Миличката толкова беше жална, кара ме да и стискам ръчичките. Сега се опасявам, че ако се е оплашила от неприятната случка, ще се стиска като и се доака и пак ще се повтаря това... Дано не се окажа права. 

чистя гърнето в тоалетната и после... повръщам, а той милият си мисли, че му правя смях и се залива.../ Знаеш, че ще отмине и просто си преброй седмичките до 14.
Лекарите казаха,че ще го израсте,но незнам,голям кошмар е.Днес ака,беше и 5-ти ден,постоянно яде зеленчуци,плодове,но това е 

А и редовно се качва на колата си, казва ни чао и тръгва към вратата, като го питаме къде отива - "На магазина купи бонбони и сок "... 

на мен още ми е едно никакво, но няма как

Съжалявам за ужасния грип,звучи много стряскащо,особено за Джи,че е още толкова малка.Радвам се,че всичко е зад гърба ви
Никакво боледуване в скоро време.
Спаси как е изкарал времето си без вас?
ааах ,тази къщуркааа,айде като закачите байряка пусни една снимка как се вее 

Адмирирам женските сбирки и общества. При мен последните години покрай децата и въобще покрай живота, който завъртя всяка от дружките, тези сбирки се разредиха и ... промениха, но знам, че след време, когато отново имаме повече време за себе си, пак ще върнеч топлината и хубавите традиции в това отношение.
!
после все ще е нащрек .
Милано звучи ммммммммммм.
Суши не съм яла никога, време е значи. 

Очаквах по-възрастен младеж, а то - я има, я няма 25, с пиърсинг на веждата, обеца, татуировки, ма симпатяга.
Прокрадва се лъч светлина! По-горе някой беше питал с какво се занимава, но нямах време да пиша тогава, за което се извинявам. Има фирма за извършване на международен транспорт, но за съжаление само един ТИР имаме сега на разположение. Дано да се поотпушат малко нещата в бранша!
Пък и носи здраве в къщата!

Препоръчани теми