LaRedoute - кодове - 19

• 53 817
  • 671
  •   1
Отговори
# 390
Ti.ff.any
мини
  Re: LaRedoute - кодове - 19
« #304 петък, 09 януари 2009, 12:17 »  

--------------------------------------------------------------------------------

А някой получил ли е вече куфара? Чудя се дали може да дойде по пощата или ще трябва на митница? ?  

Този куфар го получих днес на пощата
Шежи около 1.300кг.
Но какво беше учудването ми кото видях че са ми пратили само куфара ,а поръчката ми я няма Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesБеше само едно нещо,няма как да са объркали!!!Направо съм втрещена. #CrazyМоля ви помогнете!Кажете какво мога да направя.За първи път ми се случва подобно нещо.Не знам френски...писмо ли да им пиша ...какво...
Моля помогнете.
Благодаря предварително  bouquet

А куфара...как е ? Става ли ? Ако го и снимаш Hug

Щом като са ти изпратили само куфара,останалото ще получиш по-късно и най-вероятно е за митница. Поне при мен така се е получавало  Peace

# 391
Извинявам се ако е коментирано,но сега пробвах всички кодове за чанти (дамски,че пътни имам вече доста  Laughing ) и само тези ми се хващат:
41912 - sac noir Borsa nera
41920 - подарък чанта черна
като и на двата ми пише sac à main !Някой има ли снимка на тези,еднакви ли са?
Благодаря предварителнО!  bouquet
мисля, че е това http://img519.imageshack.us/img519/2246/sacblacktendanceredoutexs6.jpg

много искам тази чанта, а кода за нея не ми захапва. сигурни ли сте, че с тези два кода е тя?   bouquet ( дано да е тя, дано да е тя  Laughing )

# 392
С 41920 е тя със сигурност

# 393
Момичета ,има ли някой излишни пътните чантите с кодове : 22578,22624,23132 /тези които доидоха вместо прахосмукачката/ ?

# 394
Новата колекция с нищо ли не се намаля? Поне аз не успявам   Crossing Arms

# 395
здравейте искам да попитам някой знае ли защо като въведа код за намаление го приема а няма никаква промяна в сумата Thinking newsm78   и да ми кажете ако може някой  код за по-интересен подарък защото тези които виждам са само за чанти и сервизи  Sad
днес ще пускам поръчка

# 396
  • In The Middle Of Nowhere
Новата колекция с нищо ли не се намаля? Поне аз не успявам   Crossing Arms

Аз това също се питам, има хубави нещата от новата колекция, но може би още няма кодове за тях?

# 397
26859 - код за новата колекция пролет-лято, намалява с 25% два артикула с безцветна цена и дава подарък сак. Офертата беше дадена някъде по-напред в темата, има снимка на сака

# 398
знаете ли дали кода за фотоапарата  действа току що го видях и го въведох в поръчката но не действа в смисъл приема го но не се появява в поръчката като матрака даречем някой знае ли нещо моля ви помогнете 

# 399
С 41920 е тя със сигурност
страхотно!  Grinning благодаря ти!   bouquet

# 400
На някой пристигна ли му матрака, от поръчките през декември?

# 401
аз се отказах от фотоапарата ще взема матрака дано да е така хубав както всички пишат  Simple Smile

# 402
Момичета имам нужда от помощ
Какво значи да ти приеме кода а да не отрази нищо
няма и червен надпис нито го отхвърля нито намаля цената нищо не става

# 403
да и при мен е така с кодовете за намаления. и се питах същото като теб. няма  никаква промяна макар че го приема кода Sad

# 404
 Praynig моля някой да ни помогне    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт