Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 157
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте , момичета !
Благодаря ви много за поздравленията   bouquet
Ние се прибрахме вчера с бебе Ники вкъщи. Аз съм в отлична форма, като изключим недоспиването, ама то си е от преди 2,5 години и не се знае докога ще продължи  Laughing
Сега каката е пратена в командировка, че организацията с две деца ми е  все още много сложна и чудна. Мимката много се впечатли от бебето, обаче ще му избоде очите, ако ги оставя насаме и пада голямо пазене  Twisted Evil Надявам се да се поуталожат нещата...
А за бебето - ами песен ми се вижда в момента, наистина второ се гледа по-лесно . Е, опитът ми е прекалено кратък. Само се моля да е по-кротичък от каката, че тя ми взе акъла  hahaha
Доника, чакаме те и теб   bouquet

# 121
Алина, Честито и от мен! Много щастие и прекрасни моменти с двете ти съкровища! stork-boy
И името е прекрасно Peace.
Поздрави и целувки на всички Hug, вечер по това време е трудно да пиша.

# 122
# 123
ехо, да знаете, че ви чета! просто не знам какво да ви напиша, нещо нищо не ми се струва особено интересно. Спаси се влачи още със сополки - като циганче е - още не може да ги духа навън и съответно като усети, че му се стичат от носа или ги замазва с ръка /най-обичам като ръката е мръсна и съответно бузата също става сополиво-мърлявка/ или инстинктивно се опитва да ги оближе  Shocked Животинка такава  Heart Eyes Иска ме постоянно:да го приспивам, да го храня, аз да му дам нещо, което му трябва, аз да го облека, аз да го кача в колата, целува ме хиляди пъти на ден - в леглото, пред телевизора, в магазина, в парка... дали не е позакъсняла ревност...  newsm78 или просто сме си голямата любов - не знам, но на моменти ми идва в повече, заради невъзможността да свърша дребни неща за Джинджи или себе си.Ако не е мама, настава драма - със сълзи и сополи /предвид хремата, разбирайте буквално/ та така-а-а-а... а съ тръгнала на градина да го пускам този маминия.
доникаHug Как си емоционално? За храненето - Спаси е 2 на 2 напоследък. Има дни, в които яде страшно малко /напр. половин сандвич за закуска, чаша мляко, на обяд - няколко лъжици супа и 1 малко данонино, вечеря... прясно мляко  Rolling Eyes / Обяснявам  си го по-скоро със скука - фиксира се върху храненето, което му е отегчително... Когато имаме динамичен ден навън, положението е по-добре. Прдвид твоето състояние, обаче, едва ли ти е до разнообразяване. Дано отмине скоро, поне за това да не се тревожиш.
Али, дбре завълнала се!
Денис, Ренка, Меги - винаги ми е супер да чета за бандитите ви и съответните им репертоари.
Мила, кураж!

поздрави на всички септемврийци

# 124
  • София
Днес си имаме 2 рожденички - Рени и Мила - да сте живи и здрави. Много семейно щастие ви желая!!!

# 125
  • Пловдив
Честит РД на Рени и Мила!!! Много здраве, любов и прекрасни мигове със семейството!!! Hug

# 126
Честит Рожден Ден,скъпи  Рени и Мила !

Радвам се изключително много ,че ви познавам не само виртуално.Вие сте великолепен пример за страхотни мами и жени справящи се с всичко  Hug Желая Ви да бъдете все така обичани,мили,позитивни.На Рени успешно завършване на къщурата където да се появят още един чифт щъкащи крачета.Мила за теб успех в новото ти начинание  Hug
Алина,добре сте се завърнали у дома!Новата програма ще се нагласи Simple Smile няма къде да се ходи.Дано имаш шанс да се наспиш в следващите 2,5 години ,че....да имаш сили за двете ти прекрасни дечица.Прегръдки  Hug
Ириниии,знаеш Пако е известен със своята любов към теб от както се появи на бял свят това не е спирало.Гушливко  Hug Освен това тепърва предстои и онзи неизбежен период на силно влюбване на момчетата в мама,на момичетата в татко като част от тяхното нормално развитие през което трябва да преминат.Арен е малко като котките що се отнася до целувки и прегръдки,но вече няколко месеца се прегръщаме и целуваме по милион пъти на нощ при нас  Wink .Бързо да минават сополките.Джи как е?
Цвети как сте вие?Работата,градинката?
Доникамалко останааа,накрая вече това с неспането и ненамирането на място много тежи.Прегръдки  Hug
Марлелка,къде се загубихте с Мими Simple Smile ? Сигурно гастролирате по изложби с новите и картини  Hug
Пожелавам ви усмихнат ден Simple Smile и се стягам да излизам ,че днес съм си направила няколко срещи дано успея с всички  Mr. Green

# 127
Здравейте и от нас! Позагубих се малко ,ама така е ,мъжа ми все още работи в къщи на компа и за мен не остава много време.
Първо да честитя на днешните рожденнички Честит рожден ден на Рени и Мила!Бъдете здрави ,винаги усмихнати и много щастливи в живота!
Алина ,честита рожба и от мен!Да расте здрав и весел Николай!Звучиш много позитивно и това ме зарежда с хубави мисли!
Ирини това че  е гушкливко Спаси е много хубаво,знам го от опит,Габи е такава.Непрекъснато ме целува и ми казва колко много ме обича,понякога чак ме просълзява ,защото намира разни такива моменти когато аз не съм в настроение и оправя всичко с две думички  Hug Heart EyesВярно е че на моменти се замисляш дали пък тази прекалена привързаност няма да му се отрази не толкова добре ,както казваш ти, как ще се справя в градината,но пък веднъж ще е на тази възраст когато все още иска да те гушка и целува,после надали .Затова аз лично се наслаждавам на тези ни приятни мигове двете заедно и съм много щастлива ,че детенцето ми е толкова мило.
Доника честит имен ден на патерица!Стискай зъби,това може да е някакъв временен период,който ще премине.Може чрез тази агресия да си търси повече внимание.А за храната не се тревожи ,деца,кво да ги правиш,аз съм на принципа колкото и когато иска да яде.
Иначе ние сме добре . Утре ще ходя на запис на тонове при Жекова и като се замисля ,май вече съм се подготвила със всичките му там неща ,които ще ми трябват .С мама тази събота и неделя вадихме дрешки  Flutter ,бях толкова изненадана от размера им  Joy ,доста се позабавлявахме ,като се има предвид ,че и Габи се опитваше да се навре в някои от тях  Hug с думите " виж как ми става"
Мислех да я давам на градина този месец ,но май ще отложиме за по нататък,че да не се разболява.Защото ще ми е доста трудно с едно болно и едно малко бебе.Баби наблизо нямам ,но ако нещо се наложи все някоя ще дотича.
Е, хайде приятен следобяд от нас ! На болните скорошно оздравяване. До скоро   bouquet

# 128

Честит Рожден Ден Рени и Мила!
Желая Ви от сърце: здраве, любов, 
пари и  много, много добри приятели!

Много целувки на всички, аз съм на тема избор за цветове и съм под пара. Ако видите някой с парче паркет, секция и латекс на гръб, аз съм. Шегувам се , но е много трудно да си представя цветовете на куп. Спомням си преди години едно бледо жълто, когато го нанесоха на стената се оказа лимонено и хич не пасваше. На всичкото отгоре и детската градина ме притеснява. Ще бъде кофти, ако приемат като фактор времето от кога си със софийски постоянен адрес, а някой знаят, че не дойдохме тук по собствено желание. Не че не мога да си гледам Мишето, но друго е сред деца да расте.
 Аз само шях да честитя на рожденичките, пък каква стана тя. Лек ден!

# 129
Момичета, много ви Благодаря   bouquet
Искам и аз да честитя на астралната ми близначка Мила   bouquet И да и пожелая здраве, любов, и една сестричка за Неси в най-скоро време  Hug

и като за Рожден ден:

Днес ми е много емоционално  и щастливо, а точно преди малко пристигнаха 33 червени рози... и съвсем съм се разтопила... как да не го обичаш този мъж....
а има работа, амаааа   Confused
Хубав ден на всички  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 15:53 от Rени

# 130
Рени и Мила, бъдете живи и здрави! Много любов и усмихнати и здрави дечица! Приятно изкарване на празника!  Party
Искам да ви питам, понеже голяма част от дечицата са Деви, дали всички са такива чистници? На нас зодията ни се е отразила много точно в тази насока. Само гледа да бърше с едно парцалче масите, мие на мивката и мете пода с метлата, като се има предвид че е момче, направо ме шашва  Joy Играчките не си е подредил още, по-скоро ги хвърля, но като види че подреждам гардероба е най-отпред...
cvetiberova, радвам се че и ти си тук? Нали с Габи, Райчето и Филип сме все квартални септемврийчета... Успех!  Hug

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 17:55 от M_Nik

# 131
Ехааааа...

Аз пък ви пожелавам момичета, пътят ви винаги да е постлан с цветчета от рози!
Мъжете ви все така да ви обичат и ценят безкрайно и никога да не спират да ви го показват!
Един Щастлив Рожден Ден, Мила и Рени!
  Hug

Добре дошъл на малкия Ники и от мен! Пожелавам му едно слънчево,весело и безгрижно детство, много здраве и вълшебни моменти! Да носи на мама и татко много щастие и радост, също като кака си!   bouquet

# 132
Мила Рени пожелавам ти да напълните къщата с много деца,веселие,здраве и късмет.Все такъв романтичен и грижовен мъж.

весело посрещане на огнената главичка утре.
Благодаря за пожеланията на всички да ви се врщъа.Ставам да допразнуваме,но видържа под око от телефона(по разбираеми причини не можах да пиша от него).
До скоро

# 133
Rени, Мил@

ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН! Tada baloni happy bd baloni

Желая Ви здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще Ви научи как да постигнете предното
и как да се пазите от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 134
  • София
Честит рожден ден, Рени и Мила! Да бъдете все така обичани от половинките си и пълни с живот!

Алина, честито ти бебенце!

М Ник, нашата госпожица е същата чистофайница. Като папка и нещо падне извън чинията, не търпи докато не го избърша. Също "мете" и размята мопа като чистя.

Вчера като я взимах от градината (което ми се случва за първи път) така ми се зарадва, че чак пищеше и скачаше от щастие и ме сочеше на момиченцето до нея повтаряйки "Мама, мама!".

Лека нощ и щастливи сънища!

Общи условия

Активация на акаунт