LaRedoute - кодове - 19

• 53 722
  • 671
  •   1
Отговори
# 150
Някой да е получавал десертните чинии в сиво?

# 151
при мен действат следните кодове за подаръци 31399 и 31402 - дават един и същи подарък и 21350 - чанта цвят мед. нито един от кодовете за БД от първата страница не ми действа. ако някой е успял да пусне поръчка с БД да пише. УСПЕХ В ПАЗАРУВАНЕТО

# 152
  • Пловдив
На единия акаунт, който не ползвам имам този 54860 за БД, но никъде другаде не се хваща.
Пробвайте  Peace може пък и да стане

# 153
  • София
При мен код 66370 – 25% намаление и сак работи. Даде ми чанта, е няма намаление  Laughing

# 154
При мен сработи куфара на колелца  Peace

# 155
И при мен работи куфара с колелца Peace Работи ми и кода за шалтето - 42471, но нямам представа какви са му размерите. Знам, че го имаше някъде като линк в старите теми, но не го намирам, а тук на първа не го виждам. Някой да го е поръчвал?

# 156
Такааааа, днес ще поръчвам за сефте от Ла Редут и се чудя дали ще бъде много нагло, ако пиша някакъв код за подаръче? Имам ли право въобще?

# 157
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Такааааа, днес ще поръчвам за сефте от Ла Редут и се чудя дали ще бъде много нагло, ако пиша някакъв код за подаръче? Имам ли право въобще?

Ако ви приеме кода не би трябвало да има проблем

Искам  да разгледам хавлия за баня за мен с качулка, но не намирам дали някой може да ми помогне?

# 158
22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш, тежи около 4 кг + 20% намаление на новата колекция над определена сума дава и сосиерките - реална снимка и пак и пак - Има отказана поръчка с този код с обяснението,че кода е за подарък на нови клиенти. Трябва да има стоки (може и намалени) за поне 25 евро

22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Тези двата кода съм харесала (като за новобранци) - дали са актуални?

ДейзиГ, мерси   bouquet

# 159
22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш, тежи около 4 кг + 20% намаление на новата колекция над определена сума дава и сосиерките - реална снимка и пак и пак - Има отказана поръчка с този код с обяснението,че кода е за подарък на нови клиенти. Трябва да има стоки (може и намалени) за поне 25 евро

22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

ДейзиГ, мерси   bouquet

М и няма как да ти кажем, пробвай ги и ще разбереш. Принципно дюшека го пращат на нови потребители, брат ми го получиха и даже вече и спукаха-децата скачаха по него Sad

# 160
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Работи на нови потребители дори днес сутринта

# 161
  • София
запис

# 162
Аз си пуснах поръчка с кода за дюшека,естествено с нов акаунт на мъжо и нямаше проблеми-първият дюшек го пукнаха децата,беше голямо скачане Crazy,а на моя акаунт почти нищо не се ловеше Twisted Evil

# 163
Данке   bouquet

# 164
Привет и от мен, харесах си този код с подарък пижама -36749 – 38-40, 36757   , но ми трябва размер 42/44, знаете ли дали има такъв номер и кой е съответният код? http://img243.imageshack.us/my.php?image=pyjama10hg1.jpg

Общи условия

Активация на акаунт