ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 13

• 64 526
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Сияна_42, 4 страници назад писах на едно друго момиче, как протича в най-общия случай една стимулация. Разбира се, при всяка жена е индивидуално, но поне ще добиеш представа.
За първи ден от цикъла се смята деня, в който имаш пълно течение, а не зацапване, преди 12ч вечерта. Обаждаш се на лекаря, отиваш на преглед - ултразвук и хормони - на 2-ри или 3-ти ден, зависи кога те извика, обикновено на 3-ти. Щом те вика в началото на цикъла, значи по всяка вероятност ще си с къс протокол, което значи, че на 3-5 ден започвате стимулацията с каквото е преценил.
Давам ти ориентировъчни дни, защото при всяка жена и при всеки цикъл е различно.
Стимулацията ще ти обяснят как ще протече, биеш си инжекции, определени единици от препарата и ходиш пред ден-два на преглед, както прецени лекаря.

Това е в най-общи линии. Не се притеснявай!!!  Hug

Имам вяра, много се радвам за теб!  Heart Eyes Филипа, ще успееш и ти!  Peace Бейби, добре, че се появи, мислех те вече. Страховна новина за резултатите!  Party Сега какво следва. Денива изчезна май...
На всички пожелавам много късмет и да не спират да вярват!  Heart Eyes

Не е ли време за нова тема?  newsm78

# 736
  • София
SIANA_42, искам да ти пожелая успех. В добри ръце си, от теб се иска само да слушаш лекаря. И спокойствие, това е много важно. Ако имаш въпроси, ще ти отговорим. Късмет!  Peace
Лора33, много весело звучиш, което е чудесно. Само така! А и постижението ти е супер, наистина дано се развиват добре ембрионите и всичко ще бъде наред!  Hug
kriss2000, аз също след трансфера имах нещо като топли вълни, особено нощно време, това е нормално. Моля те, не се шашкай. Стискам палци да не се разболееш. И на мен ми казаха да не си променям начина на живот, само да не се претоварвам и да не вдигам тежко. Аз си излизах, шофирах, ходих на пазар, срещах се с приятелки... И кафенце пиех, по 1-2 на ден. Най-важното е да си спокойна, да се разсейваш с нещо, а не постоянно да мислиш дали се е получило.  Grinning

# 737
Здравейте момичета! Пиша ви, защото чудеса наистина се случват особенно при постоянство в лечението и добри лекари. Аз имах девет години първичен стерилитет, преди пет години установиха, запушени тръби и ми направиха пластика и на двете и слава богу беше успешна, после мъжа ми оперираха от варикоцеле. Последва надежда ,чакане и после осем инсеминации, докато стигнем до следващият етап ин витро. Нямахме търпение да чакаме дългият път дали ще ни отпуснат лекарства и с трудности събрахме пари за процедурата. Няма да ви описвам разочарованието когато разбрах че имам кухи яйцеклетки при пункцията. За щастие в стаята бях с момиче което имаше успешен трансфер при положение че при първата и стимулация е била в моето положение. Посъветваха ни да изчакаме месец и да пробваме пак. Сменихме лекарствата и наистина имаше ефект, три яйцеклетки, като две от тях се оплодиха. Последва чакане, но за моя жалост бях много напрегната, случиха се куп неприятни неща и нищо не се получи. Знаете ли стреса и негативизма наистина могат да провалят ин витрото. Нужни са много положителни емоции или поне липсата на негативни. После подадохме документи за лекарства, одобриха ни и зачакахме септември за нов опит. През това време просто се възродихме с мъжа ми, отдадохме се на семейство ,работа ,пътуване. След четири месеца ми закъсня и се оказа че съм бременна. Бях чела,че след ин витро се случвало, но вече какво ли не бях чела. Сега в началото на март чакам момиченце, моля се да е живо и здраво, защото притесненията да знаете момичета, се увеличават след установяване на бременността Laughing  Стискам ви палци и наистина психиката и настройката е много,много важна. Най хубавите бебета ви желая

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 18:00 от nereneia

# 738
Здравейте!Имам един прозаичен въпрос,който ме е хвърлил в мисли.Моля ви ,кажете,може ли да пия кафе и да се храня утре сутринта,преди да са ми взели кръв за Е2!?
Спокойна и приятна вечер!

# 739
Здравейте!Имам един прозаичен въпрос,който ме е хвърлил в мисли.Моля ви ,кажете,може ли да пия кафе и да се храня утре сутринта,преди да са ми взели кръв за Е2!?
Спокойна и приятна вечер!

да,може!Аз си пиех кафе,и си хапвах.Успех!

# 740
 nereneia , благодаря ти, че разказа историята си. така ни даваш кураж, че наистина всички ще успеем рано или късно.  Hug
желая ти лека бременност и здраво бебче на финала.

# 741
Някой си смени ника.На късмет да ти е И.В. Wink
Хайде сега само почивка,серияли  ..... Hug

# 742
аз сам малко нередовна , нооо няма как:( Цикалът ми е окло 30-35дни винаги е различен но това е от самото начало Rolling Eyes винаги съм го казвала на гинеколога когато съм била на преглед и той не го отчита като аномалия. когато правя тест стремя се да не пия водапоне 1,5 преди това , правя теста около 14,30 4аса ( незнаех кога трябва) . Алкохол непия а цигарите максимум 1 до 2 на ден

# 743
кюбит, много ти блаодаря за инфото кървя около 5 дни като първите 2 са най-обилни. мисля оба4е 4е наистина съм сгрешила зашото започнах от 14 ден на цикъла ми
тъй като той е по продължителен
и на кутиите така пише newsm78

# 744
продължавам да се тествам. купих си тестове наедро

# 745
 nereneia твоята история ме трогна толкова дълъг път си извървяла и през много трудности си минала, но слава богу вече очакваш своето слънчице. Напълно съм съгласна с теб, че стресът и негативизма обричат на провал инвитрото, защото го изпитах и още не мога да се възстановя и най-вече не мога да си простя.
Пожелавам лека бременност и много щастие на финала!      

# 746
Надежда винаги има,много ти благодаря за бързия отговор!Благодаря за пожеланието и на теб много,много успех! Hug

# 747
nereneia много се радвам за теб! Пожелавам ти успешен завършек на борбата и щастлива бебка!
Линда, за всеки случай не пий кафе, може освен Е2 да ти изследват и пролактин. Толкова ще издържиш без кафенце. Хайде и успех! Чакаме хубави новини  Hug
an44eto не се ли подтискаш така като непрекъснато правиш тестове?  newsm78
Zumbul няма непростими неща. Гледай напред мила и не се обръщай назад. Вярвам в успеха ти и  Praynig за него  Hug

# 748
Хей мацки, някой ще се усмели ли да пусне нова тема или аз да задействам моя късмет? Утре ми е трансфера и мисля че ще е късметлийска, ама както кажете. Hug

# 749
Хей мацки, някой ще се усмели ли да пусне нова тема или аз да задействам моя късмет? Утре ми е трансфера и мисля че ще е късметлийска, ама както кажете. Hug

ЕЕ,браво Лора33, успешен трансфер утре Peace
Пускай нова теми4ка,за да се впиша веднага след теб,да ми е на късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт