Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 160
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
В последната минута и аз да пожелая:
Мила, Рени, Честит празник!
Бъдете здрави, неотразими, все така обичани и много, много щастливи!

# 136
Rенка, да ти е честит празника!
Желая ти много, много щастие и любов! Simple Smile

Мил@, а също така и много усмивки през следващата година!

Момичета, със закъснение честитя празниците ви, но пожеланияата ми са изключителни искрени.  Hug

Чета ви тези дни и се опитвам да се включа от седмица поне, но ми минаха и хубави, и лоши неща през главата, та не бях в кондиция. Засега нещата са Ок, надявам се утре да намеря време да ви драсна няколко реда за нас.
Прегръщам ви!  Hug

# 137
И от мен Честит Празник на Мил@ и на Rени! bdbaloniмалко със закъснение но ,Бъдете щастливи! Hug
M_Nik и ние сме от чистниците,въпреки че Ками е везна/родена е на 30.09/.Но спрямо играчките си е много разхвърляна.Ако я изтърва пък на мивката оттърване няма,ръкавите са запретнати и се мие каквото намери.Ако се опитам да я сваля оттам има големи писъци.И с парцала обича да бърше и да "подрежда" в гардероба.И хич не обича ръцете й да са мръсни.Лятото на плажа пясъка постоянно й полепва по ръцете и непрестанно ме караше да й ги чистя.И сега пак:"мамо,Камито цапа чичките.Хади мием" Laughing
 От тази сряда и тя е с варицела.Има около 20-30пъпки засега,а не като мен 200  LaughingОще не е почнала да се чеше и  се чувства добре.Надявам се и така да я изкара.Мажа я с ментолов спирт и пие капки Ксизал/противоалергични/.Това е засега от мен.Оставям ви и се мятам да поработя.
Хубав ден на всички!

# 138
Благодаря отново, страхотни сте  Hug

И наш Боян е един чистник, много обича да мие, да мете, да чисти с прахосмукачката, дори и да прибира, но само ако дам тон  Wink това с миенето е страшно, единия път му ръцете му бяха станали ледени, вода прелива по шкафовете, а нашия взел една гъба и ги мие ли мие  ooooh!

ех, Диман, душици са те и Боян подобно реагира, когато успях аз да го взема един път  Wink

poli_ch, дано момиченцето ти леко изкара баба шарка  Hug

Марлелка  Hug много сили момиче  Praynig

Аз освен от мъжа си, се оказах обичана и от приятелките си, които също страхотно ме изненадаха, обичам ви   Heart Eyes (да ги засрамя малко  Laughing )

# 139
Честит рожден ден на Мила и Рени! /на патерици/  Здраве, щастие, весело семейство и топъл дом Ви желая!    bouquet

Ирини, как те разбирам за лЮбовта на Спаси. Филип може цял ден да не ми обръща внимание, да си играе сам и да си кротува, докато не дойде момента да кърмя Виктор. Точно тогава, на момента, иска и той да е гушнат и да ме целува. Напоследъм ми казва: 'Мама, ти много сладичко!'  Blush
Другата изцепка от речника му е 'буди синьо' - в превод светло синьо. Говоря му, че когато е тъмно ще спим, а когато е светло ще се събудим. Направил е някаква асоциация, негова си, и нарича този цвят така...  Почва да му става каша с езиците и се затруднява да се изразява .. Аз обаче не се притеснявам, тъй като съм постоянна и не отстъпвам да му говоря само на български  Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 11:46 от MariaF

# 140
Мили мамчета да ви е честита и здрава годинчицата с послушни деца и любящи татковци!!!
Ние се завръщаме в гнездото вече.дойдох да"отворя завдението" т.е. да поготварствам малко преди да нахлуем групово, четата е при баба.

Рени  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet щастлива и успяваща!!!!
Алина - прекрасна новина и да е жива и здрава!!!ЩЩЩастието вече е пълно нали Flutter

Ирини , Джинджи как е ? Спаси ми реагира познато.Иван сега го отучвам постпенно от тази болезнена привързаност.

Ави как са Сашето и дани? Големият толкова ли е привързан? ВВвече оставям иван сам в клуба. да -чак сега.

Кой ще се похвали как се храни културно бебчето му? Иван може но продължава да граби с ръце newsm78  как да посигна по-добри резултати?

Стефи вече е захранен активно и добре приема и сокове. здраВИ СМЕ слава богу.
за сега толкова, после пак Grinning

Денис, самостоятелния юнак как върви в детската градина?

# 141
 Grinning Днес е един много мръчкав ден.Събудихме се и лежахме 1 час под едно одеално на дивана пиейки кафе за мама и татко и чай за Арен/на последък обича този ритуал/
Амарето,какви цветове подбра? Simple Smile винаги може да се пребоядиса ако не сте нацелили от първият път,но стискам палци да са идеални цветовете  Peace За градината всички се тревожим независимо кой от кога живее в София и с каква регистрация е.Аз например по документи съм все още от Пловдив.Каквато и система да измислят ще има не приети деца и това е ужасният факт.Недоволни ще има при всички случаи от начина на приемане и класиране. Rolling Eyes Разровила съм се и из частните градини ,защото трябва да имам някакъв вариант все пак  ooooh!
poli_ch не я подмина шарката твоята принцеса.Хайде дано поне е по-леко  Hug
За чистотата- моят човек пък е лъв,но го гони перфекционизма.Навежда ме на мислълта,че е характерно за възрастта и им дава някакво чувство на стабилност ,а и още им са интерестни тези дейности.Съмнявам се така интусиазирано да обират с прахосмукачката и да се мятат щом видят моп-а например като 10 годишни  Mr. Green
АлфиHug Радвам се да те "видя" Хех на тема културно хранене не мога да се включа."Културно" разбирай без да има омазване до уши може да яде само данончета от храните с лъжица,с вилица е по-добре.Обикновено си боде кренвирши,картофчета,сирене,кашкавал.Останалото като манджа и супа иска аз да му давам,защото обикновенно е гладен и няма търпени еи нерви сам да хапва.Напоследък прояде филии с пастет,масло и сирене...но иска да му ги нарязвам на хапки и пак ги боде с вилица.С ръце да пипне и дума не може да става,просто започва да крещи че се е нацапал  Naughty и една трох ана масата да има се носи салфетка да се избърше и премахне.
MariaF много добра асоциация е направило детето.Браво Simple Smile аз много се радвам на подобни изводи достигнати от самите тях.Страхотен е Филип.Арен когато чуе някой да говори на много висок тон казва;" Ооо,така силно гръмчи!"Правилно за езиците.Ще ги оправи Simple Smile постепенно.Арен ми "носи" едни унгарски думички от приятелчето в яслата.
Диман,прегръдки за госпожицата  Hug
cvetiberova Simple Smile преглеждането на дребосъческите дрешки е мнооого приятно занимание.Как се чувстваш ти?
рени,Бобо все има весели изпълнения  Heart Eyes Посрещнахте ли сестричката ти и братовчеда  Flutter ?Ще паднат игри и забавления.
Фиби,Марлелка  Hug
Напоследък ,нали имам време ....изпадам в едни големи размисли за живота,за смисъла,любовта,добротата.... и разни други философии.Чета си разни неща и все по-често взех да се замислям,защо се страхуваме когато някой е силно привързан към нас,в случая детето?Защо да ги "отучваме"?,За това да се държат така има причина.Нали целият смислъл е в това човек да е обичан и да е сигурен.От толкова размисли на темата взеха да ми се набиват много реплики на околните..."не бива така да го свикваш!Отучвай го вече!Голям е за това!Момче е !...."Включително изправих и някой мои виждания по темата който поглеждайки назад не одобрявам.И днес отново попаднах на едно нещо казано от Ванга.Ще го копирам
"В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо. Майките раждат деца, но нямат мляко да ги кърмят. Казват, защото били нервни. Не е това. Просто децата нямат нищо общо със своите майки, те само са дошли на света чрез тях. Нищо не получават децата от майките: нито мляко, нито топлина. Вечер ги слагат да спят отделно, рядко виждат усмивката на майчиното лице. Майките са недоволни, че съпрузите им не ги почитат достатъчно. Съпрузите пък смятат, че са се оженили само защото е трябвало да минат по реда си. Възрастните са недоволни, че младите не ги уважават. Никой с никого не е близък. Хората вече се интересуват само от пари. Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо..."
 Heart Eyes Хайде хубав ден!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 14:56 от dennis

# 142
За чистотата- моят човек пък е лъв,но го гони перфекционизма.Навежда ме на мислълта,че е характерно за възрастта и им дава някакво чувство на стабилност ,а и още им са интерестни тези дейности.Съмнявам се така интусиазирано да обират с прахосмукачката и да се мятат щом видят моп-а например като 10 годишни  Mr. Green
на 3 е прехода, на 4 едва го карам да си събира играчките  Mr. Green
Завиждам за лежерното ви утрооо, страхотнооо  Hug
Кацат в 23часа... аз още съм на работа, ама познайте за какво мисля  Blush Другата седмица съм в отпуск обачеееее  Laughing

Алфи, добре завърнала се... мазалото е пълно и при нас... старае се душата, ама или лъжицата ще се отплесне, или чинийката ще му избяга... абеее, но е факт, че се старае и в яслата се храни сам и почти няма произшествия  Wink

# 143
dennis - страхотен пост! Hug  И аз в последно време съм на такава вълна. Чета, чета непрекъснато, замислям се за много неща и пренареждам живота и възгледите си за кой ли път и все повече осъзнавам, че животът е нещо много повече от това, което изглежда на пръв поглед....Думите на Ванга са пропити със страшно много истина. И аз много пъти съм си мислила за това, че въпросът не е просто да имаме деца и някак си да ги отгледаме. Имаме толкова много неща, които да им дадем, толкова много неща, които да изживеем заедно с тях и на толкова много неща да ги научим, различни от това да броят, да познават буквите и да пеят песнички. Момента в който пожелах да имам дете, беше момента в който осъзнах, че имам много за даване и много за получаване от някоя чиста душа дошла в живота ми никак не случайно!
Сега се наслаждавам на времето си с нея - пълно и изцяло. Животът ми е безпричинно или поради милион причини прекрасен! Чувствам се много щастлива, спокойна и силна, пълна с енергия и любов.....и най - хубавото е, че щастието е заразно!

Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо..."

Казват, че предстоят интересни времена, в които тези думи ще се окажат реалност. "Поживем - увидим!" 

# 144
ух... да видим колко време имам...

аз самата от около седмица съм изключително на философска вълна и ми е много приятно да чета и да ви чета. В(ера имах дълъг разговор на тема 21.12.2012 - когато центърът на галактиката ни ще се нареди на една линия с центъра на слънцето и земята. Това се случва 1 път на 26000 години и пследните пъти се свързва с Ноевия ковчег и ледниковата епоха, през която са загинали динозаврите... Предсказание има от Нострадамус, а Календарът на Маите също свършва на тази дата?! та така - интересни времена предстоят
  Hug денис, фибиHug Hug Hug Постингите ви ме зареждат с огромен оптимизъм и спокойствие, с ентусиазъм и благодарност за децата, с които  съм дарена.  Hug
АлфиHeart Eyes Спаси се храни предимно с лъжица, и от време на време с вилица. Много рядко бърка с ръка в чинията. мисля, че се дължи на огромния му ентусиазъм да имитира. Опитай да го подлъжеш под формата на игра и артистична имитация  Simple Smile Hug
амаретка, ако имаш нужда от консултации за бои и цветове - на линия съм
МарияФ, какъв ужасен ден за Белгия...   Sad Изроди има по цялата планета. Целуни момчетата. Това "светло синьо" звучи страхотно
За девите чистници - да, такива са! Когато порастнат това чистофайничство е избирателно - справка мъжът ми, която ако има и малко стърчащо конче от ризата, да не говорим за петънце и т.н. е в сътояние да се върне, за да корегира несъвършенството, но в същото време, ак в гардероба му цари безпорядък няма да му направи впечатление дъъълго време  Wink

за спаси и джи ще разкажа или после, или утре

Ренка, Мила, бъдете здрави и много много щастливи. Честит рожден ден!!!

# 145
Добро, утро мадами!

Rени, Мил@, как минаха Рожденните дни? Как си изкарахте празненствата? Снимки нама, ли?

Нашата чистота, е точно както беше описала irinii, за Спаси, когато бил марсолив... И ние сме така, от скоро сме се научили, да си бършем устата с ръкава или суполките ако имаме, пол.удявам! #Cussing out Обаче госпожичката е решила, че така трябва и колкото да обяснявам файда - никаква... Wink
Иначе много ми помага, като взема да готва или да чистя, хем на мен ми е помощ макар и на игра, хем на нея и е забавно, че помага на мама. Например, като и чистих стаята, и и казвам, "Дани донеси ми мамо едно працалче" тя ги знае отива и ми носи или "изхвърли това в коша" тя отива и го изхвърля и куп такива неща, макар и дребни да са. Heart Eyes

Аз сега готвя една гъбена супичка и ще излизаме на разходка...

Весел ден и на вас!!! Hug

# 146
Ирини, ужасът е огромен.  Shocked Неразбираемо е за мен, има нещо което не казват по ТВ  newsm78 . Не разбирам как този 'човек' невъзпрепятствено ще влезе в градината, ще намушка 12 бебета, ще се обърне и ще си тръгне. Не разбирам... Къде са възпитателите, къде е персонала през това време???? Но трагедията е  ...  Confused

# 147
Добро Утрооо,станахме преди час и всеки нещо се помотва по пижама.Голямо мързелуване ей!
Снощи имахме покана за караоке парти в един ирландски клуб,едно наше познато детенце трябваше да бъде представено с музикалните си умения,та решихме с нас да вземем и Арен защото и началният час беше приличен 20ч. За наша огромна изненада прояви огромно желание да "пее" на микрофона и да участво живо в програмата.Ето малко снимчици.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&pid=10178530
Много разтоварващо,че вече може да се излиза нощем и с дребният човек  Mr. Green така не го мисля.Изпи сигурно 2 литра сокове,някаква кака го носи напред назад,а той раздава целувки,а коментара за един чернокож батко беше "малко се е изцапал,мамоо"нали не среща често тъмнокожи хора.
Мариаф,Ирини каква е тази история с децата  #Crazy ужас истински  Confused
Фиби,чудесно си го написала  Heart Eyes
Ирини,много интерестно не го знаех това за Маите...
Ооо виждам слънце през прозореца,ще стягам мъжете за разходка докато е приятно навън.
 Hug

# 148
Алина, честито ти юначе! Да ти е живо и здраво!

# 149
 Здравейте сладки!
  dennis, много приятно сте си изкарали. Аз гледайки снимките отново се удивих на Арен за рисунката с нощната лампа.
  MariaF, наиситина е ужасно това, което се случи. Горките родители.
  За храненето- прави го с голямо желание, особено се кефи на Данониното, нали са едни мънички кутийки. За чистотата и ние сме на такава вълна, но и аз като Dennis казвам, че това е от възрастта. Не че не се случва когато е на кеф баткото да ми помогне, даже понякога и отсервира, но милия се уморява много в училище. Днес даже ми се моли вече да не ходи на занималня.
   Фибичка, мисля че си страхотна майка и не само ти, де.   В последно време нещо ми липсва търпението. Когато Ванко беше по-малък като че ли му отделях повече внимание. Дали е от годините. Нали казват, че е по-добре на по-млади години да се ражда. Снощи играхме Монополи, след като приспах Мишо и аз така се  прозявах, а мъжа ми едвам гледаше, но пък Ванко беше толкова доволен. 
 Дано по-нататък се поуспокоим малко.

Амарето,какви цветове подбра? Simple Smile винаги може да се пребоядиса ако не сте нацелили от първият път,но стискам палци да са идеални цветовете  Peace За градината всички се
Видяхме страхотни тапети, та се отказахме от латекса. Бях харесала 2 паркета и мъжа ми като ги видя направо ги купи, въобше не погледна другите. Ето единия и тук същия , в средата е мостра от единия цвят на секцията.
 Ирини, мерси за предложението.
 О, Рени браво на мъжа и приятелките ти.

Трябва да ставам, че Миши се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт