Гоблени-39

• 45 835
  • 456
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug Ето тортичката от мен

# 196
Добро утро, мили дами и Честита Нова година и от мен!

Искам да си поръчам гобленче от ebay. Харесах си много, но на всички пише cross stitch, което аз си го превеждам като кръстат бод. А пък аз съм си свикнала от българските гоблени дето съм шила, все на половин кръстат бод да ги шия. В интернет до сега не мога да открия някой, на който да не пише, че е cross stitch. Или може би аз търся грешно?  Thinking
Има ли някой определен дизайнер, на който комплектите гоблени да не се шият с кръстат бод?

Имам и още едно въпросче, какво значи counted cross stitch?

Благодаря предварително.   bouquet

# 197
counted значи че си броиш, демек по схема, защото има и щамповани
cross stitch си е кръстат бод. много рядко има в ибея комплекти за гобленов бод само
Alexandra , честит празник   bouquet

# 198
Благодаря ти, дъмпер.   bouquet

Все пак ще продължавам да търся Simple Smile

# 199
Честито , Александра, порастнало момиче ! Всичко най-хубаво да има в живота !

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря ти, дъмпер.   bouquet

Все пак ще продължавам да търся Simple Smile

пробвай с needle point

ето

Wink и тук важат същите правила: kit е комплект, chart или leaflet са схеми

# 201
Може ли и аз с един въпрос към Дъмперчето  Embarassed, предварително се извинявам ако досаждам с него  Blush Praynig.
Става въпос за поръчката от ибея за която говорехме края на ноември-началото на декември - ще има ли? Защото това трябваше да ми е коледния подарък от моето съпружество, ако няма да има поръчка да се ориентирам към нещо друго, да не остана с пръст в уста  Mr. Green.

# 202
ми аз писах преди време, понеже някои гоблени бяха изчерпани, чакахме новата доставка. тя е пристигнала вчера, та идната седмица ще тръгне поръчката

# 203
Ами аз съм си за бой, защото явно съм пропуснала този коментар  Blush.
Супер, значи няма да се оглеждам за друго  Simple Smile!!!

# 204
чак за бой, не си  Wink чакането стана голямо

# 205
За много години!

Честито на всички празнуващи!

Здравейте от скоро ви чета и вече реших и аз да пиша .Очарована съм от нещата които показвате моята колекция е много малка.Ще се похваля с това:

Подарък за мъжа ми ,за именния ден.

Сега свалих програмата Pattern Maker и си направих схема по снимка на дъщеричката ми.Искам да попитам някой правил ли е по собствени снимки и добре ли се получава?Ще съм ви благодарна ако някой сподели може и на лични.

# 206
  • Бургас
Момичета едно въпросче: Cross Stitch Kit  ли е пълния комплект (схема, панама, конци) или бъркам newsm78?

# 207
  • варненка от София
Момичета едно въпросче: Cross Stitch Kit  ли е пълния комплект (схема, панама, конци) или бъркам newsm78?

Не бъркаш, kit означава комплект.

# 208

dena,
аз съм правила преди доста години дизайн по снимка.
разгледай цветовете в лицето, да няма някой прекалено лилавеещ или червенеещ:)
Не го прави на око, че монитора лъже. Ако можеш виж как в действителност изглеждат цветовете- поне тези на кожата. И обери ако има много единични бодове.
С колко цвята направи схемата?
Но така или иначе си струва да се  ушие гоблен по снимка на любим човек, уникат е:)

# 209
С 40 цвята я направих изглежда ми добре ,но имам някои притеснения,като това ,че  цветната схема ми я дава на х-та да не би да я прави в кръстат бод.Сега пак ще прегледам дадените инструкции.Благодаря за съвета ще обърна внимание.

Общи условия

Активация на акаунт