LaRedoute - кодове - 19

• 53 720
  • 671
  •   1
Отговори
# 135
E,дано уцелиш. Peace

Aко в утрешната поръчка вкарам и "албанци" ще я приеме ли,и дали ще важат кодове? newsm78

# 136
какво е условието на кода за 4антата сьс сосиерките ?За каква сума трябва да е пора4ката за да ти ги дадат и двете като подарак,на мен ми дава само чантата.

# 137
Цитат от първа страница: "22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Аз съм нов клиент,но и с първия код ми дава пътна чанта,а аз искам прахосмукачката.Някой знае ли защо става така,да не би да са изчерпани наличностите? newsm78

и Мелфин в другата тема спомена, че е получила пътните чанти и с трите си поръчки. и аз искам прахосмукачката  Rolling Eyes ще видим какво ще дойде, иначе и на мен ми изписва чантите и сосиерите.
днес получих чантите с него -пуснах го за експеримент дали ще дойде прахосмукачката , но уви

# 138
Момичета,няма никаква гаранция ,че ще получите подаръка за който сте пуснали код.Прахосмукачката в крайна сметка е заменен подарък чантите - тоест бонус.Доста момичета са се оплакали доколкото прочетох,че искат чантите ,а са получили нея - можете да разменяте  Peaceпреди тя се пускаше с реф.номер за 10евро и при определени условия Confused.При летните намаления всеки получаваше подарък различен от този,който е очаквал  Rolling Eyes В крайна сметка французите си решават кой подарък с какво да заменят #2gunfire/от което имат по-големи количества може би Crazy/Но пък и никой не може да каже какво ще получите при ползването на даден код.Важното е да се ползва код при всяка поръчка да не сме "капо"  Crazy yesyes
Успешни покупки на всички ви от утре  Hug

# 139
какво е условието на кода за 4антата сьс сосиерките ?За каква сума трябва да е пора4ката за да ти ги дадат и двете като подарак,на мен ми дава само чантата.
явно сосиерите са се изчерпали, защото, когато днес пробвах кода ми изписваше и чантите и сосиерите, а преди малко пуснах поръчка със същия код и ми даде само чантите.
mi6ince , нали все е подарък, така че няма как да си капо Simple Smile аз се радвам на всякакви подаръци  Mr. Green успешни покупки и на теб  Grinning

# 140
  • Стара Загора
сосиерките ги дава след определена сума/но не знам каква  Rolling Eyes/, а чантите без условие.  Peace

# 141
  • In The Middle Of Nowhere
сосиерките ги дава след определена сума/но не знам каква  Rolling Eyes/, а чантите без условие.  Peace

май 40Е беше

# 142
На мен преди 2 дена ми разрешаваше да сложа код за подарък, вчера и днес отказва, показва ми страницата с жената. Дали е само за намалението?

# 143
Добро утро момичета!
Някой има ли представа защо на страницата на сайта пише голямо SOLD и нищо не потръгва. Може би заради намалението newsm78

# 144
Заради намалението е-сайта ще тръгне в 9.00ч.,или поне се надявам.. Praynig

# 145
Тръгна то, но намелние нещо не виждам  Rolling Eyes

# 146
Има леко помръдване на цените. Поне на това което гледам от бебешкото.  Rolling Eyes

# 147
  • Шумен
При мен не действа кода за БД. Crossing Arms

# 148
Mersi i ENVIE а активни, а не ми дават безплатна доставка.Има ли условие?

# 149
А прахосмукачката възможно ли е да тежи, към 3-4 кг. или е по-лека?
Защото днес мой познат е получил кашончето от 19.11. от митница, заедно с бланка на коята на френски пише че теглото е било 6,600 кг. , а също , че е нарушена целостта, а получателят се е подписал срещу 3,800, предполагам че т.нар. прахосмукачка е "изпаднала" на някой за Нова година. Кодът за чантите ми е пратен лично. Довечера ще мога да си видя кашончето, но почти съм сигурна, че така е станало.

Общи условия

Активация на акаунт