LaRedoute - кодове - 19

• 53 859
  • 671
  •   1
Отговори
# 315
момичета дайте някои код за БД които да действа.пробвах няколко не става.някои ми се хващат но не ми махат доставката

На всяка страница едно и също ли ще коментираме.
Не разбрахте ли, че по време на намаленията рядко хващат кодове за БД.Чети в темата и пробвай ! Никой не може да каже на кого какво ще  се закачи от кодовете.
спокойно мамче Stop
не се нерви явно че не съм разбрала

А прочете ли поне предния пост преди твоя  Whistling, не се нервя, но ми писва да чета през пост едно и също- Тези теми за какво са-да си чешем езиците или да си обменяме ценно инфо Naughty. Достатъчно информация има за такива като теб на готово! Направете си труда поне да я смелите !
да прочела съм.по принцип само това правя в тази тема чета.един път да пиша и се намери ти #Crazy.на мен пък ми омръзна от такива нерваци като теб
Като ти е писнало,върви си задавай въпросите на друго място. По-спокойно ако обичаш. На всяка страница се коментира БД ,следователно не си чела Naughty

# 316
Moмичета, в темата за поръчката една мама беше писала, че като пуснала поръчка с кода за тренча, получила известие, че поръчката ще се обработва ръчно... newsm78
Сега ме е страх да пусна с кода за тренча...да не ми анулира поръчката.... Rolling Eyes
А кода ми се хваща иначе...до преди 2 дни даваше, че тренча ще е наличен след 12 седмици, а от снощи е наличен...

# 317
Никъде не видях на колко е намален фотоапаратът??? Praynig

# 318
  • София
На 25 евро.

# 319
Привет на всички  Hug Ето каква реална снимка на куфара са пуснали в единия сайт  Grinning

# 320
  • София
Мерси, mamaB!   bouquet
Симпатично изглежда, моята вчерашна поръчка я пуснах с този куфар.

# 321
ми добре изглежда, благодаря за снимката

# 322
То май масово са с този куфар,че друго много,много не се хваща  Crazy
не че от снимката се вижда добре  как изглежда точно Joy

Някой беше казал,че е пуснал онзи комплект с рамката за снимка и свещите.Дали го получи да сподели заслужава ли си?

И сега виждам,че пак са пуснали кодовете за онази жилетка taillissime,която никой не получи лятото Wink Дано друг да не ме е изпреварил тук  Grinning
31275- 42/44,31283 - 46/48,31305 - 50/52,31313 - 54/56 - жилетката и при 59Е от новата колекция пролет /лято 2009 - БД

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:52 от mamaB

# 323
  • София
А 68012 - пътна чанта – каки-розе, каква точно чанта беше? Мисля, че в една по-предна тема някой беше писал, че вместо нея получил чантата с жирафа... Някаква идея?

# 324
Какво означава подарък VALISE?

# 325
Момичета,може ли един код  да се праща два пъти от един акаунт?

# 326
  • София
Не се нервете момичета - намаленията по принцип трябва да са удоволствие - не да си късаме нервите  Laughing

# 327
Какво означава подарък VALISE?

Преводача ми го превежда чанта.

Момичета,може ли един код  да се праща два пъти от един акаунт?

По принцип не, но за merci някой беше писал, че става.

# 328
Десертните чинии два вида ли са, в основната тема бяха дали линк на едни, нещо кафяво и червено ми се видяха цветвете. На един от акаунтите ми и работят и двата кода за десертни чинии, но изписва само gris.

# 329
Момичета, позволявам си да си повторя въпроса...Моля, ако някой е пускал поръчка днес с код тренч да ми отговори. Praynig

Moмичета, в темата за поръчката една мама беше писала, че като пуснала поръчка с кода за тренча, получила известие, че поръчката ще се обработва ръчно... newsm78
Сега ме е страх да пусна с кода за тренча...да не ми анулира поръчката.... Rolling Eyes
А кода ми се хваща иначе...до преди 2 дни даваше, че тренча ще е наличен след 12 седмици, а от снощи е наличен...

Общи условия

Активация на акаунт