LaRedoute - кодове - 19

• 53 698
  • 671
  •   1
Отговори
# 120
Момичета от утре започва големия шопинг и вече ми стана ясно че няма да има БД,но дали ще вървят кодовете с подарък?

# 121
  • Шумен
Момичета, от утре по време на намаленията, кодовете за подаръци и безплатна доставка работят ли. Как стои въпросът с кодовете по време на големи намаления.

Взе думите от устата ми и аз щях да питам същото  Laughing.

# 122
Кодовете си работят стига да са във валидност и да се хванат на акаунта  Peace
Това се отнася и за БД - то ,независимо от разпратените мейли за фиксирана доставка.Тя просто няма да се разхожда между 5 и 6 евро , а ще си е 6Е,но ако "захапе"код той си действа,въпреки че оставят малко количество работещи кодове по време на намаленията Peace

змейковица   bouquet Hug

Дано не се повтарям,но май не са пускани
27642 - 50% за колекция Е/З 2008/2009 + 30% за играчките + 20% електроуреди,спорт и мебели без prix rouge,prix mini
50520 - 40% за колекцията на Soft Grey Е/З 2008/09
31240 - 25% за новата колекция Пролет-лято 2009 без prix rouge,prix mini

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 15:34 от mamaB

# 123
мнго благодаря,днес изпробвах доста и два три захапаха да се надяваме че ще захапят и утре Laughing  bouquet

# 124
  • гр.София
Благодаря за бързите отговори   bouquet

# 125
  • Варна
Някой да има проблем с 50563 (намаля от 29 до 50Е). Изпратиха ми го на единия акаунт, до онзи ден работеше, а днес не ще Sad. Писали са в офертата, че е до 11.01.

# 126
И мен ме интересува кода 50563 - имам го изпратен , но не мога да улуча на кое действа. Доста четох от темите , но не мога да го използвам.
Моля, ако може някой да пусне конкретни неща, на които действа.

# 127
  • Варна
В края на предната тема имаше линкове за неща, за които действа. Аз харесах едни маратонки за мъжа ми и действаше при тях, както и при един суйтчер за детето, а сега - нъц Sad. Утре пак ще пробвам.

# 128
Цитат от първа страница: "22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Аз съм нов клиент,но и с първия код ми дава пътна чанта,а аз искам прахосмукачката.Някой знае ли защо става така,да не би да са изчерпани наличностите? newsm78

# 129
Цитат от първа страница: "22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Аз съм нов клиент,но и с първия код ми дава пътна чанта,а аз искам прахосмукачката.Някой знае ли защо става така,да не би да са изчерпани наличностите? newsm78

и Мелфин в другата тема спомена, че е получила пътните чанти и с трите си поръчки. и аз искам прахосмукачката  Rolling Eyes ще видим какво ще дойде, иначе и на мен ми изписва чантите и сосиерите.

# 130

И аз исках прахосмукачка, но току що си взех поръчката от 14.12. пусната с този код и са ми пратили чантите Cry. Не са лоши, но се бях настроила за прахосмукачка Rolling Eyes

# 131
Ех,жалко..Предполагам и на мен ще изпратят чанти. Rolling Eyes

# 132
И мойта поръчка е с 22624  и са само чантите ,поне да имаше и сосиерки , ,и наистина не са лоши саковете ,но като очакваш друго  Confused

# 133
  • In The Middle Of Nowhere
Защо нито един код от първата страница не ми дава безплатна доставка а съм и нов клиент?

Днес пуснах едно чорапогащи с "envie" и си работи...

Би ли казала кои са тези чорапогащи? Гледам, че условието му е: 'merci -  намаля новата колекция + БД при сума над 50 евро остатък след намалението'
Пробвах с 1 дреха и ми го дава като съществуващ, но без БД явно тр да се спазват условията, но как на теб ти го дава само с едни чорапи?  Thinking

# 134

И аз исках прахосмукачка, но току що си взех поръчката от 14.12. пусната с този код и са ми пратили чантите Cry. Не са лоши, но се бях настроила за прахосмукачка Rolling Eyes

и аз съм пуснала 3 пъти кода за чантата. първата поръчка дойде с чанти да видим с другите дали няма да има прахосмукачка

Общи условия

Активация на акаунт