LaRedoute - кодове - 19

• 53 811
  • 671
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
стоките не отговарят на условията на кода...това означава да ти приеме кода (да няма червения надпис) но да не реагира нито на намаление нито на БД нито подарък...

някои от кодовете имат условие например БД над 40 е или да има артикул например от колекцията на Талисме и т.н

в случай че приеме кода но не действа на  това което си избрала по - хубаво го смени с друг...има кодове които действат само на нова колекция , без зелени и червени цени, други които намаляват само на Prix mini ...всяка оферта с код получавана на мейла има подробно описание отдолу до кога е валидна и на какво действа или не действа  Hug

# 406
  • София
Крисси, и аз имам такъв код)))
Mon code offre spéciale 68470
и ми е изброено абсолютно същото като при теб.

Момичета помагайте ни с този код за какво е, моля ви.

Май обаче пише, че офератат е валидна до 22 декември 2008, т.е. вече не важи ли този код?  newsm78

Аз го ползвах този код на 02.01,за да пусна поръчка с масата за игра за една позната.Тогава не беше изобщо намалена и с кода успях да я смъкна на 32,25 евро.С merci се оказа по-неизгодно-34,50 евро,а и го бях ползвала скоро.Дано не ми откажат поръчката,и аз видях,че е валиден до 22 декември  Rolling Eyes

# 407
някой знае ли код който да намаля стоките от каталога който изпратиха почти на всички  Praynig

# 408
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета имам нужда от помощ
Какво значи да ти приеме кода а да не отрази нищо
няма и червен надпис нито го отхвърля нито намаля цената нищо не става

Ами значи не спазваш някои от условията на кода!

пп: видях, че wb е отговорила по-подробно.

# 409
На някой пристигна ли му матрака, от поръчките през декември?

да, потърси по-нагоре

# 410
  • Разпиляна във въображението
някой знае ли код който да намаля стоките от каталога който изпратиха почти на всички  Praynig

Ако говориш за книжния каталог в момента голямата разпродажба е точно на тази колекция.

# 411
Как ви го пращат тоя каталог? С поръчката или просто така отделно?

# 412
моля ви помогнетеееее
цял ден не мога да намеря код който да действа
дайте моля ви нещо с хубав подарък от първата страница съм изпробвала вече почти всички кодове
 #Crazy

# 413
намерииииииииих
този код 22667 пише че дава покривки, салфетки и помпони някой получавал ли ги е дали са добри  newsm78

# 414

Ако говориш за книжния каталог в момента голямата разпродажба е точно на тази колекция.
да за него говоря сложих 3 неща по референт ни номера но и трите не са намалени затова исках с код да ги намаля

# 415
  • Варна
Момичета, на този пък какви са му условията?
59978 -БД + cadeau service MOKA 4 tasses+sous tasses
Захапва ми, но нито подарък ми дава (а много ги искам пустите чаши), нито БД.

# 416
Откъде го взе да видим какво пише?

# 417
  • Варна
От първия пост... Confused

# 418
извинявам се за спама - petia831 изчисти си кутията,за да могта да ти отговоря

# 419
На някой пристигна ли му матрака, от поръчките през декември?
meril,аз го получих тази седмица   Peace Да не се повтарям....на стр.15 съм го коментирала и съм пуснала и реални снимки.Различен е от първия,който пращаха.Явно след изчерпването му,са заредили друг модел  Wink

Общи условия

Активация на акаунт