцааа,голямо затишие тук цари.
Супер поздравчета си пуснала амретке  Hug
ДЗ, Hug
Стели,сестричката ти да е жива и здрава.Много интерестна игра.Като мозайка ли е?Арен най-после прояви интерес към пъзелите,сега пък само това се прави вечер по 30-40 мин.и се разнообразява с едно домино от което строи кули и къщи и после ги събаря с трясък.От едно лего има къщичка в която трайно се е настанила една плюшена пчела която прави кафета,кани на гости калинката и много обича да се вози на асансъор.Арен в ролята на пчелата,а майка му в ролята на калинката и диалога винаги започва с въпроса на пчелата към калинката; Пийш ли мляко?
калинката; даааа,много обичам
пчелата; ето ти кафенце!  Joy
Аз като съм безработна се оказах по-ангажирана отколкото като ходя на работа.Човек винаги има какво да прави се оказва  Grinning Приятно съм изненадана от новото отношение на Арен към яслата след дългата ваканция.Групата е смесена от по-големи деца и по-малки и определено наблюденията ми са,че това е по-доброто.Новото е,че обича да му разказвам какво ще правим и кое след кое следва.План програма да има.Периодично трябва да казвам кое сме изпълнили и после кое е следващото което ни предстои.Разказва много какво и как са правили през деня.
За цветовете-не го уча специално,но забелязах,че казва; къде ми е жълтата кола? И точно тази вади.Та зелено,жълто,червено,розово,оранжево,черно,синъо ги разпознава.Имам две картинки за тестване пък за далтонизъм,ще ви ги пусна.Към буквите интереса е нулев,те всичките са на тати и означава,че филма свършва.Обича обаче да казваме колко стотинки има,колко пантофи,копчета и т.н и т.н. да махаме,да добавяме....В сряда му дадох един метален лев да го даде на любимата си леля Лени за вода в яслата.Вечерта се сещам и го питам даде ли паричката.Той каза; леля Лени не е на абота!Питам аз къде е тогава левчето,той много усмихнато си го вади от джоба на панталона и казва; Арин има паички да купи шоколадово ице,не искаше водичка! Mr. Green Спестовник!
Дони,айде стискаме палци да е поне водолейче ,че са ни любими  Hug
Усмихнат ден на всички виии

# 93

Какво става, да не би да има някакъв проблем? Неможем да пишем в темата или, какво? newsm78
Дай пак на ново че не разбрах Crazy
Просто написах че ви загубих по трасето ама карай явно съм останала недоразбрана Wink
dennis Hug

Ау днеска направо изкуквам на работа.След малко си хващам чантата и заминавам Crazy

# 94
Привет милички.
След приятното ни тържество, в понеделник отново празнувахме в детски клуб. В сряда вечерта, спаси вдигна 39С... В четвъртък бяхме на доктор за ваксината на Джинджи, която поради болестта на баткото бе отложена, и докторът ни се произнесе - възпалено средно ухо и носоглътка - нито киха, нито кашля, но горкото, освен несваляемата 2 дни температура много повръщаше. Днес закрепихме положението и сега отиде до баба си да се разнообрази на 7 звезди, както се шегуваме по повод разнообразната програма и перфектно обгрижване там. Джинджи, Слава Богу е здрава. Гласчето и  е малко пресипнало - незнайно и за доктора защо - но като цяло е супер.
Аз отново съм във вихъра на танца - подхванала съм разни неща и така с отварянето на очи сутрин, до 1 през нощта просто не сядам - ако не са децата е къщата, ако не е тя - проектите ми... добре че съм здрава. Пробвам някакво разделно хранене заради килцата, но волята жестоко ми куца  Confused , а такава дебелана май никога не съм била, ух.  Blush

целувки за прекрасните ни дечица и болните колеги - да оздравяват.

# 95
  • София
Привет от мен. Тук съм все още 2 в 1 hahaha
Хайде една скромна почерпка, че днес съм именичка Simple Smile

# 96
Здравейте маймиунки!

Доничка, хайде бе мацко, знаеш ли как те чакам вече. Hug ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ!
Денис, за цветовете и ние сме така, и аз многократно съм се учудвала, защото и аз още не съм и обяснявала кой цвят какъв е... Но тя ми казва например "Мамо дай ми червена супа"...Тази случка беше един път когато свеки беше у дома и я бях помолила да сготви боб, обаче малко прекалила с червения пипер и стана по червен...Или пък " мамо виж това пате е жълто, а другото розово" - от едно филмче и т.н.
DZ, просто беше голямо затишие наистина в темичката и аз реших, че може да има някакъв проблем и понеже ти беше написала, че
и аз си помислих, че има проблем с тази тема и че няма да можем да пишем в нея и Амаретка ти е пратила линка към другата. Съжелявам, че не си разбрала. Wink
Ири, бързичко да се оправя Спасинко, и дано и Джинджи не се разболее. Пазете се, че и както казват, че идвал към края на месеца лош грип някакъв... ooooh!

Аз ставам за да си гледам филма по БТВ, ще е интересен.

# 97
 JoyПроблема е в моя телевизор Hug Heart Eyes

# 98
Дони, Честит имен ден, маме! Нека светецът-пазител на името ти те закриля при раждането! пиши и когато нямаш имен ден, че те чакаме, нал знаИш!
Кузманка, мерси за пожеланията.

ние не говорим, камо ли за цветовете....
още какво щях д ави казвам... еми днес бях на маникюр и фризьор - явно от русото пак съм оглупяла леко  Wink

# 99
  • София
Честит имен ден, Доника! Здраво бебенце и много щастие!

Ирини, Мария също повръщаше - в сряда, след ясла. Нямаше температура обаче и се оправи на сутринта. Не спря да повръща обаче докато не й дадох глюкоза. Днес пък майка се е разболяла с повръшане. Може би е вирус.

Няма смисъл да ви казвам колко хубаво ни беше и на двете след срещата миналата неделя. А пък диска от рождения ден (с който се сдобихме тъкмо там) се пускаше до безкрай. До тогава любим й беше диска с Пепеляшка. Всеки път се вълнуваше на едно и също място и плачеше със сълзи, питайки "Защо не я взимат на бала?"

Такива ми ти работи. Лека нощ, че трябва да наняме!

# 100
DZ да в моя е сега рабрах, ама вече късно, карай... Joy Hug Peace

irinii няма защо нали затова сме виртуални приятелки, за да се подкрепяме една с друга, знаеш ли аз как съм се успокоявала при проблем с Дани, когато някой ми напише някакъв съвет или какво мисли по въпроса ми... Peace

# 101
  • София
И така - септемврийският ни отбор от снощи се е увеличил с още една кака - Мими на Алина.
Вчера в 22 часа на бял свят се е появил малкият Николай - 3200 гр и 50 см.

Алина, и тук ти желая бързо възстановяване  Hug

# 102
  • София
Алина. честито момченце! Да ти е жив и здрав, много радост да ти носи, и бързо възстановяване!  bouquet

# 103
Aлина, честита радост! Ники да расте щастливо дете! Много щастие желая на цялото семейство!  Hug

Доничка, честит имен ден! Със закъснение, но от сърце ти желая много здраве, щастие и късмет!

Стискам палци и на теб за щастлив край на бременността!  Hug

# 104
АЛИНА

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт