Гоблени-39

• 45 868
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Mерси за пожеланията момичета!
Една скромна почрпка от мен:

Понече точно с такова черпя и сега - вчера го правих, само малко дето моя на външен вид е по-зле, ама важен е вкуса Simple Smile

# 376
Честито на всички именяци днес, да са живи и здрави. Няма да изброявам по именно, за да не изпусна някой.

# 377
  • Пловдив
Честит имен ден на празнуващите Ивановци и Иванки и т.н.

zhanka, когато схемата е пренабрана и е отваряш с РМ може да си коригираш всичко - размер, символи, цветове по символите и много други неща. Аз неразбрах кое точно те притеснява, може би, че е цветна - когато отвориш на екран схемата намери Palette options, избираш Symbol format  и след това махаш маркировката от Аllow color behind symbols, така схемата ще стане черно бяла. Дано съм помогнала, ако не пиши на лични ще ти я пратя - коригирана. Simple Smile

# 378

А къде пусто да проследя пратката? Имам номер, но не мога да се ориентирам на кой сайт да го шибна за да проследя newsm78

Трябва да знаеш с коя фирма са ти пратили колета. След като знаеш това отваряш интернет страницата на самата фирма и там все някъде трябва да има тази услуга, за проследяването. Виж някъде в самото описание на ebay- обявата дали не пише с коя фирма ще ти го пратят.

Но те българските пощи и мен са ме разочаровали много пъти.
Последният колет, който пращах до  България, също така го проследявах, и много се зарадвах, когато видях, че още на следващия ден е пристигнал в България. Но също толкова голямо беше и разочарованието ми, когато същия този колет пристигна, там където трябваше 20 дни след като е пристигнал в България Shocked  Close
Та така...надявам се да не ти се налага да чакаш толкова дълго.  Hug

# 379
  • София
Моля да ми обясните с две-три думи как се прави това с бебето. Как прозвуча само? hahaha Имам предвид гоблена с бебето. Страхотен е. И аз бих направила такъв. Ако някой има време и желание, моля да обясни  bouquet

# 380
  • sf
bodra , лесно се прави- купуваш си панама, конци, намираш схемата и почваш да шиеш  Mr. Green

# 381
Честито на всички именници!Да са здрави и много щастливи
Вие показвате и почивка нямате а аз с тези празници през два дни тъкмо вляза в крак и напредна няколко реда и хоп пак трябва да оставя иглата  smile3518
Досега разглеждах галерията на Баба Мравка и останах очарована!!!Страхотни гоблени.А това което си започнала-"Момичето с перлената обица" става чудно  smile3501
bella-бебенцето е толкова сладичко.Поздравления !

# 382
Жанка, пуснах търсачката в дъмп-а и го има на няколко места, виж как са схемите , аз съм на работа и не мога сега:

http://dump.ru/search/all/Needle%20Treasures,%202sd%20street%20Drizzle.%20/

Ето тази става :

http://dump.ru/file/951073

Иреин , страхотни са , аз много благодаря!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 12:14 от ina221

# 383
Момичета незнам дали може да дам линк към друг форум.Просто намерих темичка за схеми за банята,дано те помогнат Simple Smile
http://forum.sudarushka.int.ru/index.php?topic=1311.0
Ако не е трябвало да го пускам се извинявам от сега

# 384
  • Според сезона
2sd street Drizzle. Дали, може да се намери схема със знаците или от РМ някак може да се трансформира, не съм много работила с тази програма и не й знам възможностите.
Ето тук съм го качила:
http://nestinarka.multiply.com/photos/album/253/Street_Drizzle

# 385
Здравейте искам да питам някой шил ли е този гоблен от сп."Галерия бродерия"?

# 386
Честит празник на именниците-черпя за моя малък палавник който е Иван и днес става на 1 год. и 4 месеца     beer2   cook   Popcorn   Wine Glass

# 387
Честит празник на именниците-черпя за моя малък палавник който е Иван и днес става на 1 год. и 4 месеца     beer2   cook   Popcorn   Wine Glass

да ти е жив и здрав! 1swing

# 388
  • sf
Честито на именниците- да са живи и здрави   bouquet

# 389
Благодаря did_tag, много ми помогна с РМ, то не било сложно ама някой трябва да ти го каже. Благодаря и на ina221 i nestinarka за линковете и тях свалих, така 4е ще видя по кая схема ще го шия.

Общи условия

Активация на акаунт