Септемврийчетата песни пеят, празнично не спират да лудеят.

• 22 010
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  MariaF, сега звъних на дадения телефон за "Барбарони" 4, казаха че до 10 дни ще е отворен. Ще бъде тук някуде: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=51eec52fbd03e1fccd2b833082c78 … &initsearch=1  зад Мобиком.

# 256
# 257
Обявявам неформална септемврийска среща, 17 февруари вторник, 10.30 часа, в оттренираното клубче в Младост 1А
/в кой блок или адрес, моля /  Hug
Може и в новото Барбарони, вие кажете...

Ави, няма проблем 10.30, дай ми адрес на лични, или тук?

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:30 от MariaF

# 258
  bouquet

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 19:39 от Ави

# 259
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Hug
Оправихме се с лъжичка олио... домат и пюре от круша. Това яде вечерта и през ноща към 3-4 часа непомня колко беше, стана и каза, че и се ака, и се изака, но с рев Cry Миличката толкова беше жална, кара ме да и стискам ръчичките. Сега се опасявам, че ако се е оплашила от неприятната случка, ще се стиска като и се доака и пак ще се повтаря това... Дано не се окажа права.

# 260
Мария, ето адресът на клуба http://www.stranatanachudesata.com/

Там сме ходили доста пъти вече. Но, ако в новото Барбарони детския кът се вижда от родителската част, може да е по-удачно да отидем там. Като гледам от картата на Амаретка, май не са далече двата клуба един от друг.

# 261
Привет момичета!
Първо ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО на мама Доника! Добре дошл на белия свят на красивото момче с прекрасно име Георги! Да расте здрав и щастлив! Очаквам с интерес разказа за раждането - все още обичам да чета разкази за раждане... Помните ли септември 2006 - как се вълнувахме и изживявахме всяка една история?!Ех! Grinning

Ние се върнахме от Милано с прекрасни спомени, с 2 допълнителни куфара - резултат от шопинга и безумните невиждани от мен никъде по света намаления. Върнахме се и с един тежък ентеро вирус, заради който за малко се разминахме със системи - първо аз, после Джи и накрая Спаси - висока температура, обезводняване за няколко часа /нон стоп повръщане и разстройство/... беше кошмар, но мина.

Снимките ви са прекрасни. марияФ - по темаа открийте разликите - не ги откриваме  Laughing Ще се радвам този път да се запознаем лично при престоя ти в родината  Hug

Философската вълна тук е прекрасна, хармонираща с нагласата ми напоследък. Възхищавам се на откровеността и откритостта, с които споделяте уроците на живота си.
Надявам се да продължим в този дух още много много години...

Бебе Дунди, с Верджиния първите месеци от бремеността ми бяха много тежки. Повръщах постоянно и от всичко /най-ужасен спомен ми е когато сутрин спаси акаше в гърнето...  Sick чистя гърнето в тоалетната и после... повръщам, а той милият си мисли, че му правя смях и се залива.../ Знаеш, че ще отмине и просто си преброй седмичките до 14.

Ави, Спаси от година вече си спи на голяма но много ниска възглавница. Сам си я избра от няклкото, които са в еглото му.
Меги, чакам с нетърпение снимки от Версайското ти творение

# 262
Здравейте момичета,още вчера уж писах и айде всичко се изтри и нямах време наново. Та първо, Кузмана, дано наистина не се е уплашила,защото ние сега с Дария имаме такъв проблем,който доста се задълбочи,стиска се и не ака с дни.Само с рициново накрая става и то след като няколко пъти и дам Tired Лекарите казаха,че ще го израсте,но незнам,голям кошмар е.Днес ака,беше и 5-ти ден,постоянно яде зеленчуци,плодове,но това е ooooh!
Ирини,вчера в поста си писах,че липсваш,но вие сте имали супер причина.Добре,че сте се приборили бързо с вируса. Hug
Стели как сте,ти оправи ли се?
Губят ми се много хора Марианка,Марис,как сте?
Ави, предлагат ми такава безкръвна операция,но един хирург ми каза,че има опасност да премине в кръвна операция,което доста ме уплаши и засега отлагам да видим до кога.Кръвната е доста тежка  и възстановяването бавно,само дано не ми се наложи да е по спешност Praynig
Коя ни е следващата мама,която ще ражда?

# 263
  • Пловдив
Поздрави и от мен.... Hug

yoana77 , много неприятно! Дано се разминеш с операция, но и аз съм чувала че при безкръвните нещата са по-леки! Много са хитри малките човечета, вече и команди раздават...Познато ми е - Стенли ми казва:"Остави ме,мамо"  или пък "Стой мирно, пречиш ми"... Joy А и редовно се качва на колата си, казва ни чао и тръгва към вратата, като го питаме къде отива - "На магазина купи бонбони и сок "... Crazy
irinii , хубава разходка сте си направили! Обожавам шопинг по намаления..в Европа...Как се справи и с 2-та?!
MariaF , приятен престой в родината!  Hug
Кузманка, Додо от бебе не е имал проблеми със запека и не мога да дам актуален съвет, но дано не се задълбочи проблема.

Насладихме се максимално на прекрасното пролетно време вчера и днес и се чувствам заредена, а в петък имахме женско парти на суши! Даже решихме да си организираме уроци по приготвяне на суши.... Rolling Eyes и да съчетаваме приятните събирания с хубава храна!
Отивам да приготвям вечеря! Приятна вечер на всички! Peace

# 264
ехооо

Направо си изпуснах една страхотна философска тема, много ме кефите, ама аз нещо съм болна и не ми се философства в момента  Confused
Сестричката ми и семейството и бяха, и си заминаха  Confused
Изкарахме един чудесен празник по повод 33-те ни годинки, събрахме приятели и се веселихме до зори
И тази седмица вместо щастливи, и заредени да започнем работа, и градини се изпонатръшкахме всички, всеки нещо различно  #Cussing out на мен още ми е едно никакво, но няма как
Къщата понапредва, тези дни трябваше знаме да веем, но ще го отложим за другата седмица,  било на покрива имаме  Laughing

За съжаление срещата на 17-ти ще я пропуснем, но чакаме да я споделите с нас  Hug

Меги, много се радвам за вашата къщичка, чакаме с нетърпение да я видим  Hug

Денис, евалата на бабата и дядото за приключението, завършека беше предвидим  Wink

Ирини, добре дошла, звучиш заредена, въпреки вируса Hug

Йоанка, дано нещата се развият по най-добрия за теб начин, стискам палци.

А, и на мама на Двама Доника, и от тук да и пожелая здраве и радости с новото човече у дома  Hug

уффф, радвам ви се, а още повече на порасналите ни дечица и на техните бисери  Hug

хайде  Heart Eyes

# 265
Здравейте,
Ирини,добре се завърнали от странство  Hug Съжалявам за ужасния грип,звучи много стряскащо,особено за Джи,че е още толкова малка.Радвам се,че всичко е зад гърба ви  Hug Никакво боледуване в скоро време. Heart Eyes Спаси как е изкарал времето си без вас?
Рени,и вие бързо да влизате във форма  Hug ааах ,тази къщуркааа,айде като закачите байряка пусни една снимка как се вее  Peace
Доника, как върви ежедневието при вас ?
За 17ти много ми се иска да ви видя,но пък Арен е един вид под наблюдение до 21-ви.заради варицелата в яслата Hug
Кузманка,как е Дани?
В събота в прекрасното време което уловихме се поразходихме малко из гори и планини,вечерта бяхме на голямо празненство с много пеене на руски песни до зори.За наше съжаление или щастие и Арен не се беше дал на леля си която бе така добра да го гледа и беше заспал едва ли не час преди да се приберем и неделята мина в лежане и дремане от диван на легло и обратно...
Стели,ммммммммм обожавам сушиии.Ние няколко пъти сме си правили у дома по разни рецепти и много хубаво се получава,но си е занимавка  Flutter
Прегръдки и хубав ден  Heart Eyes

# 266
привет! Завърнахме се от разходка около и в Мола на Хемус. спаси поигра в детския център, аз пих кафе с дружка. После той хапна любими неща - царевица, смути-фреш, тост и сладолед, купихме оригинално ДВД на Колите, а Джи спинка през цялото време. Сега я накърмих и отиваме да приспиваме баткото.
Ей Стели, суперски звучи женското ви суши парти. Ще споделиш ли някоя спешна рецепта?   chef Адмирирам женските сбирки и общества. При мен последните години покрай децата и въобще покрай живота, който завъртя всяка от дружките, тези сбирки се разредиха и ... промениха, но знам, че след време, когато отново имаме повече време за себе си, пак ще върнеч топлината и хубавите традиции в това отношение.
Денис, варицела ли, душа?!Нещо съм пропуснала аз... А Арен ходи ли на градина или си се веселите двамцата?
Рени, вие със систъра да не би да сте близначки - и двете празнувате 33 години или ? Май и това ми е убягнало. Поздравявам те за къщата. Ей, спомням си и нашето било като стана готово... Бях приготвила знаме, а свекър ми намерил един сварен петел /петел се коли за покрив  Rolling Eyes/, топъл хляб, суджуци и бира... Почерпихме майсторите и отпразнувахме този "върхов" момент. Спаси беше на 5 месеца някъде. Даже сме заснели с камерата този върховен момент. А всъщност яката работа започна след това... Но с темповете, с които действате, може би РД на Бобо ще е в двора! Дано! Praynig

На 17-ти засега няма причина да пропуснем сбирката  Grinning

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 16:28 от irinii

# 267
Голямо затишие цари  Flutter!
Ирини ,супер сте се разходили из Мола  Laughing Спаси добре похапва.Джи се е представила супер спейки си  Mr. Green тези периоди да спи по време на шопинг ще са и последните в живота hahaha после все ще е нащрек .
Имаше едно болно дете от варицела в групата на Арен,други за сега не са дали признаци да са болни,но нали броим 21 дни инкубационен период.Ходят си вскички деца на ясла включая и Арен пък каквото сабя покаже.Като се замисля,ако не от яслата все от някъде някога може да те докопа какво ли не.Та...ще видим,но все пак знаейки че е бил контактен се притеснявам да го събирам с други деца извън тези с който е в яслата на едно дередже  Wink

# 268
Да драсна и аз.

dennis, обикновено ако нямаме планове за неделите, ги изкарваме точно така - от легло - на диван, на маса и обратно.  Laughing

irinii, хубавото е, че вече сте здрави!  Hug Милано звучи ммммммммммм.

steli-ssd, така ми липсват и на мен женските партита.  Heart Eyes Суши не съм яла никога, време е значи.

Ренка, лелееее, толкова бързо ми се стори, че стигнахте билото. Оздравявайте!  Hug

Йоанка, Кузманка, Мими се опитва да прави същите проблеми след две дена запек преди месец. Сега чак не ми дава да й сменям памперса (който не знае - още сме с памперс, напредъка ни се изразява в казване на момента какви ги върши).  Twisted Evil Йоанка, и вашите бисери са един път. Днес казвам на Мими "Ти кога ще започнеш да говориш за себе си в първо лице, кажи "Аз искам", а тя вместо да повтори, каза "гого" (грозде)."

diman, пиши по-често. Simple Smile

Ави, Мими още е с 16 зъба. От време на време ми казва, че щ болят зъбите и ми сочи венците зад последните зъби, но още не са избили. За катерицата какво да ти кажа - не е късно да се завре в друга стена.  Crazy

Ние тези дни търсихме детска градина за Мими, аз искам да запиша един курс по английски - има защо, а искам и малко разнообразие, на Мими й е време вече за детска, но засега май-май ще си я разменяме в свободното време с мъжа ми, и евентуално да помага някоя приятелка за час, не повече. Намерихме една почасова, което също е вариант, но ще видим как ще тръгне и ще си наместим програмата. Далечко ми е - на 35 км от нас, ще сменям две магистрали с по 7-8 ленти в едната посока на места, ма нямам избор. Вчера имахме гост непознат. На съпругът ми още като дойдохме тук, това момче (чрез някой друг) се опита да му помогне с намирането на работа, не стана нищо, но те продължиха да се чуват от време на време и мъж ми рече да го поканим на бира. Жена му е американка, ма реши, че ние ще си говорим само на български и не дойде.  Thinking Очаквах по-възрастен младеж, а то - я има, я няма 25, с пиърсинг на веждата, обеца, татуировки, ма симпатяга.

Ми това е от нас. Останете здрави!  Hug

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 02:24 от Марлела

# 269
Днес няма начин да не съм най-раннобудна, станах в 4.30, а това няма как да се случи без кафенце

Причината да стана толкова рано днес е, че мъжа тръгна за Гърция!  newsm01 Прокрадва се лъч светлина! По-горе някой беше питал с какво се занимава, но нямах време да пиша тогава, за което се извинявам. Има фирма за извършване на международен транспорт, но за съжаление само един ТИР имаме сега на разположение. Дано да се поотпушат малко нещата в бранша!

Ирини, всички усетиха липсата ви, радвам се, че сте изкарали добре, но и аз съм любопитна, как се справи с двамата? family

Рени, честито било! Да не забравиш да развиеш байрака! На първата ми сграда много се развълнувах, когато се развя! От десет години уча строителство и най-накрая се виждаше Simple Smile bg Пък и носи здраве в къщата!

Денис, аз пък имам само едната неделя свободна и не ми стига за нищо. Разходка, куклен театър, обяд, сън, разходка... и денят си минал! Направо ти завиждам, благородно smile3524

Марлела, на Мими може да й е неприятно да ака в памперса, защо не пробваш без него. Няма какво да губиш! smile3550

Лек ден от мен на всички! Дано днес да е малко от малко по-слънчево!

Щях да забравя да ви се похваля, заверих семестъра, което си е истинско геройство, имайки предвид, че имам колеги, дето нито деца гледат, нито на работа ходят, нито готвят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт