LaRedoute - кодове - 19

• 53 851
  • 671
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Десертните чинии два вида ли са, в основната тема бяха дали линк на едни, нещо кафяво и червено ми се видяха цветвете. На един от акаунтите ми и работят и двата кода за десертни чинии, но изписва само gris.
На тези в сиво май не им се е появявала снимка
Ако поръчката ми от 10.12 благоволи да дойде ще снимам

# 331
  • Хасково
То май масово са с този куфар,че друго много,много не се хваща  Crazy
не че от снимката се вижда добре  как изглежда точно Joy

Някой беше казал,че е пуснал онзи комплект с рамката за снимка и свещите.Дали го получи да сподели заслужава ли си?

И сега виждам,че пак са пуснали кодовете за онази жилетка taillissime,която никой не получи лятото Wink Дано друг да не ме е изпреварил тук  Grinning
31275- 42/44,31283 - 46/48,31305 - 50/52,31313 - 54/56 - жилетката и при 59Е от новата колекция пролет /лято 2009 - БД

Ейй и този код не ми се хваща
Вчера пуснах със куфара Simple Smile
А днес със десертните чинии Simple Smile

------------------------------
МерСедес не е нужно да отговаряш на alek07 за код за БД Simple Smile Какво толкова е станало сега .. той като гледам всички нещо питат.. !!
Да не обращаме темата в чат Simple Smile

# 332
Какво означава подарък VALISE?
Това е въпросният куфар.

# 333
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, позволявам си да си повторя въпроса...Моля, ако някой е пускал поръчка днес с код тренч да ми отговори. Praynig

Moмичета, в темата за поръчката една мама беше писала, че като пуснала поръчка с кода за тренча, получила известие, че поръчката ще се обработва ръчно... newsm78
Сега ме е страх да пусна с кода за тренча...да не ми анулира поръчката.... Rolling Eyes
А кода ми се хваща иначе...до преди 2 дни даваше, че тренча ще е наличен след 12 седмици, а от снощи е наличен...

Амо освен да рискуваш и да го поръчаш мисля, че никой не може да ти каже със сигурност какво ще стане, всичко е мн относително ... ако на някой му анулират поръчката, на друг може да не ...

Леле представям си как ще почнат да валят куфари като порой след тези намаления  Laughing

# 334
То май масово са с този куфар,че друго много,много не се хваща  Crazy
не че от снимката се вижда добре  как изглежда точно Joy

Някой беше казал,че е пуснал онзи комплект с рамката за снимка и свещите.Дали го получи да сподели заслужава ли си?

И сега виждам,че пак са пуснали кодовете за онази жилетка taillissime,която никой не получи лятото Wink Дано друг да не ме е изпреварил тук  Grinning
31275- 42/44,31283 - 46/48,31305 - 50/52,31313 - 54/56 - жилетката и при 59Е от новата колекция пролет /лято 2009 - БД

За тази жилетка трябва да си поръчаш нещо от taillissime ли?

# 335
Аз токущо пуснах поръчка с втория код за надуваемия матрак, и сосиерките към него ми излезнаха. Една поръчка и два подаръка! Дано и да дойдат!  Praynig

# 336
  • София
А 68012 - пътна чанта – каки-розе, каква точно чанта беше? Мисля, че в една по-предна тема някой беше писал, че вместо нея получил чантата с жирафа... Някаква идея?
С този код получих това http://i42.servimg.com/u/f42/12/42/04/99/img06610.jpg.

# 337
Аз токущо пуснах поръчка с втория код за надуваемия матрак, и сосиерките към него ми излезнаха. Една поръчка и два подаръка! Дано и да дойдат!  Praynig
кой код точно

# 338
С 23159 дава и сосиерки!
Някои може ли да помогне да намаля тези маратонки още малко!
 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8065187& … ue&ksource=-1

# 339
Предполагам с този знак Нищо не можеш да правиш по цената Simple Smile

# 340
Използвах днес по обяд тоз код, и се задейства за надуваемия дюшек - 22594, а сега като влизам да си направя поръчката, ми го няма, на какво може да се дължи и какво да направя за да имам пак тоз надуваем дюшек, че много ми хареса?  newsm78 Ако не става, кажете кой код да позлвам, моля че ми е за първи път, поне да е нещо което си струва и вие сте получавали да ме ориентирате. Гледах на първа страница, ама не знам кой код да напиша.

# 341
  • Варна
Открих един код 32492, за който пише, че дава БД, приема ми го, но не мога да открия какво е условието, за да даде БД. Някой да го е ползвал?

# 342
Открих един код 32492, за който пише, че дава БД, приема ми го, но не мога да открия какво е условието, за да даде БД. Някой да го е ползвал?

И аз питам Praynig

# 343
Може ли някой да ми разясни? Praynig
Вчера пуснах поръчка с кода за десертните чинии- 27448.
Днес си гледам в пощата, че поръчката ми е приета, но няма отразен никакъв код. Случвало ли ви се е и на вас?

# 344

И аз питам Praynig
това не беше ли за SoHome - да има техен продукт в кошницата  newsm78

vok  в потвърдителния мейл би трябвало отделно и под поръчаните артикули в отделна графа да е посочен  подаръка  Rolling Eyes Друг е въпроса дали и какво ще получиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт