Гоблени-39

• 45 856
  • 456
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
На мен от българия ми излезе по- евтино по простата причина, че от ибея нещата ми въобще не пристигнаха. Безвъзвратно се загубиха, а и двамата продавачи твърдят, че вината не е в тях, не са ги получили обратно и няма да ми върнат парите...Нещо не мога вече да се доверя, а и как пък на мен вечно не ми върви с тези пощи нашите незнам  newsm78

# 346
  • Бургас
Vesito #Shocked #Shocked #Shocked ти ме разби, сега ще стоя на тръни дали ще пристигне Sick
Хипатия свиркай когато твоя пристигне Praynig
desisladka  да расте здраво и силно юначе! Heart Eyes

# 347
на мен никога нищо не ми се е губило по пощата, обаче на гуди и се изгуби  #2gunfire  явно трябва да се пускат препоръчано нещата, иначе не става работата. не знам защо не се практикува това, разликата едвали е по-голяма от 1-2 долара, но пък е 100 % сигурно

# 348
Vesito,
а ти отвори ли диспут?
На мен винаги ми възстановяват пълната сума, ако не получа нещо.
Продавача може да си твърди каквото иска.
Вярно е,че българските пощи са...., като гръцките:)
Кои бяха продавачите? Ей така ,да знам за всеки случай:)

poepie,
 не се притеснявай:)

Дъмпер,
и препоръчано се губят мисля.
 Кой знае къде ги изпращат понякога. Я Уганда, я Бургунди:))

# 349
 моите обещани :
http://picasaweb.google.com/ina2211abv/CuadrosBaOIPuntoCruz?authkey=fq0FpwU-rJE#

Имам и още, просто като стил - да ги види Билкова , децата не ми дават да се добера до компютъра ooooh!

Аз е това синьото мнооо го харесвам :
http://picasaweb.google.com/ina2211abv/CuadrosBaOIPuntoCruz?auth … 88241805064550546

Ето и една ръка с чаша :

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:05 от ina221

# 350
да, случва се да изпратят пакет някъде на м****та си, но като се проследи се оправят нещата и ти го връщат или го доставят

# 351
  • Бургас
На всичкото отгоре не е препоръчано #2gunfire
Какво значи диспут и за какво служи Хипатия?Пффф  smile3515 ако дойде гоблена за другия път ще си помисля дали ще поръчам пак!

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:52 от poepie

# 352

като стана въпрос за именни дни днес празнуват не само Йордановците, но и Светла, Светльо, Гълъбина .
Да им е честито на всички:)
Така ли ? Аз пък никога не съм знаела че имам имен ден  Grinning Crazy
 Party приятно се изненадах  Heart Eyes
веднага предоставям тортичка

и един масажист за отморяващ масаж в края на деня  Mr. Green

Laughing  Joy Laughing

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 22:37 от Мимито & Светла

# 353
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря  Hug
Страхотни сте и винаги помагате - дано добрината ви се отплаща двойно   bouquet
Аз сега се оплетох съвсем - както нямах нищо, така сега се чудя какво да почна  newsm78
Баните на Cuadros са невероятно красиви, но всъщност май предпочитам да е нещо семпличко (и лесничко) - колебая се между патетата на Марулка и едно трио, което първоначално харесах (то всъщност е държач за тоалетна хартия, но мисля, че би могло да се приспособи - проблемът е, че имам схемите, но нямам ключ и ще трябва да си ги нагаждам)
Вие какво мислите?
Това са патета (Благодаря, Марулка)

А това е триото

Сега като се загледах и Перминчетата са страхотни  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 22:38 от Bilkova

# 354
Тези патенца - на РМ :
 http://tranz.it/load.php?id=QTibcfzksVdRpztT215037
http://tranz.it/load.php?id=fKoe3UgR66711248215038
от там можеш да видиш номерата на цветовете...

# 355
  • София
За всички, искащи номерата на конците на Изумрудената Богородица... Съжалявам, момичета, майка ми го е шила комплект готов. Не знае на коя фирма е, защото тя беше на един курс преди години, от там им ги дали на всички в курса срещу 50 лв. Предложили им да ги изкупят вече ушити за някаква смешна сума, и така майка ми си го запази. Няма номерата на конците  Confused
П.С. Извинявайте, ама така съм се шашнала, че... Честито на всички именници днешни, утрешни, изобщо на всички празнуващи през цялата година  Mr. Green

# 356
wesi.i.gogo, много   bouquet

# 357
  • Бургас
Някъде назад в темата някой питаше за омекотяване на конците, ето на какво попаднах:
 Винаги шия с конец не по дълъг от 50 см
Има по-настръхнали конци и правещи пилюзи/усукват се/ така за да предотвратя досадните възелчета прекарвам конечца през салфетка с омекотител/тази слфетка приготвям сама, напоявам с омекотител и оставям да изсъхне
/
от другия форум го цитирам..

Lady Death, ок.Аз така или иначе вече реших какво да правя.

Честито на всички празнуващи!   bouquet

# 358
Здравейте и от мен Simple Smile
Да си покажа и аз посреднощ произведенията Simple Smile

http://family.webshots.com/album/569530243fbwqtH

А това спретнах на няколко деца за Коледа Simple Smile

А това съм подкарала сега - Моми4ето с перлената обица

Не видях фирмата в изброените фирми за гоблени - Golden Kite.
Първия гоблен в албума ми е техен, този, който в момента шия -също.
Мисля , 4е правят страхотни неща.
www.goldenkite.com

И 4естито на вси4ки празнуващи, и в4ера и днес Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 359
От този сайт www.goldenkite.com могат ли да се поръчват комплектовани гоблени, защото аз не успях да намеря такава услуга.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт