Гоблени-39

• 45 850
  • 456
  •   1
Отговори
# 135
  • варненка от София
bella,
на 1 септември е.
И недей се чувства глупаво. Какво да кажа аз -  почувствах се като измамник:)))

Айде сега не се чувствайте глупаво, пожеланията са хубаво нещо, нито сте глупави, нито мошенички, ами слагайте софрата и да се черпаваме.

Ако има именници сред нас да се чувстват поздравени и да не се спотайват, веднага се сещам за едно пловдивско Веси и още едно Веси софийско имаме май  newsm78 Mr. Green

И понеже утре е св. Силвестър по църковния календар, може да ме поздравите, а аз пък ще черпя тогава. Flutter

# 136
ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА ГОДИНА И ЧЕСТИТ ВАСИЛОВДЕН !

ЖИВИ И ЗДРАВИ ! ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО НАБАВИМ !

# 137
спирам да се чувствам глупаво Simple Smile
...и веднага разпъвам масата,за да ви почерпя за здравето на моя Васил

и на здраве

Честито на Веситата и на всички,които празнуват днес!  bouquet

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 19:59 от bella_

# 138
  • София
Извинявайте, момичета! Трябваше да ви почерпя още сутринта, но след късното лягане и ранното ставане съвсем не бях на себе си и забравих. Embarassed

# 139
  • ПАЗАРДЖИК
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Пожелайте си нещо сега и нека то се сбъдне тази година.

Аз започнах новата година с нов гоблен  Laughing-ето този и стигнах до тук. Липсват ми няколко цвята, та затова изглежда неестествено незавършено, и затова направих една серозна заявка в goblenite.com. Освен това се научих да правя френските възелчета  bowuu. Дано така леко ми върви във всичко и особено при гоблените.

# 140
Честита нова година на всички! Да сте живи и здрави, вие и семействата ви, и да успяваме между хилядите други задължения да намирате време да творите и показвате все повече красоти!

# 141
  • София
Хей, няма ли почивка за вас, момичета? Аз не ших днес... Но ще се поправя още утре! Честито още веднъж, за Новата година и на именниците и всички празнуващи!

# 142
  • Benelux / Varna
Ааа, Силве, как можа да си помислиш че ще те забравим, аз нали си имам сестричка и тя Силвия- знам кога имаш имен ден, макар много хора да не го знаят.
Айде мятай тортичката и сутринта да ни почерпиш с парче от нея и ароматно кафенце. newsm51

Честит имен ден!!!
Да си жива, здрава и много щастлива!!!

# 143
Здравейте момичета
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен с пожелания за всичко най хубаво Simple Smile

# 144
 Честита нова година ! Нека тя ни донесе много здраве , щастие, късмет  и ни направи по-добри!
 Много ми хареса Европейското бистро , ще чакам за следващата обща поръчка по интернет и ще си го поръчам , много ме грабна.
Искам да ви помоля за нещо , трябва ми схемичка на някаква планина, или къщичка с планина , но да е много малко , може и графика да е , за лого на една фирма . И също така ако може една хубава схема на Огън и лед в червения вариант. Embarassed
Лек и спокоен ден от мен.

# 145
Здравейте момичета,
Честит имен ден на Силвитата, да са живи и здрави!

Имам приятелка, която търси един гоблен на име "Буря в морето". Случайно някой да го има?
Дано и схемата му да е четлива!

# 146
Айде ,и Силвето да е жива и здрава! Всичко най - прекрасно ти желая !

Аз започнах оная, дето надига кафето, лесничко така ,с един цвят .

# 147
  • Пловдив
Честита нова година ! Нека тя ни донесе много здраве , щастие, късмет  и ни направи по-добри!
 Много ми хареса Европейското бистро , ще чакам за следващата обща поръчка по интернет и ще си го поръчам , много ме грабна.
Искам да ви помоля за нещо , трябва ми схемичка на някаква планина, или къщичка с планина , но да е много малко , може и графика да е , за лого на една фирма . И също така ако може една хубава схема на Огън и лед в червения вариант. Embarassed
Лек и спокоен ден от мен.

http://did-tag.mylivepage.com/file/739/4225_KK_SLO-001_Fire_and_Ice.pdf

Честито на именниците и на всички,които празнуват днес!

# 148
Честит празник на Силветата!  bouquet
Аз не съм спряла да шия по празниците.Напредвам с Балерината,но ми се ще да хвана нещо по-цветно и лесничко за разнообразие.Ако имате идеи-казвайте Hug,че нещо гледам из нета и нищо не виждам. #CrazyОмагьосах се. #Crazy

# 149
  • в зоната на здрача
Искам да честитя вчерашния имен ден на всички Весета, Васильовци и Василки.. Wink
Най вече на Васето от морето на bella.. Hug
Я ква софра е опънала мама..
Нека сте живи ,здрави и много щастливи. Hug

Ми днеска щом е св.Силвестър,
да ни е жива и здрава и г-жа Марулева,все така бела и червена, румена ,засмена..
Знаеш,че те любя междуконтинентално..
Ето ти едно цвете, Wink,подарък не съм ти купила.. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт