Ще гледаме да дойдем, макар че баткото ми сервира някакъв рожден ден на съученичка, точно по това време...

Иначе новата ни година започна доста екстремно, щото Йоана естествено пак беше болна. Водихме я посред нощ в спешното, но за щастие бързо овладяхме положението и вече си ОК сладкото ми съкровище. Но покрай притесненията ми с нея, така ми пълни сърцето с милите си думи, сладките си въпроси и невероятните си констатации. Един ден така приятно ме изненада, когато пътувайки в колата по едно време каза "Мамо, виж обаците! Касиви са! Трябва тати да ги снима!" Обърнах се и видях един прекрасен залез и ми стана тъй драго на душата, че е само на две, а вече умее да забелязва красотата на живота....
За сега не мога да се оплача от държанието и .... то и затуй Димитър така добре се справи тази седмица, че той не е от търпеливите 

Бързо се овладява с противоалергични,но при него винаги има и насложена вирусна компонента,която също лекуваме т.е. вирусът отключва пристъпите!Аз,след първия път,вече знаех за какво става въпрос и втори пристъп не е правил,защото веднага започвам терапията,щом усетя,че нещо не е наред!
правилно си усетила,къде ми е щастието на мен,но въпросът е,че много си обичам професията и нещо балансирането не ми се отдава на 100 %, а аз страдам малко от перфектционизъм 
Стискам палци бързо да минава! 
Как е Спаси,как реагира на Джинджи,свикна ли?Мишето от няколко дни ме гони и казва-охо,имаш бебе пупата,аз обяснявам,че не е така,но кой ли слуша и продължава-извади го де,малко само да го гушкам
Може би е впечатлен,защото имаме позната бременна в 6-7 месец и аз му обяснявах!

Принудена съм да му давам вода с биберон, за да не може да разлива. Е, вие днес го видяхте и как изсипа водата на диванчето...

и "На Габи на колата да се вози искаааа!" 
Ще е някаква сборна група от деца.

Триград ми е едно от любимите местенца в България.Красота е!
за всички!

. Много е мъчително да я гледам как се дави, а нищо друго й няма, нито темп. нито зачервено гърло. Сега сме добре, но ако пак се получи не знам как да я облекча. Нашето Джи пи казва, че това е от увеличена трета сливица.
Прекрасни сте всички!

Препоръчани теми