Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 128
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Урррррррррраааааааааа...

ДОНИНКА, ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, ГЕОРГИ! ДА Е МНОГО ЗДРАВ, СИЛЕН МЪЖ И САМО УСМИВКИ ЖЕЛАЯ! newsm32 smile3504 smile3525

# 196
МИЛА ДОНИКА, ЧЕСТИТА РОЖБА! Пожелавам ви цялото щастие, на което сплотеното ви семейство да се радва! Жив, здрав, и обичлив да е малкия голям Георги!
Ние се гледкаме с двамата дечковци вкъщи, че Яни пак е хремав, та постоянно са ми заети рцете Laughing но пък си се радваме взаимно, някои път трябва да ви разкажа по-подробно Simple Smile
Миши, честито и на теб! Simple Smile
Мила, Рени, то на гооооляма патерица, ама да сте живи и здрави и от мен!
Фиби, Денис, благодаря за подхващането на философската тематика, УДИВИТЕЛНО как и аз от Коледа насам съм постоянно в подобни размисли за живота Simple Smile
Прегръщам ви всички

# 197
Доника мила, бъдете щастливи и благословенни в новият си размах. Дано семейството ви озарено от новата личност - мъничко същество е задружно и успяващо!!! Честита радост  bouquet

Ние сме здравички палавички търсим интересни места за игри Confused усещам ги все по-малко в София...

със Стефи съм доста по-смела в захранването.

ЦЕлувки от нас!!!

# 198
Доника , честита рожба мила.Да расте здрав и весел Георги и да ви радва!Бъдете щастливи цялото семейство !
На теб ти пожелавам бързо възстановяване и скоро да си сред нас да показваш снимки.На таткото - наздраве!

# 199
Честито на Доника!: stork-boy
Бъдете живи и здрави!Да расте много щастливо дете  и на теб бързо възстановяване!Ще чакаме снимки Wink
Ей слагам ви един линк да се посмеете малко,че моя мъж все ме подиграва какъв шофьор съм:
http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana---unikalna-kompilaciq.html
Това не съм аз де LaughingОще не съм правила такива изпълнения Joy Joy Joy

# 200
 Ох, Поли сълзи ми потекоха от смях.

# 201
Ей слагам ви един линк да се посмеете малко,че моя мъж все ме подиграва какъв шофьор съм:
http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana---unikalna-kompilaciq.html
Това не съм аз де LaughingОще не съм правила такива изпълнения Joy Joy Joy

И аз се напиках от смех честно, и мъжо го гледа...Боже какви жени, то пък чак толкова....

Ох, така искам малко да седна да ви попрочета малко, но нямам време все, когато имам ще пиша.
Лека вечер на всички от нас! Hug

# 202
Да ви се похваля, днес моя батко е рожденник, прави 13 години! Колко бързо лети времето, сякаш скоро гледах един щръкнал черен бебешки перчем!  Laughing Желая му много здраве и повече желание за учене!  Hug
Черпя ви с торта, като за фенове на баскета http://www.nedelya.com/articledetails.php?ArticleID=296

# 203
  • Пловдив
M_Nik, честит РД на твоето пораснало момче!!! Да учи и да сполучи! Hug

poli_ch, така се смях,че малкия помисли че ми е лошо и беше готов да се разплаче!!! Все пак добре че не всички жени карат така! Peace

Извинете ме че минавам така набързо,но напоследък и времето и настроението ми са... Sick

# 204
Миленче, да ти е жив и здрав рожденника!Пожелавам му да е много щастлив и да , да има повече желание за учене  Hug ! Весел празник!  bouquet

poli_ch  направо си умрях от смях  Joy .То бива шматки ама пък чак толкова....   newsm78  Joy

# 205
M Nik, да ви е жив и здрав баткото и мой адаш! Каквото му пожелаеш да се сбъдне!

СтелиHug!

ЦветиБ, хайде ти си наред! Стискаме палци и за вас с Бебка!

Сашко ме влудява днес! Обул си е точно 6 чифта гащи и отказва да ги свали! От един час е леко истеричен, ужасно му се спи, а не заспива!

# 206
 Flutter Приветки!
Ави,много е остроумен Сашко.Паднах от смях с неговите реплики  Laughing На мама се е метнал като каже нещо и го закове на място  Mr. Green
Сашко ме влудява днес! Обул си е точно 6 чифта гащи и отказва да ги свали! От един час е леко истеричен, ужасно му се спи, а не заспива!
Все пак е добре облечен.Не му е ден.Дано поспи и да стане с ново настроение  Hug
M Nik, да ви е жив и здрав баткото  Hug мда бързо лети това временцеее.Как ще празнува той?
poli_ch  ,това с шофъорските издънки съм го гледала няколко пъти и всеки път ми е смешно макар че не е много за смях  Mr. Green
cvetiberova не остана...как се чувстваш като приближава времето на срещата с бебочето?
Chochy   Heart Eyes като ти се освободи някоя ръка или пръст пиши какво и как правите с меченцата.
алфира чудесно че сте здравички.Още малко идва пролет и местата за игри и бели ще станат в пъти повече.Ние цяла седмица вече се забавляваме в домашна обстановка и гледаме игрите да идват при нас Simple Smile

# 207
Добър ден!..

Ние сме с повръщане, водихме я на лекар и ни каза, че е от храна, най-вероятно, защото не го прави често, ами примерно 2 пъти на ден или  веднъж само Rolling Eyes Sad
Започна от миналия петък, събота...Яде у майка ми фъстъчки, и после след 20 мин. някъде поеърна за първи път, прибрахме се още веднъж и заспа и повече не е. В събота имахме гости и те бяха донесли "кашу" и аз уж я гледах, ама и сервирам отсервирам, и тя пак хапна малко и после като се почна повръща , през ноща вече само се дере, а нищо няма в стомахчето, голям зор, цяяла нощ. И после към 4:30 легна и сме заспали и тримата...Тя обаче по едно време и се приакало, станала е сама без да я усетим отишла на гърнето, изакала се е и после със събути гащички, се проснала на земята и заспала. В 7;00 става баща и и ме бута и ми казва, че Даная я няма, не я виждаме, че е на земята. Като я взехме цялата студена, беше, направо се втрещихме... Cry Вдигнах и гащичките и я завих под завивките и така спинка чак до 13;00 на обяд. Обаче честно, като я ввидях на земята и цялата студена, не ме питайте какво ми мина през главата, разтрепери ни. И я вдигаме и не се съужда, даже като и вдигах гащичките. Confused Сега пак повръща по един път на ден, само в понеделника прескочи. Слагаме свещички "Вомакур" по една на ден и "Натриев цитрат" сиропче. Обаче снощи от него и се погади и хайде пак на ново...

# 208
Кузманка , много неприятно ... Дано по-бързо се оправи Даная ,че ми стана много жално за милото мишленце.Натриевия цитрат би трябвало да помогне. Praynig
Ави браво на Сашко  Joy ,студено му е било на детето,пък ти не го разбираш....  JoyНадявам се вече да е в настроение.
А относно мен,добре съм .Как се чувствам - странно.... Вече много ми се иска всичко да мине без да го осетя,но ,надали.Малко остана  Hug Днес изпрах малко дрешки,багажа ми е готов  Mr. Green и чакам.Честно да си призная малко ме е страх..... Стискайте ми палци.

# 209
Кузманка, вероятно е от ядките. Дано бързо се оправи Дани.

ЦветиБ, не си спомням как роди Габи и как смяташ да раждаш сега, но второто нормално раждане за мен определено беше по-лесно от първото!  Hug

Поли, посмях се и аз на клипчето с шИфьорките, ама то зависи и кой ти е учителят.

Радвам се, че ви развеселихме със Сашко. Онзи ден му се карам нещо и размахвам пръст. Той ми рече: "Това пръстче ВЪОБЩЕ не ми го показвай!"  Joy Не знам да плача ли, да се смея ли. Започнах книгата "Как да научим детето на дисциплина без крясъци и шамари". Дано се окаже полезна.

След два часа и половина борби и рев, Сашко най-накрая заспа в 12:30, но за сметка на това точно тогава Дани се събуди от сладък сън...

Общи условия

Активация на акаунт