LaRedoute - кодове - 19

• 53 868
  • 671
  •   1
Отговори
# 300
  • into the blue
А  заслужава ли си този подарък-sac-kaki/rose?

# 301
23574 намаля 20% от новата колекция,не можах да намеря дали е коментирано  Rolling Eyes

# 302
Кода за taillisime 22179 дава безплатна доставка и намаление 15 евро за продукти от 55 евро нагоре  Peace. Иначе е само тренча.

За 55 евро продукт на taillisime ли става въпрос или няма значение? Сумата ми е над 55 евро, но от taillisime е само7-8 евро и ми дава даже невалиден кода сега.

Коригирам се. Бях объркал кода. Даде ми само тренча пак.
Става въпрос за ненамален 1 продукт на taillisime.

Благодаря ти Hug! Сега пробвам нещо друго и ако стане ще пиша Peace.

# 303
Дай, моля те, валиден линк, че с тоя нещо не мога да си ги сложа в кошницата. И снощи беше така.

За кърпичките ли става въпрос? Ако е така мисля, че не става директно от линка да си ги вкараш в кошницата ами трябва отделно да си влезеш: Linge de maison после в Linge de toilette избираш Gants de toilette и там с всички кърпи мисля се задейства кода 61425, поне при мен е така.

Според вас това дали може да се намали още с някой код - http://www.laredoute.fr/vente-bottes-stretch-anne-weyburn.aspx?p … tegoryid=22907175  ?

Няма да можеш да ги намалиш повече.

# 304
А някой получил ли е вече куфара? Чудя се дали може да дойде по пощата или ще трябва на митница? ?  newsm78

# 305
Дай, моля те, валиден линк, че с тоя нещо не мога да си ги сложа в кошницата. И снощи беше така.

За кърпичките ли става въпрос? Ако е така мисля, че не става директно от линка да си ги вкараш в кошницата ами трябва отделно да си влезеш: Linge de maison после в Linge de toilette избираш Gants de toilette и там с всички кърпи мисля се задейства кода 61425, поне при мен е така.

За кърпичките питах, да Peace. Вкарах си ги в кошницата, обаче тц Naughty, пак нищо не стана. Аз веднъж го ползвах този код и затова сега пробвах на друг акаунт, но и там ударих на камък. Обаче е възможно да не мога, защото от този акаунт досега не съм пускала поръчка Thinking.

# 306
  • Бургас

За кърпичките питах, да Peace. Вкарах си ги в кошницата, обаче тц Naughty, пак нищо не стана. Аз веднъж го ползвах този код и затова сега пробвах на друг акаунт, но и там ударих на камък. Обаче е възможно да не мога, защото от този акаунт досега не съм пускала поръчка Thinking.

При мен 61425 и кърпите дава БД само на един акаунт от 3, и то на най-новия ми.

# 307
момичета дайте някои код за БД които да действа.пробвах няколко не става.някои ми се хващат но не ми махат доставката

# 308
момичета дайте някои код за БД които да действа.пробвах няколко не става.някои ми се хващат но не ми махат доставката

На всяка страница едно и също ли ще коментираме.
Не разбрахте ли, че по време на намаленията рядко хващат кодове за БД.Чети в темата и пробвай ! Никой не може да каже на кого какво ще  се закачи от кодовете.

# 309

Не разбрахте ли, че по време на намаленията рядко хващат кодове за БД.Чети в темата и пробвай ! Никой не може да каже на кого какво ще  се закачи от кодовете.
спокойно мамче Stop
не се нерви явно че не съм разбрала

# 310
  • Бургас
Ако обичаш, не пиши с големи букви и червен цвят!

# 311

спокойно мамче Stop

А прочете ли поне предния пост преди твоя  Whistling, не се нервя, но ми писва да чета през пост едно и също- Тези теми за какво са-да си чешем езиците или да си обменяме ценно инфо Naughty. Достатъчно информация има за такива като теб на готово! Направете си труда поне да я смелите !

# 312
.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 13:24 от alek07

# 313

спокойно мамче Stop

А прочете ли поне предния пост преди твоя  Whistling, не се нервя, но ми писва да чета през пост едно и също- Тези теми за какво са-да си чешем езиците или да си обменяме ценно инфо Naughty. Достатъчно информация има за такива като теб на готово! Направете си труда поне да я смелите !
да прочела съм.по принцип само това правя в тази тема чета.един път да пиша и се намери ти #Crazy.на мен пък ми омръзна от такива нерваци като теб

# 314

...

desislava306, много ти благодаря - успях да пусна кърпите с кода по описания начин и да спестя от семейния бюджет  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт