ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 13

• 64 538
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Филипа,и при мен имаше този проблем.Но по препоръка на Вали,запо4нах да пия веднага вит Е400,по 1 на ден,и ходех на църква.На следващия преглед нещата бяха мн добре.Успех!

# 691
Имам вяра , радвам се за теб и за това че нещата се развиха по най-добрия начин за теб . Сега остана най-трудното наистина , но ти бъди спокойна и се глези , теб и ембриончетата  Hug

Филипа , надявам се че нещата ще потръгнат  Praynig Praynig

# 692
  • София
Filipa, кураж, момиче! И 4-5 яйцеклетки да извадят, важното е да са качествени. Колкото си по-спокойна сега, толкова повече можеш да си помогнеш. Витамин Е също няма да ти навреди. Стискам ти палци!  Praynig

# 693
Благодаря ви, момичета. Мъжът ми обиколи всички аптеки и за мой късмет е купил витамин Е400, не знаех че ще се окаже проблем намирането му. Надявам се наистина да не е късно за него.Ще се опитам да бъде спокойна и се надвам на чудо. Благодаря ви още веднъж и лека вечер. Отивам за поредната доза пурегон, че мъжа ми чака с инжекцията в ръка Simple Smile

# 694
Гугутки златни , във вторник съм в парламента .Хайде да нахвърляме малко критерии - как да се кандидатства във ФОНДА.Давайте предложения, коя какво мисли или и се иска и да видим колко мога да натисна там

# 695
 Hug
Успех Филипа!

# 696
  • София
marinex, страшна си! Браво на теб!   bouquet
Моето предложение е да се направи някакъв въпросник.... мм, не звучи много добре тая дума, ама друга сега не ми идва. Имам предвид кандидатите да попълват данни за себе си, включително от колко време са опитите, какви изследвания са правени, какви са резултатите от тях, в коя клиника са лекувани, правени ли са до сега АРТ-процедури.... Ей такива неща. И ако трябва, някаква бележка от лекуващия лекар, в смисъл, че наистина двойката има нужда от ин-витро. Айде успех и дано и други момичета се включат!  Hug

# 697
Маринекс,аз съм против да се търсят пари под всякъкви форми и  после да ги връщат хората!
От кой се намират 2000-3000 лева на заем?
Кога да му кажа ,че ще ги върна?
Мисля ,че не е редно и по друг принцип.
Копувам лекарства за 2500 лева,както се предлага .Вземам фактира и ми я осребряват.Но,аз изразходвам примерно само за 1800.Другите ги продавам и съм 700 лева напред от държавата.
А на този, който му отиват 3000-3500 за стимулация?
Нещо трябва да се измисли.
Незнам дали  ми разбра идеята!
1.Не мисля ,че е редно да попадът пари в пациенти,да се отчитат фактури.Клиниките и държавата!Това е!
2.Също и клиниката която съм избрала ,тя да ми подготви документите!
3.Фирмата доставчик да предлага лекарствата на цена не по-висока/от 5%/ от съседните нам гранични страни.
4Ако сумата  /цялата се превежда на клиниката /след всеки преглед,изследване ,инжекции да има подпис и накрая  да има двустранен протокол .

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 20:34 от Vali :)

# 698
Много спорни неща има в проекта, но за съжаление бюрокрацията е голяма. Ако всички имаме съвет и не лъжем, няма спекулации ще се избере най-добрия за нас вариант. Но МЗ месля, че няма да се съгласи напълно и ще се търси златната среда. Дано не приемат само нещо, което няма да работи на практика и да се чака с часове.

# 699
Чета всичко и разбирам какво имате в предвид.Съгласна съм с написаното до тук . Hug Продължавайте , аз си водя бележки и ще им сипя здраво във вторник. #Cussing out Писна ми от тез моми от зачатие.Направиха много , но дори нямаха идея , че ще се гласува в четвъртък и то защото яко си излях всичко в Министерски съвет във вторники още вечерта ми се обади депутат от парламента и шепнешком ми каза кога ще се гласува и че имаме шансове.От МЗ са имали намерение да ни орежат .

# 700
Аз имам много идеи и все в различна посока.
Дано сте ме разбрали.
Те са на база опитът ми до момента.
Дразнех се, когато някой ме праща в определена аптека или лаборатория.
Беше ми приятно,когато виждах всичко в ред и последователност.

# 701
Чета всичко и разбирам какво имате в предвид.Съгласна съм с написаното до тук . Hug Продължавайте , аз си водя бележки и ще им сипя здраво във вторник. #Cussing out Писна ми от тез моми от зачатие.Направиха много , но дори нямаха идея , че ще се гласува в четвъртък и то защото яко си излях всичко в Министерски съвет във вторники още вечерта ми се обади депутат от парламента и шепнешком ми каза кога ще се гласува и че имаме шансове.От МЗ са имали намерение да ни орежат .
маринекс, ти коя си всъщност?Нали се сещаш, че ако не бяха"момите от зачатие", щяхте да видите безплатни процедури през крив макарон.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 03:14 от ketti

# 702
Момичета, моля ви! Няма нужда да си кичим медали, да се сочим с пръст или подскачаме обидено.
Едно хубаво начинание е на път, да не помрачаваме радостта на толкова двойки с дребни интриги. Кой какво направил и защо... Браво на всеки ангажиран по един или друг начин!   bouquet

# 703
  • The QC to be!!!
Лелеееее, вие кога успяхте да напишете такива романи? Не спите ли? На работа не нодите ли? Hug Ох, какви сте ми писателки  Hug
ИМАМ ВЯРА  newsm44 newsm44 newsm44 супер новинки, и ембриончета Hug Аз не бях в къщи тези дни, и само от горе от горе прочетох до тук "романа" от последният път, но много се зарадвах на новинките ти, и нищо че не можах да чета последните 3 дни, стисках палци до посиняване, и изпотяване. Сега умната и чакаме резултатите преди Св. Валентин, да потвърдат че на есен ще се гушкате с  baby_neutral или повече от едно, каквото дал Г.....  Praynig Hug
Филипа, дано да продължите с тази стимулация, и нище че само единият яйчник реагира, да извадите качествени биячи. Аз и преди писах няколко пъти, но и сега ще се повторя, виждам че си отскоро във тази темичка, и няма да те връщам назад да четеш всичко. При моят 1 опит, имаше една мадама, на нея и бяха предложили да прекратят стимулацията защото не е беше образувала почти никакви фоликули. Не съм сигурна за възрастта и, но към горните 30. Тя се заинати, и продължи. Извадиха и само едно бияче, то се оплоди, и в деня на трасфера и, даже се беше разделило на две. Та така, не е важно колко са, а дали са биячи нашите яйчица. Едно да е, но да е супер. Стискам ти палци и  Praynig, и не се притеснявай толкоз, по спокойно го карай! Hug
Зази ти до къде стигна?
Деннива, браво на борчетото ти, нищо не се знае, лекарите много не обичат да дават прогнози, и то е защото живота ги опровергава, може и още едно чудо при теб да стане, и второто бебче да продължи да се разивива на пук на всичко  Praynig Hug
Ето го и моят отчет NaughtyHeart Eyes дойдоха резултатите от биопсията, добри са  Grinning newsm68 newsm44, продължаваме с нашият 3ти, дано последен и успешен опит за бебче  Praynig Тази седмица ще ходя да се видя с доки, дала съм му няколко идеи, оказа се че това което съм му пратила е от неговият бивш професор, който го е учил. Някакъв протокол, който помагал да са по качествени биячите, който се прилага при такива инатчета като мен, дето са носачки, но не и квачки.  Blush И ще го чуя колко е разочарован от кръвните ми Sad Но аз нищо не мога да направя по този въпрос. Сетих се за едно инфо, че колкото е по ниско Е2, толкова е по лесно да се стимулира, и си мисля че този път може би няма да си слагам толкоз много ФСХ (450 единици/ден при 2-ият, и 600ЕД/ден-1ият) Praynig се поне това да е така.
Кюбит вие до кога ще си почивате?
Аз напълно поддържам изказването на Кюбит за добрият тон, и да не се сърдим една на друга, ако мненията ни не съвпадат Wink Нали знаете какво е писал Алеко "Разни хора, разни идеали". Тук казват "diffrent folks, different strokes". Все едно и също, казано по друг начин, има голямо значение обаче.  Hug

# 704
Съгласна съм да запазим добрия тон.Не мисля, обаче че трябва някой да ни нарича"момите от зачатие", дори  и той да е един от нас.Маринекс, ако имаш нещо да казваш, влезни в Зачатие и го кажи.Много ще се радвам, ако правиш нещо за двойките със стерилитет, но го давай малко по-скромно.
Моля те, не си приписвай чак такива големи заслуги, може и да си ги постигнала , но ние не знаем, кажи да ги чуем.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 03:39 от ketti

Общи условия

Активация на акаунт