КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 434
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами аз не съм снимала нищо.Embarassed А и батерията на фотоапарата даже не заредих.

# 121
  • София
И ние не сме се снимали. Ани и приятелчето показаха някакви снимки от заведението, но на неговия лаптоп.
Телефона ми прави много хубави снимки, но не мога да намеря да купя кабел за да ги качвам на комп. Където попитам за кабел за Панасоник и ме гледат като извънземно.  А апарат не ми се купува, че като попадне в ръцете на Ани ....

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ние снимки от кръчмата имаме , но още не са ми пратени.
Краско има , но са на техния комп.
Така , че за сега нищо нямам.  Laughing

Айша , може да ги качиш снимките с блутут , не само с кабел.  Peace

# 123
  • София
    Чакам си гостите,всичко е готово и сега пия кафенце.Аз нямам снимки от новогодишната нощ,но и да имам не мога да побликувам на Вики-забранено ми е.Надявам се и днес да свалят детенце за 1-2 часа в хола.Нали се сещате,че много обичам да ми идват гости-тогава и Вики е с нас.
     Хайде,довечера пак съм с вас.

# 124
  • София
Жабке, знам че може, но тел. има само инфраред. Той е някакъв много странен Панасоник, с много хубава камера, рядко се среща в Б-я. На Ани го бяха купили нов преди 2г. и тя за 1 месец го изподра, загуби му задния капак - ужас. И накрая ми го прехвърли. Нищо не пази диването, от бебе е така.
Яге, приятно изкарване с гостите.

# 125
  • Кубрат/ Пишурка

Моите можете да видите на линка на предната страница:Аз пак съм в ролята на готвачка.
Изпратих си детенцето!Може би най-хубавото през миналата година беше,че често си бях с внучетата!И сега завърших старата година с внучета и я посрещнах така (макар и с едното).Толкова е хубаво да си с децата!Често са неочаквано оригинални и изненадващи.Снощи,например, Крисито прекали с компа и майка му му казва:"Стига стоя пред компютъра!Нали знаеш,че често влизат в него вируси.Ще вземе някой през слушалките да ти влезе в ушенцето(сега са на тема бактерии и вируси).И нашият оставя веднага слушалките и застава ребром пред дядо си.Той се чуди какво да прави,а малкият го моли:"Виж,дадо,дали са ми влезли вируси в ушенцето!"Дядо му,сериозен:"За сега май само един подскача вътре,ама като се навечеряш и се наспиш,той ще умре."Цяла вечер после без да седне пред компа.Е,тази сутрин докато си отвори очите пак беше тук,но за кратко.

# 126
янче,много ти си е хубава ролята/на готвачка/ Grinningважно е да я изпълняваш добре,защото има хора с" артистични заложби",но не им се отдава тази роля пък и не искат да я играят!а твойте хора сигурно са много доволни от реализацията ти в тази роля Hug

# 127
  • Кубрат/ Пишурка

Вярно е ,Мери!До сега никой не се е оплакал (пък и само да посмее!) hahaha hahaha hahahaШегата настрана,но мисля,че готвенето ми се удава,пък и винаги съм готвила с удоволствие.Мойта половинка не яде два пъти от една храна,затова готвя всеки божи ден и не ми тежи.

# 128
За много години дружки,
все така да сме здрави и щастливи през новата година.Тук нета в Габрово ни играе някакви мръсни игри и бързам да пиша.Колко пъти исках да ви честитя и тъкмо напиша и хоп изчезне.Но сега поне от 1 час всичко е наред.
Така че всички много ,много ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
На всички и вашите семейства от цялото си сърце желая много здраве,по малко проблеми и само радости.На мен ми се падна от баницата работа в къщи и в дома(що ли не съм учудена)
на мъжо парата и цяла година купони,на Кали нова кола,а на майка ми мързела.

# 129
  • София
Деси, и на тебе всичко хубаво.
Девойки, Танита нещо ми се губи. Вярно, че са много хора на 1 комп. ама изобщо да не се обади - не е характерно за нея. Някой  чувал ли се е с нея?

# 130
Здравейте, дами! И аз да се разпиша за лека нощ! Ходихме да честитим новата година на свекърва ми и свекър ми. Сега пак сме разпуснали край масата и чакаме Сънчо да ни забере към леглата. Желая на всички Ви спокойна нощ и бодро утро!

# 131
  • София
    Изпратих си гостите.Бързаха,че им замръзнало казанчето на тоалетната-да го размръзват.Къщата в която живеят не е измазана отвън и всяка стая се отоплява по отделно.Но сами пожелаха да живеят в къща,заради кучето.
    Вики беше с нас почти 2 часа.Много е сладичка,научила е нови думи,променя се с всеки изминал ден.Аз съм много щастлива, защото всички бяха при мен-това са ми най-скъпите дни.
    Танитка вероятно е събрала всички около трапезата и само готви и принася,а децата са окупирали компа.

# 132
ЯЖКЕ,много се радвам,че си прекарала добре следобеда.наистина най-хубавото на тези празници е,че семейството се събира. Hug

# 133
  • София

Добър вечер,лека нощ Hug/color]

# 134
  • София
    Лека нощ и приятни сънища!http://vbox7.com/play:ebd9ec95

Общи условия

Активация на акаунт