Аз съм на работното място, въоръжена със сили и енергия за работа...Навън макар и по студено днес грее хубаво слънчице което, още повече ми вдига тонуса.

Току, що говорих с Дани, те с тати са си в къщи, защото нали бяхме с кашлица и още не сме я излекували напълно и ще сме на ясла чак в четвъртък. Та тя ми каза, "мамо направих голяма бомба", което в превод означава, че се е изакал много. Днес и беше втори ден, даже третия. Малко се страхува, ама щом днес се е изакала сама, без да я кара някой да сяда на гърнето да ака, да се надяваме, че е предодоляла страховете си.
А, в събота , дето мина пак и беше втори ден да не беше акала, и както си играеше и ми каза, "мамо пак напика се", и аз и събувам гащичките и какво да видя, наакана до чорапите чак
Направооооо, лошшо ми стана, но поне се изака, измихме се тя беше много доволна, и продължихме играта.Марлелка, за гърнето и памперсите... Ние сме само през ноща с памперс, и на обед го махнахме, но скоро... Сега. вече не пие мляко вечер и през ноща се е напишкала сигурно един или два пъти, така като пипам памперса, толкова някъде, а понякога дори е сух... Та мисълта ми е, че и аз така ту го махах ту го слагах., докато я науча да си казава, и да сяда сама на гърнето, брех голям зор, беше... То нашто малкото инатче от класа, бе.

Денис, благодаря добре сме, за сега, излекувахме се с хомеопатията и т.н. В четвъртък сме на ясла. А, вие?
yoana77 , ще го израсте, и аз съм чувала такива проблеми, аз за това се притеснявах и при нас да не стане, тала, от страх да се стискаме и да си докараме още по голяма беля на главата..
Ири, страхотно, няма ли снимков материал...

Е, не е легнал да спи де - има много работа в къщи - слагаме охранителна система, че в нашия квартал си трябва...
Но към мен си изкарва агресията. Посяга да ме удря, прави ми на пук, хвърля всичко на земята, което му се изпречи на погледа...Реве само за баба - и мен не ме признава за нищо 

На мнение съм, че децата се развиват всяко със своите интереси. Ето, буквите си ги научи сама (не съм седнала нито един път целенасочено да ги учим, тя проявяваше сама интерес - взима буква, пита ме тази или онази коя е и така за около месец ги научи). Обаче числата не са й интересни и е някаква мъка с тях. Аз пък я натискам и може би и това е причина да не й се отдават. Форми знае отдавна, но цветовете са нещо много абстрактно за нея. Има голям интерес към песнички, много си пее, но чухте как - измисля си сама думичките, опитвам се да я уча на стихчета - тц. Толкова е относително, че... 
Пожелавам ви бърза адаптация и много, много любов у дома!
Аз съм убедена, че всичкото време, усилия и занимания, които влагаме в децата именно през тези първи години са най-добрата инвестиция и ще се върнат сто-кратно.