Права си Фибичка!Човек трябва да мисли позитивно и сякаш нещата се нареждат от самосебе си.
Марлела

Много ви обичам и вас! (Казах го) Във ваше лице намерих изключителни хора, не просто толерантни, умни, раздаващи се... как пък един път не се случи да не получа разбиране, подкрепа или просто усмивка от вас?! Радвам се много, че с част от вас се познаваме и лично, съжалявам че с другите не успяхме да се видим, но тази година се надявам и на това.

Моля да ме извините, ако съм ви натоварила.
А за тези пъпчици дано да минават бързо.dennis,Amaretto и моята половинка е водолей
dennis да се оправяте бързо от сополите!Разгледах снимките на малкия певец

Миши 06 Честито! Това е страхотна новина.Желая ти лека бременност.
Ей,Доника как си?Събра ли багажа за болницата?
tzvety roussimova дано кашлицата на Алексчо да не е нищо сериозно.А за проговарянето не се притеснявай.Важното е че се опитва
После като почне сигурно ще искаш да спре замалко с въпросите Спокойна нощ на останалите!
Не напразно нямам притеснения да споделя каквото и да е с вас. Ето една голяма усмивка от мен и още една голяма прегръдка!

Вярно е, че толкова народ ме изпревари, а аз седя и си чакам, но какво да се прави...
!
Може би тази случка има за цел да ви подтикне към някой промени който в друг случай не бихте предприели независимо че сега ви е заболяло.Прегръдки от мен
сега вече не простирам,а ощипквам прането
Хубаво правиш, че си записваш свежите лафове, че аз ги помня само ден след това. От сега ви чакаме лятоска!