Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 156
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Хайде добро, утро!

Ето да ви ободря за днешният ден...

Днес незнам от мен каква е тази енергия още със ставането...Друг път със се сгушила една такава, хич не ми се излиза навън на студеното, а днес съм по свежа и по енергична, но има ги и такива моменти... Wink
Дани милата толкова сладко спинка, че чак ме е жал да я вдигам за ясла, ама вече няма кой да я гледа, рък и оздравяхме...А, и на нея и се ходи вече, пита за децата, за госпожите (тя ги кара по фамилии) Laughing. Веднъж влизам да я взимам и съм още там където са им гаредеробчетата и то нали има още една врата и те не ме виждат и не се чува даже по някога. Слушам нашата мадама, казва и се провиква по точно : "Василеваааа, ака ми се". При което чувам: " Ех, тази Данайка, хайде на гърненце"... И после ми казва Василева че Дани има казвала на Фамилиите не госпожо. Mr. Green

Хайде ствама, да се оправям за работа...

На работещите успешен ден, а на бременните ни мамита лек и спокоен ден...

# 106
Aлина, честита рожба Николай ! Здраве и щастие на цялото селейство! Да Ви е гордост!

# 107
Aлина,честито ти малко момче Николай!Нека е здрав и да бъде ваша гордост и причина за много усмивки у дома.

Ето и картинките с цветовете
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&pid=10089836

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&pid=10089835

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 12:19 от dennis

# 108
Aлина, честита рожба  bouquet HugДа ти е жив и здрав Hug
И да предупредя че Николаевците са много палави и инати Mr. Green

# 109
Привет на всички!
Не съм писала от "сто години" Embarassed
От днес вече съм на работа.Варицелата отмина и съм добре с изключение на някои малки белези,които явно ще ми останат спомен.Сега чакам и Ками тази седмица да се ошари/по изчисленията на лекарката/.Засега е добре и свекърва ми я гледа,че аз вече трябваше да се върна на работа.
Честита рожба на АлинаbouquetДа ви е жив и здрав и много усмивки да ви носи!
Доника и ти да си жива и здрава!/с много голямо закъснение,ама малко съм шматка... Embarassed/Само хубави неща ти желая.
............ (тя ги кара по фамилии) Laughing. Веднъж влизам да я взимам и съм още там където са им гаредеробчетата и то нали има още една врата и те не ме виждат и не се чува даже по някога. Слушам нашата мадама, казва и се провиква по точно : "Василеваааа, ака ми се". При което чувам: " Ех, тази Данайка, хайде на гърненце"... И после ми казва Василева че Дани има казвала на Фамилиите не госпожо. Mr. Green

Х
Joy Joy JoyТези деца са толкова забавни.
А пък ние с цветовете сме много зле WinkИзмисля си ги както й дойде и понякога уцелва Laughing
Ех, явно има някакъв вирус,че снаха ми е бременна в петия месец и вече 2-3 дни все повръща.
irinii дечицата бързо да оздравяват.
Оставям ви,че стана късно и се прозявам.
Спокойна нощ на всички! Hug

# 110
Честито момченце на Алина! Да е здраво и щастливо малкото човече!
Много здраве и на мама и бързо възстановяване, че със двама не е леко! Да има много сили и здрави дечица!

# 111
алииииииииии!!! ЧЕСТИТА РОЖБА!!! ДА СЛУШКА МАМА, ТАТКО И КАКА! СТРАШНО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ! Да знаеш, че вторите човечета се гледат много по-лесно!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Добро, ютро!!!

Тази сутрин предлагам да изпием виртуално по едно капучино - шоколадово!  food010

Аз ви оставям, отивам за  bath1  grinning012

Лек ден! Hug

# 113
Добро да е Hug
Алина честит син Николай-да е здраво,спокойно и красиво бебе и много много да ви слуша.Бързо възстановяване и свикване с новата ситуация на всички.чакаме разказ и снимки
Съжалявам че не се видяхме на следколедното парти,но трябваше да съм до мъжа ми в този труден за него момент.Свекърва ми е много болна.Не ми се пише да ви натоварвам(нито да се оправдавам за коледното парти),но при нас е такава ситуацията.
Аз съм в трескава подготовка за РД -смених си прическата ,маникюр,шопинг,задачки,задачки и пак задачки.
Ванеса със всеки изминал ден говори все повече и повече-Кой е това ,какво е това,къде отиваме,не ми харесва това искам друго Crazy  направо като мелничка е ,страшно е любопитна.Имаме едни малки книжки (10 броя)и знае по корицата коя коя приказка е и само ги носи и чети ми Храбрия шивач,не чакай Пепеляшка и така до безкрайност.Цветовете ги налучква,но любимия и е зелено.Всичко е зелено след това се опитва да отгатне какво е .
 Прочетох за болнички дечица-Бързо да отшумява.Поли ,дано при Ками мине бързо и леко шарката,без белези.
Аз ставам по задачки
Лек и ползотворен ден
целувки

# 114
Алина, честито момченце   bouquet Да ти е жив и здрав и много да ви радва  Hug

Мила  Hug

poli_ch, ще избледнеят пъпките, дано и Ками я изкара...

Болничките да оздравяват  Hug

Доника, ЧИД на патерица  Hug Извинявай, хем сме говорили и пак не се сетих, че имаш.

Ние сме добре уж, малко подкашлят и двамата. Боян е станал голяма драка, примерно иска само това, което той си хареса да гледат, а освен това на n-тата минута като се присети (той дори не гледа) иска нещо друго. Ивайло обаче се оказа роден дипломат, и ако аз оставям Боян да се тръшка, ако не е на неговото, онзи го убеждава да гледат това, което той е поискал. В трепетно очакване и подготовка сме на леля, чичо и братовчеда...

Heart Eyes

# 115
Алина, честита ви рожба! Да е жив, здрав и от късмет да не се отърве в живота! На теб много бързо възстановяване и много сили, усмивки и търпение в отглеждането на двете ти слънчица!  newsm51 smile3525

# 116
  • Пловдив
Честита мъжка рожба на Алина!!!
Да сте живи и здрави и 2-та! Hug

# 117
  • София
Айде да се отчета, че още съм тук Wink
Мими, Мими, оплакваш се от Даная, че била злояда - да ти пратя Хриси тогава. Откакто не ходи на ясла вече месец и половина, дали се събират и 3 дни , в които да е хапвал нормална храна. Яде само кисело мляко, евентуално солети и Данет чат пат...И литри вода и сокове. А гъзеца му е изгладнял вече до толкова, че изпада в истерия, но не иска да яде и това си е...Чудя се да го водя ли на някакъв специалист вече. Макар че в яслата такива проблеми няма-яде си човека, че и допълнително...Та снощи озверял от глад нашия се разписка за поредното шише сок. Не му дадох, защото имах някакво намерение да го пробвам да вечеря. Като изпадна това дете в нервна криза...почна да пищи, да удря баба си, да я хапе, да се хвърля...И така над 10 минути. Накрая нервите ми не издържаха и както не трябва да го вдигам го вдигнах, ударих 2 силни шамара по дупето, защото той буквално се беше захласнал и изведнъж спря да пищи. Сложих го наказан в леглото, а той дъх не може да си поеме...Но сигурно ако не го бях ударила, нямаше да спре...После ходил да се подмазва на баба си и да я целува за извинение... Но какво ще правя с това ядене - не знам. От февруари - свършили не свършили с ремонта - на ясла в сборни групи, поне да съм спокойна, че е хапнал нещо. А ако носи болести - в изолатора при баба си, колкото и да ми е неприятно. Но друго решение не виждам...
Е, пооплаках ви се и сега уж ще полегна, че само така се чувствам добре...Стана ли и почва да ме боли всичко - не знам дали е нормално, защото с Хриси такива проблеми не съм имала Sad

# 118
 Алина , честито момченце, да е здрав, умен и много послушен.. с лекота да го гледаш! бързо въстановяване на теб    bouquet

Привет и от мен..
Кузманка , много ми харесва като някой е така ведър да разведри и нашето настроение .. Дани е голям хит с това Василеваааа.. хехе
 Рени, случила си ти на батко.. как е строежа.. кой каквото го тресе.. хехех
 Мила, липсваше ни да те видим, но ествено , че така ще постъпиш трябва да подкрепяме най- близките когато имат нужда.. дано нещата със свекървати отминат и скоро да се радва на добро здраве, какво каза за РД, как смени прическата.. кардшнално нещо или само моментно
 Аз онзш дин писах и какво натиснах и всичко изтрих, нямах нерви да го напиша пак .. много е гадно така, иначе днес Лаци ме събуди с думите "Мамо, айде да се обличаме , закъсняваме, децата вече пеят!" горкото дете , това са моите думи и е факт , че постоянно закъсняваме, незнам как все успявам.. даже вече и задръстването не ми е оправдание , защото излизаме все по- късно от необходимото, днес по пътя си мислех ако така си го карам все закъснял и на училище.. той ще получава отсъствия , а аз ще съм виновна.. трябва да се попръвя някак и да се стегна.. Иначе той също обожава приказки.. направо до полудяване.. постоЯННо ме кара да чета, разказвам и не търпи след малко или ей сега.. всичко е сега и веднага. Още много весело , което вече ме дразни е това" Мамо, моля те ела за една минутка" или "аз веднага се връщам (ходи бос) само три минути" ама като казва една минутка разбирайте няма отърване и като Бобо нещо не е ли както и когато той го иска един театрълен рев  настана без сълзи, че ще кажеш ,че някой го коли.. абе тарикатче е , иска той да диктува ритъма.. сигурно всички са така newsm78 Също много обича да разиграда сцени, например кара колело в къщи и аз трябва да съм полицая дето го спира да му провери документите или други случки "ти си този, съм онзи и еди какво си ни се случва...
Доника, дано бързо пуснат детската да ти олекне малко.. не е време сега да се нервираш..
 Е аз ви оставям.. приятен ден и до скоро

# 119
Приветки днес и от мен  Flutter
Днес водата спря.Това е като вица с българския рай,където ако има вода ,няма дърва,ако има дърва,няма котел  Rolling Eyes Някак странно започва тази година по старому познато,но леко позабравено.
Меги,Лаци е голяма капия  Hug сладун той.
Рени,у вас винаги е много весело.Добре че Ичи е такъв добър дипломат  Laughing поне един в семейството си трябва.
Мила,разбира се че е важна подкрепата на най-близките ни хора.Прегръдки за Неси  Hug
За Данайка също с това ' Василеваа" ме разби  hahaha
poli_ch ,добре че свърши това чудо с шарката  Hug
А много са интерестни децата вече и бщуването с тях въпреки сценките който понякога разиграват.Арен има подобни моменти като на Бобо и Лаци и Хриси,обожава всичко да е зелено като Неси.....и предполагам всички останали от отбора.Това с "едната минутка" и "за последен път","след малко"...влизането в различни роли и водене на едни диалози в който всички трябва да участваме.Новото тези дни е да е недоволен от дрехите който  сме му подбрали да облече.Много демонстративно ги съблича,насмотава на топка и носи в коша за пране и гол рови едни безкрайни за мен 5 минути в скрина с дрехите докато намери онова което си е наумил.Чорапите,гащите и тениската да са в еднакъв цвят,щото ако не са.......настава истинска драма и сега съм премахнала тези който не могат с нищо да се вържат за да не настава излишна суматоха  ooooh! Днес сутринтта искаше да го оставям още в двора на яслата сам да си влиза навътре,което няма как да стане на този етап и беше обиден беше се засилил да пищи и да лежи по земята,но се размина,защото видя един подсвиркващ си майстор да носи сталба и се заинтригува.
Всички болни бързо да се оправят,както сега са ни наплашили с тези гриповее.Дано да се удържи фронта  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт