Гоблени-39

• 45 843
  • 456
  •   1
Отговори
# 390
От този сайт www.goldenkite.com могат ли да се поръчват комплектовани гоблени, защото аз не успях да намеря такава услуга.  newsm78

Не, само схемите се поръ4ват.
Ама и достатъ4но схеми има в нета  Wink
Гоблените са с голям брои цветове-основни и смесени, излизат скъпи4ки, ама си заслужава според мене Simple Smile

На вси4ки , които искат схеми4ките на децата-животинки....дайте по един мейл на ли4ни, ще ви пусна каквото искате, по4ти вси4ки ги имам
http://www.maurer-stroh.com/cat_animalbabies.html

а, и 4естито на вси4ки празнуващи днес Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:26 от baba_mravka

# 391
Честито на всички празнуващи да сте живи и здрави!
И аз да почерпя, че мъжо е именник - Иво и те празнуват днес.

Отивам да шия, че много бавно нещо ми върви гоблена, но още малко остава и ще показвам.  bouquet

Да допълня аплодисменти за красотите, които сте показали.
И се сетих Весито ти май започна да шиеш фара какво става докъде стигна?

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 17:13 от неличка

# 392
Честито на всички именници,желая им здраве и сбъднати мечти!
Белла,бебенцето е станало супер,може би трябваше да му сложа и на моето паспарту,но нищо -аз и така му се радвам

# 393
  • София
Честит празник на всички именници. Аз днес не шия, защото майка ми се мръщи, нали празник... Ама нищо де, аз после ще си наваксам Simple Smile

# 394
  • Sofia
   Момичета, благодаря за пожеланията за рождения ден на дъщеря ми онзи ден. Вчера време  не остана да седна да благодаря, но днес не мога да пропусна. Черпя и днес за имения ден на сина ми:

# 395
  • София
ЧНГ на всички! Здраве, късмет имного любов! (по-добре късно с пожеланията отколкото никога)
Честито и на всички именяци вчера и днес, и на всички рожденници!
Дълго не можах да чета, за това сега отивам да наваксвам.

# 396
  • Sofia
Не мога да се въздържа да не преглътна от последните почерпки  Embarassed

# 397
  • София
Ох, така ми се доядоха бонбони сега...  Flutter

# 398
 На мен пък ми се допи Бейлис . Embarassed
 На всички , които празнуват днес , много здраве , щастие и късмет , да си носят с гордост името.
Мимито и Светла , благодаря за схемичката на къщичката, ще я започвам тези дни.

# 399
Честит празник,момичета!И аз днес имам Иван,но нямам време за такива съблазнителни почерпки! HugЩе карам на аванта Mr. Green
Да са ни живи и здрави именниците и дълги години да ни радват/и ядосват по малко/  bouquet

# 400
Честито на всички именници от вчера и днес  cheers!

# 401
  • Бургас
Честит празник на всички, които празнуват, да си носят името със радост и здраве

# 402
Честит празник и от мен на всички именници.

Получих си днес синята панама. Даже забих няколко бода.  Laughing Очарована съм от бързината с която пристигна от Англия, че и подаръче имаше в пакета. За първи път получавам пакет от ebay в пощата си. То не беше пакет ами като голямо писмо може би за това  newsm78.

# 403
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета,
един ден нямах нет и сега не мога да наваксам с четенето.
Честито на всички празнуващи и от мен!
Ленчето,аз нещо не виждам снимката.  newsm78
А сега приятно шиене на тези, които го правят и весело празнуване на празнувашите!
Аз отивам да си дочета темичката и да боцна малко от моята арабка, че да я издокарвам вече за първата страничка на новата темичка. Laughing
  bouquet

# 404
Дуданка ето снимка на гоблена http://www.picvalley.net/u/805/1218745460.JPG

Общи условия

Активация на акаунт