Аз съм на работното място, въоръжена със сили и енергия за работа...Навън макар и по студено днес грее хубаво слънчице което, още повече ми вдига тонуса.

Току, що говорих с Дани, те с тати са си в къщи, защото нали бяхме с кашлица и още не сме я излекували напълно и ще сме на ясла чак в четвъртък. Та тя ми каза, "мамо направих голяма бомба", което в превод означава, че се е изакал много. Днес и беше втори ден, даже третия. Малко се страхува, ама щом днес се е изакала сама, без да я кара някой да сяда на гърнето да ака, да се надяваме, че е предодоляла страховете си.

Марлелка, за гърнето и памперсите... Ние сме само през ноща с памперс, и на обед го махнахме, но скоро... Сега. вече не пие мляко вечер и през ноща се е напишкала сигурно един или два пъти, така като пипам памперса, толкова някъде, а понякога дори е сух... Та мисълта ми е, че и аз така ту го махах ту го слагах., докато я науча да си казава, и да сяда сама на гърнето, брех голям зор, беше... То нашто малкото инатче от класа, бе.

Денис, благодаря добре сме, за сега, излекувахме се с хомеопатията и т.н. В четвъртък сме на ясла. А, вие?
yoana77 , ще го израсте, и аз съм чувала такива проблеми, аз за това се притеснявах и при нас да не стане, тала, от страх да се стискаме и да си докараме още по голяма беля на главата..
Ири, страхотно, няма ли снимков материал...