Гоблени-39

• 45 823
  • 456
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Goody,

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи от вчера и днес  newsm51

# 181

Честита Нова година!
Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас,
сбъдване на всичко за което мечтаем!

# 182
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, момичета!
Честита Нова Година! Честито и на всички празнуващи! Марулка, Goody,   bouquet
Аз пиша много рядко, но ви чета. Скоро ще завърша ето това. Казва се "Вярност". Искам да кажа, че страшно много ми хареса този гоблен на petjah. Направо се влюбих в него, като тип прилича на този, който правя сега. Много ли ще е нахално, ако те помоля за схемата  Embarassed. Страшно ми харесва.  Grinning

Радвам се, че ти харесва. Качих схемичките  тук.Надявам се да няма проблем със свалянето  Heart Eyes

# 183
За всички именници

Goody, ЧРД миличка

# 184
  • Пловдив
Момичета,аз искам да попитам имали някой който да не си е получил подаръка, че аз все още не съм го . Незнам какво става, пощи ли се бавят покрай празниците или още не ми е пуснат Cry
Много ме срам, че питам като малко дете Embarassed Embarassed Embarassed, но се вълнувах много покрай тези подаръци и сега си нямам  Cry

И аз съм така, даже след като Кетри писа, отидох до пощата да попитам - познайте какво стана - дежурната лелка само където не ме разкъса и аз си излязох, сега чакам пощальонката в понеделник. newsm78

# 185
Ох, тези пощи направо незнма какво да кажа. Аз сега пратих майка ми да види дали нещо няма за мен, ако работя естествено, ако не в понеделник пак ще ходя да видя.

# 186
  • Benelux / Varna
Честит Рожден Ден на малката Маги, Алекс да ти е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!
  ura newsm59

# 187
  • варненка от София
Ехеееее, имаме си едно малко пораснало момиченце!

Алекс, да ти е жива и здрава куклата, много да ви радва, да ви дава винаги поводи за радости и гордост!

Тра ла ла, тра ла ла, на рожден ден ела, ще ядем, ще ядем, вкусна торта с крем!

# 188
За много години ,момичета!Да сте живи и здрави Вие и всички хора,които обичате!ЧЕСТИТА  НОВА 2009 ГОДИНА!Да е мирна и щастлива за всички!Честито и на празнуващите-мене ме нямаше до днес и чак сега сядам ...връщам се назад да чета ,че като заминах бяхме на 3-4 страница newsm78много нещо е изписано Joy

# 189
  • Бургас
Хипатия искам да те попитам  Европейското бистро пристигна ли ти вече и колко време отне? Колко ти струваше всичко?Благодаря ти преджарително Hug

# 190
Честита нова 2009 година. Честито на всички именници и рожденници - на патерица.
Докато ме нямаше страхотни неща сте показали както винаги.  Hug  Толкова почивни дни имахме , а един не ми остана време да седна да шия  ooooh!. А пък да не говорим, че така и не можах да кача нещо, за да видите и моите гоблени  Embarassed. Само аз ли съм така Confused

# 191
poepie,
аз поръчах бистрото, ангелчето и пеперудите заедно.
Бистрото го купих за 27.99$, не ми се чакаше да свърши търга, за да го взема най-вероятно за 26.50.
За него пощенските разходи бяха 10$ някъде. Тъй като купих няколко  продукта ми направиха отстъпка 11$ и за всичките три платих 16.30$ пощенски разходи.
На 27 ми ги пратиха, но от тогава тук пощите са работили само един ден- и то преди Нова година Simple Smile
Така ,че все още не съм ги получила

# 192
Честито на празнуващите!  Tada
Марулче, Честит Имен Ден на патерици и на теб Goody Честит Рожден Ден да сте живи здрави и много много щастливи!   bouquet

# 193
  • София
Честит рожден ден на Маги и от мен Simple Smile Много празници, много рожденици този период Wink
Аз почти привърших свещичките, ама ме мързи да снимам.. Simple Smile Също и розите още не съм снимала, мързи ме да ги вадя Simple Smile Лек ден, момичета, аз отивам на гости (няма отърване от гости тея дни, ей!)  Crazy

# 194
 Честит рожден ден на Маги на Алекс , да расте здраво и весело дете за радост на мама и тати.
Благодаря на did_tag за схемата на кончето.
Мисля , че някой ши това гобленче , но не си спомням кой , ще може ли схемата Blush

Общи условия

Активация на акаунт