Мила, Рени, Честит празник!
Бъдете здрави, неотразими, все така обичани и много, много щастливи!

малко със закъснение но ,Бъдете щастливи! 

това с миенето е страшно, единия път му ръцете му бяха станали ледени, вода прелива по шкафовете, а нашия взел една гъба и ги мие ли мие 

много сили момиче 
(да ги засрамя малко 

щастлива и успяваща!!!!
как да посигна по-добри резултати?
Днес е един много мръчкав ден.Събудихме се и лежахме 1 час под едно одеално на дивана пиейки кафе за мама и татко и чай за Арен/на последък обича този ритуал/
винаги може да се пребоядиса ако не сте нацелили от първият път,но стискам палци да са идеални цветовете
За градината всички се тревожим независимо кой от кога живее в София и с каква регистрация е.Аз например по документи съм все още от Пловдив.Каквато и система да измислят ще има не приети деца и това е ужасният факт.Недоволни ще има при всички случаи от начина на приемане и класиране.
Радвам се да те "видя" Хех на тема културно хранене не мога да се включа."Културно" разбирай без да има омазване до уши може да яде само данончета от храните с лъжица,с вилица е по-добре.Обикновено си боде кренвирши,картофчета,сирене,кашкавал.Останалото като манджа и супа иска аз да му давам,защото обикновенно е гладен и няма търпени еи нерви сам да хапва.Напоследък прояде филии с пастет,масло и сирене...но иска да му ги нарязвам на хапки и пак ги боде с вилица.С ръце да пипне и дума не може да става,просто започва да крещи че се е нацапал
и една трох ана масата да има се носи салфетка да се избърше и премахне.
аз много се радвам на подобни изводи достигнати от самите тях.Страхотен е Филип.Арен когато чуе някой да говори на много висок тон казва;" Ооо,така силно гръмчи!"Правилно за езиците.Ще ги оправи
постепенно.Арен ми "носи" едни унгарски думички от приятелчето в яслата.
преглеждането на дребосъческите дрешки е мнооого приятно занимание.Как се чувстваш ти?
Посрещнахте ли сестричката ти и братовчеда
?Ще паднат игри и забавления.
Хайде хубав ден! 
Другата седмица съм в отпуск обачеееее
И аз в последно време съм на такава вълна. Чета, чета непрекъснато, замислям се за много неща и пренареждам живота и възгледите си за кой ли път и все повече осъзнавам, че животът е нещо много повече от това, което изглежда на пръв поглед....Думите на Ванга са пропити със страшно много истина. И аз много пъти съм си мислила за това, че въпросът не е просто да имаме деца и някак си да ги отгледаме. Имаме толкова много неща, които да им дадем, толкова много неща, които да изживеем заедно с тях и на толкова много неща да ги научим, различни от това да броят, да познават буквите и да пеят песнички. Момента в който пожелах да имам дете, беше момента в който осъзнах, че имам много за даване и много за получаване от някоя чиста душа дошла в живота ми никак не случайно!
денис, фиби,
Постингите ви ме зареждат с огромен оптимизъм и спокойствие, с ентусиазъм и благодарност за децата, с които съм дарена. 
Спаси се храни предимно с лъжица, и от време на време с вилица. Много рядко бърка с ръка в чинията. мисля, че се дължи на огромния му ентусиазъм да имитира. Опитай да го подлъжеш под формата на игра и артистична имитация
Изроди има по цялата планета. Целуни момчетата. Това "светло синьо" звучи страхотно 
Обаче госпожичката е решила, че така трябва и колкото да обяснявам файда - никаква... 

. Не разбирам как този 'човек' невъзпрепятствено ще влезе в градината, ще намушка 12 бебета, ще се обърне и ще си тръгне. Не разбирам... Къде са възпитателите, къде е персонала през това време???? Но трагедията е ...
ужас истински 
винаги може да се пребоядиса ако не сте нацелили от първият път,но стискам палци да са идеални цветовете
За градината всички се Препоръчани теми