Гоблени-39

• 45 880
  • 456
  •   1
Отговори
# 360
те предлагат само схеми.
Могат да се свалят и директно след заплащането . В пдф формат са.
Много са красиви, но доста трудни Simple Smile
и сега като се загледах ужасно скъпи

# 361
Добро утро милички, Grinning
Честит имен ден на празнуващите днес!Пожелавам най-вече здраве!
Сещам се за чаровницата Яя на ketri и за Ivanichka,ако има други да се чувстват поздравени!
аз снощи най-после си взех бебчето в рамка и днес ще ходя да го подарявам,но преди това ми се иска да ви го покажа...доволна съм от резултата:)

Хайде до после Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 07:33 от bella_

# 362
  • в зоната на здрача
bella_,пак мерси.. Hug
Бебето с паспартуто и рамката е прелестно.
Аз защо не сложих на моето такова паспарту.. Thinking,да ме пита човек.

Йованке,
честит имен ден, да си жива ,да си здрава,да си много ,много щастлива. Hug
Ако искаш за подарък за празника да те водя на мойта фризьорка ,подарък -пострижка. Wink
Ще се дооточним,но ти е близко и в обедната почивка можем да скочим.

Ето и аз пак да метна една кутия бонбони за щерка ми.

# 363
Да са им живи и здрави имената на всички празнуващи днес.

Много хубави гоблени показвате.Аз нямам нищо засега.

# 364
   love001 Честито на празнуващите днес именници !  newsm51 И около нас не липсват именници - моя свекър е Иван , а братовчетчето на Мимито е Жана , а съседчето над нас е Йоана ( с Мимито са като две сестрички , на практика заедно растат , разликата им е 2 месеца  , почти всеки ден са заедно)
Бела    smile3501 , бебенцето е станало просто прелестно , рамката и паспартуто го допълват и изпъква ... направо приказно  Heart Eyes Може и аз да се навия някой ден да го направя това бебче  newsm78
baba_mravka - това еленче-детенце е много оригинално за подаръче по Коледа  Crazy
ако не те затруднява снимай схемичката и легендата за конците , че за следващата Коледа и ние да го боцкаме за подаръче  Praynig Лесно ли става , гледам , че не е с малко цветове , и това му е магията , красиво е ,и е с добре съчетани цветове  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 09:24 от Мимито & Светла

# 365
И аз да почерпя за моя Калоян , но не мога да сложа картинка от работата с Операта. Cry

Кетри и всички празнуващи днес , живи и здрави да са именниците и само радост да носят!

Heart Eyes Heart Eyes Blush

Белла, страхотно е станало бебето!  Crazy На джипи-то ли щеше да го подаряваш?
Бабо Мравке, наистина много хубава колекцийка си имаш!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 12:03 от ina221

# 366
Здравейте и от мен Simple Smile
Да си покажа и аз посреднощ произведенията Simple Smile

http://family.webshots.com/album/569530243fbwqtH

А това спретнах на няколко деца за Коледа

Бабо Мравке,много е хубаво гобленчето,но покрай него видях още много ушити.Много ми харесаха,особено пейзажите.Страхотни са.

# 367
  • Sofia
Хипатия, Дъмпи,

Не съм пускала диспут, сега един колега ще ме учи как  Mr. Green По празниците не ми се занимаваше. Продавачите са тези - yuhsiutomas и bizzy247weekly...Не бяха 100% сигурни, но като четох оставените мнения, недоволните бяха от забавяне на доставката от 1 седмица. Видяха ми се несъществени тези коментари...

А къде пусто да проследя пратката? Имам номер, но не мога да се ориентирам на кой сайт да го шибна за да проследя newsm78

А относно пощите и преди съм се възмущавала...На мен в нашата поща не за първи път ми изчезват неща. И последната пратка за моята жертвичка така и не пристигна при нея, добре че поне ми я върнаха след една разправия. Пуснах я от друг клон и тя пристигна за по малко от 3 дни...Незнам какво да мисля  newsm78

Сега отивам да си шия, да гледам за майките и децата по БТВто и  да пия кафе, че след час ще отивам на бач.

Лек ден мили дами  и  честит имен ден на празнуващите Ивановци и Иванки Hug

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:22 от Vesito

# 368
  • Пловдив
Здравейте, момичета-кокичета  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи - да са живи, здрави и много щастливи, с радост и гордост да си носят имената!   bouquet
Аз май все пак се ориентирах да си направя перминчетата за сервизните помещения  Rolling Eyes Ще се хваля като направя нещо.
baba mravka, страхотна колекция от гоблени имаш, браво!!!! Направо се влюбих в серийката с децата (цветя и животинки). Много те моля, сподели схемичките с нас  Praynig Благодаря ти предварително.

# 369
Здравейте, момичета-кокичета  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи - да са живи, здрави и много щастливи, с радост и гордост да си носят имената!   bouquet

baba mravka, страхотна колекция от гоблени имаш, браво!!!! Направо се влюбих в серийката с децата (цветя и животинки). Много те моля, сподели схемичките с нас  Praynig Благодаря ти предварително.

и аз така Laughing

Честит имен ден на празнуващите от мен с пожелание да са живи и здрави и да пийнат и за наше здраве  cheers

# 370
Мили момичета,най-напред ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,много късмет,щастие и повече свободно време за любимото занимание.

Да не пропусна и всички,които са празнували имени дни от началото на годината и тези,които празнуват и днес.Да са ви живи и здрави имената,много любов,радост и незабравими мигове ! smile3525  Party Time
Накрая приемете и от мен една виртуална почерпка-вчера момченцето ми Боби имаше имен ден,а днес наред е съпругът ми

# 371
ina221,да ти е жив и здрав именника!Много го харесвам това име...а ти не се коси за картинката Hug
...да за педката на Васко е бебенцето...днес в 17ч ще ходя да й го подарявам и сега стоя в офиса сложила съм си го срещу мен и му се любувам,че после няма да мога hahaha
oonnato,честито и на твоите именници!

Благодаря ви момичета за хубавите думи Heart Eyes

# 372

аз снощи най-после си взех бебчето в рамка и днес ще ходя да го подарявам,но преди това ми се иска да ви го покажа...доволна съм от резултата:)

Хайде до после Heart Eyes
Бела,поздравления гобленчето е супер,а рамчицата му пасва идеално.Ще зарадваш новите му притежатели Wink

# 373
Здравейте. Да е честита Новата година на всички сръчни момичета от форума. Да сте живи и здрави и много щастливи, както и всички около вас.
Моля за малко помощ. Искам да направя гоблена , който did tag, показа Needle Treasures, 2sd street Drizzle. Много ти благодаря, Диди, че предостави схемата на РМ, ама аз малко недовиждам и ми е трудно да различавам близките цветове. Ако го почна по тази схема сигурно ще объркам нещо. Дали, може да се намери схема със знаците или от РМ някак може да се трансформира, не съм много работила с тази програма и не й знам възможностите.

# 374
bella_ възхитително е това бебе-ама така си го докарала и откъм рамка и паспарту и всичко си му е на място smile3501
baba mravka също има чудна колекция- #Crazy
не на последно място поздрави на всички именници  bouquet
а аз щях да забравя да благодаря на всички,които по-напред в темата се отзоваха за схемата на коня Огън/лед-на Ива Николова,на Хипатия-само че тази оригинална е за Златен лед и на всички,които пропущам,а на
did_tag-специални благодарности smile3521-снощи му изкарах схемата и сега ще сравнявам номерата на конците, които още от лятото съм купила-то така и така днес пак няма да шия до обяд-по такива празници баба и мама се мръщят
Поздравявам всички момичета и  hugблагодаря ,че ви има !

Общи условия

Активация на акаунт