КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 434
  • 447
  •   1
Отговори
# 105
  • София
      Добро утро момичета! Мери,благодаря за кафенцето.И аз сега пия кафе и после ще слизам в кухнята-днес съм намислила да направя пак питка,пържолки и млечна баница.Ще идват Софи и Коце и ще се съберем пак всички.Снощи уж гледах телевизия,но така и съм си заспала без да ви кажа лека нощ.А днес станах в 9ч.- какво е това спане не зная,но ми се случва много рядко.
     Момичета лек ден,изпълнен само с положителни емоции!

Мери,сега видях,че си писала.Новогодишната феичка прилича много на баба си.Много е сладичка-да я намачкаш и за мен! Видях една хубава мацка с детенцето си-да не казваш,че ти е внучка!

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 10:19 от baba iaga

# 106
  • София
Добро утро.
И аз нещо се успивам - до 8.00 си спя тия дни. Чак не  ми се мисли как ще ходя на работа от понеделник.
Изпихме кафето, изпратих Пламен на работа. Ани още спи от 8.00 снощи не е мръднала.
Сутринта направих беля - в кафето на Пламен съм сложила сол. А са в различни кутии. Май вече ме лови склерозата newsm78. После му направих ново кафе, то пък стана само половин чаша.
Ще пие в работата друго, ама само мърмори, че съм склери. Да не си отварям устата - някой си изтощи акумулатора. Ходил оня ден с колата за цигари и забравил фаровете пуснати. Днес чака да му донесат зарядно и работи с колата на шефа.
Сега малко да почистя в къщи и да продължа да мързелувам.

# 107
Добро утро и от мен!
Оххх, и аз съм от мързелуващите и излежаващите се, но сега ми се е паднало Blush
Още няма да готвя, сигурно и утре ще има какво да се доизяжда...
Голямо гладене ме чака днес, имам да подкъсявам и панталони на сина ми.
Утре вечер си тръгва, ще трябва да подготвят някои неща...
Днес го няма вчерашното слънце, беше толкова приятно и светло,
всъщност аз от два дни не съм излизала навън,
но като гледам как е облачно и ми се отщява.
Приятен ден на всички!

# 108
  • София
Добър ден от мен! Нещо тези дни на мързел съм го ударила, спим докъм 8, мотам се и не ми се излиза като го гледам от прозореца  едно такова облачно.
Мери, голяма е сладкишка тази твоя внучка, като розово бонбонче е  Hug  Hug  Hug
Сложих една посна манджа, че има още мръвки, които се надявам утре да ги довършим като дойдат децата. Пък и за вегетарианката да има, иначе.... ще кажат, че само за г..а си мисля.
Приятен ден ви желая и пак ще поглеждам в темата
Черпя ви с едно коктейлче

# 109
  • Видин
Как сте, момичета? Hug
Аз нямах нет до преди малко.
Поизчистих малко и сега ще ходиме да обядваме.Днес ще сме на супичка, че само мръвки писва.
При нас продължават студовете. CrazyНие поддържаме парното и стоим на топло.
Мери, прекрасна е феичката ти! Hug Heart Eyes
Аз имам няколко смс- са и незнам от кои са SadДали и на Мастерчето и между тях Rolling Eyes

# 110
  • София
Не мога да съм ти полезна Жаки, тъй като нямам SMS-си от КГБ-то, вкл. и такива, които да не знам от кой са. 

# 111
  • София
А от мене добър ден!
Аз пък бия рекорди - станах в 10.30.
И не съм излизала от миналата година- хи-хи-хи!
Ама и хич не ми се излиза в това мрачно време.
Римар, каня се да ходя до Джъмбо , ама кога ще стане - не знам. За там си трябват няколко часа време.
И ние още дояждаме, ама май за довечера ще трябва нещо да сготвя.
Мале, Мери, колко е сладка малката феичка, сладкишче да го схрускаш!
Момичета, стойте на топло и си помързелувайте хубаво, че после като се завърти колелото - няма спирка.
Яжке, и на тебе ти се полага молко повече сън - какво е това все на педал да си. Много се радвам за Викито - дано тази година им дойде акъла на тези наши снахи!
Хубав и весел ден пожелавам на всички ви!

# 112
  • София
Майче, ако решиш може да се видим за по едно кафе. Ще отскоча до Джъмбо-то.

# 113
  • тук и там
Здравейте,милички!
Върнах се от покупки,но при нас не е толкова студено.Дори е много приятно.И аз съм го ударила на почивка.Мъж ми е на работа,имам още ядене,дори и за утре.Запалила съм и двете печки та да си почистя навсякъде следобяд и това ще ми е работата за днес.
А малката феичка  е голяма сладуранка.Гушни я,Мери, и нацелувай от мен.
Приятен обяд.До скоро!

# 114
Хайде и аз да се разпиша. И аз бия рекордите по спане - станах към 11 часа и сега хвърча като луда. Сложих тиквички на фурна, че и на мен ми писна от това месо. Досега мих чинии, лъсках котлони, остава да пусна прахосмукачка и да измия теракота.
При нас времето е чудесно тия дни. Още на първи се показа слънцето, а днес е направо слънчев ден сякаш е дошла пролетта. Само за разходки е навън, но и аз не съм излизала от преди Нова година.
Мери, тая сладкишка да я нацелуваш и от мен! Hug Hug Hug
Приятен ден на всички! Heart Eyes Hug

# 115
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета!   bouquet
Мери , да наделуваш малката фея.  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Аз ходих на пазар , сложих едни бутчета в плик да се готвят и рекох да надникна и тук.  Laughing

Честит празник на днешните именяци - Св. Силвестър!
Празнуват Силвия , Силвестър , Серафим...

Хубав зимен ден!

# 116

Не се учудвайте,че ви предлагам кафе и ви пожелавам "добро утро"  Laughing Laughing Laughing ама аз сега благоволих да се измъкна от леглото  Mr. Green и за мен е "добро утро".Като гледам какво е мрачно и гадно на вън хич не ми се става и хич не ми се излиза. Sick Пратих го дедито за цигари ,всичко друго има и ще мързелувам / без угризения/.Чакам днес Недка и Ран да си дойдат,та в тоя случай мога да се поразмърдам.Любинко беше сутринта у нас,ама не можа да ме измъкне  Mr. Green от завивките.Поиграхме си и бабата се инсталира на дивана пред ТВ-то. Mr. Green
                 Мери,вече няма нужда да те убеждавам на кого прилича Софито  Laughing и други са ти го казали.Хайде ,доведи я до София да види от къде е баба й! Laughing И кой град носи името и! Laughing
                 Лек ден ви желая и ще надничам от време на време,че нещо ме е хванал "канапа" и само се излежавам. Embarassed

# 117
  • София
Бях пропуснала да видя малката София. Мери, много сладко детенце, благородно завиждам.
Мечтая си и аз за такава кукличка, но кой знае кога и дали ще стане.
Понапазарувах малко, пуснах 1 прахосмукачка. Сега зяпам насам-натам.

# 118
  • Кубрат/ Пишурка

Мери,благодаря за поздрава - чудесна феичка,чудесно ще ми върви!
А до нея надали си ти - нещо не ми приличаш на Дидия!Да не се засяга Дидия (аз много я обичам),но изглеждаш с 10 години по-млада!
И аз заредих един килограм боб за утре и сега гледаме Скуби ду на Фемили ,а аз използвам намалението.

Диде,пращам ти снимка на яслите във Варна - да видиш как се гледат деца на земята:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9593552

# 119
аз приключих за днес с работата и се прибрах,седнах да ви прочета и ви благодаря за комплиментите и целувките за софия.
нагушкана и нацелувана е за всички!
жаклин,пожелавам ти следващата коледа и ти да публикуваш снимки с една твоя фейчка!
яжке,баба съм си и още как!даже се гордея ,то направо си е титла и с гордост казвам,че съм БАБА!
янче,абе не съм толкова млада,защото миналия месец навърших 25 евро Laughingто снимките понякога лъжат Wink

мислих,че аз като публикувам снимки и вие ще направите същото.  newsm78покажете се и вие за да ви видя в новогодишната нощ с най-близките ви хора пред елхата,пред камината и на празнично наредената трапеза Grinning

чакам снимки!и без оправдания,че ви се е счупил фотоапарата Joy

Общи условия

Активация на акаунт